Sömn

Sova. Vad är det? Jag har inte sovit mer än 8 timmar på flera dagar nu (jag är van att sova minst 8 timmar). Sen några dagar före jul har inte jag sovit mycket. När jag tänker efter ligger jag just nu i snitt på ca. 6 timmar per natt, MAX! Och inatt kommer det inte bli bättre, för imorgon bär det av till göteborg tidigt på morgonen.
 2 dagar i rad har jag varit vaken till klockan 6 ena dagen och klockan 5 andra dagen, och då menar jag på morgonen. Nu undrar ni säkert vad fan jag har gjort uppe så länge!? Jo det kan jag berätta för er, första dagen så var jag inte trött, så jag plockade undan lite i vardagsrummet, sen lade jag mig och kollade på tv fram tills Jesper vaknade. Andra dagen så städade jag hela lägenheten (förutom dammusga) för att nån snubbe skulle komma och titta på den. Men kom det nån snubbe och titta på lägenheten? Nej, han hörde inte ens av sig. Taskigt och onödigt. Men nu har jag i alla fall en ren(are) lägenhet!

 Något mer såhär jätte-intressant jag har att berätta då? Nja.. Våra kissemissar växer så det knakar! Sally och Turbo. Dom är så fina så. Och har ett väldigt underbart temperament. Dom sover och busar om vartannat, som kattungar ska!

Jaja, nu kommer jag nog inte skriva något mer iår tror jag. Så tack för detta året!
Gott nytt år allesammans!
Många kramar /Malin

God Jul och Gott nytt år!

JAAA!! Julen är äntligen över. Nästan så att jag har lust att plocka ner alla julsaker nu!
Nu är det nyårsafton man längtar efter! Det ska bli riktigt skoj tror jag. Knot och Jesper har lagt ihop till raketer, dom köpte raketer för en förmögenhet, 2700:-! Fasst jag hade i och för sig sagt att han kunde köpa för 1500:- och knot för 1500:- så lite lugna var dom ju.
 Vi ska ha nyårsfest hemma hos oss. Kvällen kommer börja med god mat. Sen blir det röj, hoppas jag. Kul ska vi ha i alla fall!

Imorgon bär det iväg till Torp. Ska se om jag hittar något fint på mellandagsrean och så ska jag in på systemet och handla lite alkohol(fritt) ;) Min lilla Linda ska följa med mig. Får väl se hur det går, jag brukar alltid hitta för många fina saker när jag är ute och handlar med henne, hehe. Men det ska nog gå bra.

Och nu är klockan ca. 02.45. Och jag har som vanligt inte hittat in i sängen. Egentligen är det kanske lite dumt för mig att vända på dygnen som jag gör när jag jobbar, för jag är svintrött på dagen och jättepigg på kvällen/natten. Men men det är bara leva med det. (Måste bara tillägga att, jag vet bara vad klockan är för att jag fick en jätte jätte fin klocka av min älskling i julklapp)

Nu börjar flytten närma sig också. Och som vanligt har inte vi börjat packa än, utan allt sker i sista sekund. Fasen vad jobbigt allt blir nu i januari, stress, jobb, packa och sen flytta där i slutet någon gång. Jaja men som vi säger på norrländska, hä årn sä!

Nu vill jag bara önska alla en riktigt god fortsättning och ett gott nytt år! Hoppas vi ses på festen ;)
Mvh Malin

Jul

Vart är världen påväg? Det är jul och inte en snöflinga ute. Året är snart slut och det är ingen snö? Inte ens i Piteå? Hur fan gick det till egentligen? Och så har E6:an rasat också, så vi kommer måsta ta en omväg för att komma hem till Jespers mamma imorgon också. Jaja skit samma. Nu är det jul och alla ska vara glada..hm..

Jag fick min julklapp av Jesper idag med. Den var så himla fin! Jag fick en jättefin klocka! Precis en sån som jag ville ha också :) Så han fick sin julklapp med. En jättefin tröja som jag hittade på Esprit. Den ska han ha på sig imorgon :) Så lite lyckad blev väl julen ändå..men den är ju TYVÄR inte slut än.

Nä jag får nog ta och skriva något mer nån annan dag.
Glad påsk!

Hopplöst....

Nu känns allt verkligen hopplöst. Det som jag trodde skulle vara fixat, var tydligen inte det. Och nu är allt åt helvete! Hur fan ska jag lösa detta nu då? Jag har ingen aning. Det var just ett roligt besked nu innan jul! Vad händer nu då? Vad ska jag ta mig till? Varför var jag så dum? Varför sa jag ja? Jag ville inte först, men jag lät mig övertalas. Varför? Varför kan man inte göra saker ogjorda? Fan också! Det var detta livet det...ÅT HELVETE MED LIVET!!

Nu får ingen tro att jag har problem med Jesper eller så, för så är det verkligen inte. Han stöttar mig och han har egentligen ingenting att göra med detta. Måste bara få säga det.

Ibland önskar jag att jag var milionär. Inte för att få köpa alla saker som jag vill ha, utan för att lösa alla problem som jag har. suck.

Nu har helvetet med dubbeljobb börjat! Jag jobbade idag på the phone house. I morgon jobbar jag först på the phonehouse från 15-18 sen på casinot från 20-01. Fredag 15-19, agassis 22-02. Lördag 14-18, Buddys (trollhättan) 20-01. Söndag, julafton, kommer vara trött som fan. Sen börjar det på måndag igen, när jag ska vara på trägår´n. I och för sig så kommer det nog vara rätt skoj att sitta på trägår´n på juldagen. Mycket folk och tydligen väldigt bra omsättning. Men men, vi får väl se hur det går...

Nu ska jag sluta skriva, jag orkar inte och jag vill inte.
God natt!

Jag älskar dig Jesper!

P.s. Knot slåss :P D.s

Allmänna skitsaker?

Mens
Jag har kommit fram till, att vänta på mensen är som att vänta på ett paket. Man väntar och väntar men ingenting kommer. Medan man väntar så hinner man få alla symtomen som, premenstruella värkar, trötthet och ökad sexlust(kanske bara är jag......), alltid vara sugen på någonting och bitter. Men sedan när man väl slutat vänta, ja då dimper den ner som från ingenstans. Ibland blir man lycklig när den kommer, ibland inte. Man tänker, har jag gjort någonting som jag inte ska? Nä. Tydligen inte. Men sen när den väl har kommit så är den alltid lika jobbig med mensvärkar, PMS, dyra tamponger, bindor och allmänt obehag. Men å andra sidan så har man ju nånting att skylla på om man inte orkar hitta på någonting, utan bara vill sitta hemma i soffen med en chipspåse och en film.

Apropå mens. Visst är röd en tråkig färg egentligen? Visst tycker jag att rött är fint men man blir lätt less på den. Jag förknippar alltid rött med julen och just nu är jag väldigt trött på julen! Att köpa alla dessa jävla julklappar som jag ändå aldrig får iväg till rätt dag. Alla dessa tomtar och ljusstakar. Sveriges största problem på julen är frågan om vem som ska vara tomte och glädja alla barnen? Jag kan sätta mig på en pall och säga ho!ho!ho! finns det några snälla barn här? Och alla ungar som ställer sig upp då och skriker ja(!!) är lögnare hela bunten. Jag vill bara spy åt skiten just nu! Finns det inget vettigare att göra? Hellst av allt hade jag nog jobbat. I alla fall på natten.

Jag vet att jag låter allmänt negativ och deprimerad. Men jag har ingen ork att vara glad just nu. Mitt liv känns upp och nedvänt och jag har inte visat det eller sagt något förens nu. Allt känns värdelöst och julen kommer..... Jag längtar verkligen woho.....

God Jul allihopa!


TID??

Måste bara få skriva av mig lite om jobbet. Vi fick en litet statistik, vilket var riktigt kul att läsa! Speciellt eftersom jag blev tvåa i månadstävlingen för oktober! :D Blev jätte glad när jag läste det. Och då kom jag på det, för ett tag sen kom det ett brev hem till mig med en bio-biljett i. Från företaget som jag är anställd av. Jag trodde först att det var en julklapp som alla hade fått eller nått. Men sen kom jag ju på det igår, det måste ju ha varit ifrån när jag kom tvåa i oktober! Glad blev jag i alla fall, så ikväll ska jag sopa mattan med dom på Butlers i Uddevalla.

Sen en till liiiiten sak som jag också kom på. Igår var min prövotid på körkortet officellt ÖVER! Jag har igår haft körkortet i 2 år. Fan vad tiden går fort! Men lite kul är det faktiskt!

Nu är julen nära också. Och jag har inte hunnit köpa en endaste liten julklapp. Det är faktiskt första gången jag inte har köpt någonting och det ändå bara är 10 dagar kvar?! Vart tog egentligen den där lilla saken som även är kallat för tid vägen? Den försvann då helt i alla fall. Varför ska jag ha så stro släkt för? Jag har typ hundrafemtioelva stycken att köpa julklappar åt. Men jag har bestämt mig för att bara köpa till de yngsta. För jag har ingen ekonomi till något annat. Så så var det med det.

Trollhättan ikväll, Harrys imårrn och Butlers på lördag, och The Phonehouse får jag ju inte glömma!
Ha de gött!


Konstiga saker här nu..

Dom senaste gångerna som jag har skrivit blogg så har det mest handlat om jobb. Tröttsamt. Och det var verkligen längesen som jag skrev nånting som är kul, sånna däringa konstiga funderingar som jag kan få ibland. Typ varför svart heter svart och inte blått? Eller om jorden verkligen är rund och inte halvmåneformad? För jag menar, när dom är uppe i rymden så ser dom ju ändå bara halva jorden? Eller? För resten är ju svart? Eller är den? Jag vet inte och jag bryr mig inte. Egentligen..finns det mycket i världen som man inte bryr sig om? Jo väldigt mycket. Som att vi i sverige bryr oss om att amerikanarna blir fetare? Nej jag har fullt upp med att försöka se till så inte jag själv blir fetare. Inte för att det går sådär jättebra, men försöka duger.

  Sen denna ständiga, återkommande fråga. Om ett flockdjur som finns överallt, inte bara i sverige. Dom försöker följa modet, för att vara populära, på lunarstorm skriver dom upp 1000.000.000 kompisar och så skriver dom upp hur coola dom tycker att eminem är. Och senaste modet just nu är ju denna lilla fluga som kallas för mjukisbyxor. "Asså jag går INGENSTANS utan mina mjukisar!!!!!" Denna flock kallas på svenska för fjortisar. Dom springer runt där på stan och luktar kiss, och man får ju verkligen passa sig så att vi andra onormala människor inte halkar i deras kiss. Inget ont menat, men vi onormala människor är en utdöende art, fjortisarna tar över, oavsett ålder.

Nä, nu ska jag nog försöka sova, och försöka komma underfund med vart världen egentligen är påväg, för inte fan är det till någon vettig plats i alla fall!

Over and out!

Underbar jobb-helg!

Jag måste bara få skriva av mig lite, för denna helgen är den bästa helgen hittils som jag har jobbat! Vi börjar med att berätta om fredagen. Jag kom till Agassis runt, ja, 21.35 kanske, och började putsa kopparna så allt skulle se fint ut. Det var stendött och jag började fundera på om det skulle bli en väldigt lugn kväll, men när klockan blev 22.30 så hade jag fullt bord nästan. Och det var spelare hela kvällen, fram tills att jag stängde. UNDERBART! Jag hade över 10000 in och inte alls mycket ut. Så det blev 800:- i lön, efter skatt.
 I lördags då. Då var jag på Sjökanten i lysekil. Där var det ungefär samma sak. Stendött fram till 22.30. Och där var det verkligen FULLT ÖS fram tills klockan blev 3. Hade ungefär 9800:- in och 1700 ut, så där blev lönen 850:- efter skatt PLUS reseersättningen på 216:-, fy fasen vad skoj det var att sitta på sjökanten! Synd att det är så långt borta, annars hade jag kunna sitta där hur mycket som hellst! Väldigt trevlig personal, och en snygg DJ, hahaha! Nä men skämt och sido så var det riktigt skoj! Och så hade jag lite sällskap på Sjökanten med. Linda var med mig där hela kvällen, och hon fixade massor av killar som kom och spelade av mig. Så hon ska ha litet tack med! :)
 Så summan av helgen (bara på casinot) blev alltså 1866:- efter skatt. Plus att jag har jobbat på The Phonehouse idag med, så där har jag ju lite till. Helt klart en lyckad helg.

 På onsdag har jag lovat att jag ska gå ut med en kompis på krogen, men jag har inte hört av henne nått så jag vet inte hur det blir än. Men på fredag ska jag ut med Linda i alla fall! När jag äntligen är ledig en fredag så ska det bli en liten "girls night out" faktiskt. Vi har ju inte hunnit med det hon och jag än. Så nu jävlar. VI ska börja dagen med tacos (om Jesper får äte tacos då) och lite förfest med musik, smink och kläder, som en tjejkväll ska vara, sen bär det antingen av till Harrys eller Agassis, vi har inte bestämt oss, annars blir det väl GG eller nått.

Imorgon blir det att städa lite, och julpynta lite mer. Jespers "plastsyster" kommer hit och ska sova hos oss imorgon, så vi ska försöka få det lite mysigt i lägenheten. Jag hade velat åka till IKEA någon dag och handla lite mer julsaker, vi har nästan inga :/

Jaja nu ska jag snart sova.
Men ha en bra dag allihopa!
Mvh Malin

Mycket roligt :)

Nu har vi fått hem våra två sötnosar! Den första vi hämtade var en jättesöt, långhåirg kattunge. Hon är svart med vita strumpr och vit haklapp. Hon fick namnet Sally, efter en av bilarna i disneys tecknade film "bilar". Vi hämtade henne i Vårgårda. Den andre vi hämtade var en korthårig (kan bli långhårig när han är äldre..osäkert än..) liten krabat. Han är grå och vit, lite tigrerad. Han fick namnet Turbo. Det märks inte att vi är bilintresserade va? Nä..trodde väl det.
  Dom är lite roliga våra två pissekatter. Sally är jättebusig och inte särskilt kelen av sig, visst kelar hon ibland, men då på hennes villkor. Turbo är väldigt väldigt kelen av sig, men busar gärna med sin nya bästa kompis. Ibland när den ena ligger och sover, så flyger den andre på den och tycker att denne är en riktig sömntuta, och tråkig. Och sen busar dom och slåss om vartannat. Än så länge så är det faktiskt Sally som regerar detta hushåll, frågan är bara hur länge.

Jaa jag har inte så mycket att skriva idag egentligen, tycker bara det är roligt att sitta och skriva. Jag vill bara tillägga en sak, och det är att jag tycker att alla bilintresserade brudar ska gå in och bli medlem här: www.racechicks.se

Ha en bra dag! Mvh Malin

RSS 2.0