Hopplöst....

Nu känns allt verkligen hopplöst. Det som jag trodde skulle vara fixat, var tydligen inte det. Och nu är allt åt helvete! Hur fan ska jag lösa detta nu då? Jag har ingen aning. Det var just ett roligt besked nu innan jul! Vad händer nu då? Vad ska jag ta mig till? Varför var jag så dum? Varför sa jag ja? Jag ville inte först, men jag lät mig övertalas. Varför? Varför kan man inte göra saker ogjorda? Fan också! Det var detta livet det...ÅT HELVETE MED LIVET!!

Nu får ingen tro att jag har problem med Jesper eller så, för så är det verkligen inte. Han stöttar mig och han har egentligen ingenting att göra med detta. Måste bara få säga det.

Ibland önskar jag att jag var milionär. Inte för att få köpa alla saker som jag vill ha, utan för att lösa alla problem som jag har. suck.

Nu har helvetet med dubbeljobb börjat! Jag jobbade idag på the phone house. I morgon jobbar jag först på the phonehouse från 15-18 sen på casinot från 20-01. Fredag 15-19, agassis 22-02. Lördag 14-18, Buddys (trollhättan) 20-01. Söndag, julafton, kommer vara trött som fan. Sen börjar det på måndag igen, när jag ska vara på trägår´n. I och för sig så kommer det nog vara rätt skoj att sitta på trägår´n på juldagen. Mycket folk och tydligen väldigt bra omsättning. Men men, vi får väl se hur det går...

Nu ska jag sluta skriva, jag orkar inte och jag vill inte.
God natt!

Jag älskar dig Jesper!

P.s. Knot slåss :P D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0