Ny vecka!

Nä jag har inte tänkt skriva så långt inlägg just nu. Sitter här med huvudvärk och ryggvärk och trött som fan!
Har i alla fall gått in i vecka 25 idag. Tiden börjar gå fort..bebisen har börjat sparka mig i revbenen. Än så länge är det inte så farligt, men det känns! Har lagt in bilder på http://LillaMalin.pixbox.se och http://MissLundgren.bilddagboken.se Kika gärna in där..

Nä nu kan jag knappt andas..HALSBRÄNNA!
Ingen bra dag just nu..
Ha en bra natt..kanske skriver imorn..

Veterinärbesök och taskig kissekatt!!

Nu börjar nog Casper svara lite den nya medicinen. Han börjar nämligen bli lös i magen och det var en av biverkningarna, tyvär. Stackarn, som att han inte får lida nog!! Jag får bända upp munnen på honom för att få i honom medicinen, samtidigt som han äter för dåligt eftersom han antagligen är stressad och inte mår bra, ont när han kissar och nu även lös i magen. Lider verkligen med honom, usch! Och egentligen ska dom två andra (Freya och Baileys) till veterinären på onsdag men jag får avboka den tiden eftersom Jesper ska på återbesök hos sin doktor. Och Turbo är så taskig mot alla andra katter så jag vet inte vad det tagit åt honom. Han jagar in Freya under soffan och försöker stöta bort henne. Om Casper leker med någonting så är Turbo där för att ta bort det från honom och börja leka med det själv. Det räcker att Casper går förbi Turbo så kan han åka på en snyting. Varför han har blivit sån har jag ingen aning om. Taskig är han i alla fall. Nu har vi så gott som bestämt oss för att göra oss av med Baileys i alla fall. Han måste få komma till ett ställe där dom har mer tid för honom och dom får gärna inte ha småbarn eftersom han fräser när det är något han inte gillar. Men vi tänkte kastrera honom först. Ingen som vill ha en röd söt katt? Väldigt speciell är han, har både tigerränder och leopardfläckar, blågröna ögon. Ska lägga upp en bild på han på http://MissLundgren.bilddagboken.se sen.

Annars händer väl inte så mycket skoj i mitt liv just nu. Ont i ryggen och foglossning. Ska till BM på måndag och få reda på mina värden. Har ju börjat äta extra järn nu så jag hoppas dom inte är allt för kassa. På lördag funderar vi på att åka till IKEA och shoppa lite. Lite saker som vi behöver till bebisen och till oss själva. Skulle vara välbehövligt och roligt att få komma iväg i alla fall. Ska sätta mig och kolla i min fina lista och på ikeas hemsida och se om det är nått jag behöver lägga till i inköpslistan. Mycket som behöver inhandlas. Nästan så man får lite ångest. Sen ska här städas någon dag. Göras extra fint och tvättas fönster och grejer. Nu börjar det ju ändå bli vår. Men det får nog bli efter ikea eftersom jag vill ha nya mattor, hehe.

Nä nu ska jag äta lite mat, sen dusch och mys.
Ha en bra dag!

Vad har hänt med mig?

Ja, nu ska ni få höra nått ni trodde att ni ALDRIG skulle få höra, i alla fall inte från mig! Jag, Malin Lundgren, har gått med på att köpa en volvo..Ja ni hörde rätt! Jag har gått med på att köpa en V70 eller något liknande. Vi behöver en kombi och Jesper tjötar om en volvo..så jag har gett mig. Vet ju att volvo är en av världens säkraste bilar att åka i, och det är väl huvudsaken va? Speciellt nu när vi ska få bebis också. Det tycker jag i alla fall. Vi ska ha en familjebil där barnvagnen får plats i bagagen UTAN problem. Vi hade väl egentligen inte tänkt byta bil och vi hade egentligen inte behövt det. MEN, detta stora MEN, det var väldigt väldigt krångligt att få ur OCH i barnvagnen, tyvär.

Nu börjar foglossningen bli väldigt jobbig. Men jag får bita ihop..behöver ju bara jobba 1,5 månad till. Sen ska jag sluta jobba. Ska bli gött. Kommer nog bli lite spurtande dock. Vi kommer vara fattiga dom 2 sista månaderna. För jag kommer shoppa bebiskläder, amningskläder och en massa andra småsaker som man behöver till bebisen. Har gjort en lista som jag får bocka av när det är köpt och sådär. Får väl se, kanske tar mig en tur med shoppingvagnen på måndag redan, eftersom jag är ledig då. Ska bli sååååå skönt. Dock så är det BM-besök på måndag och så ska jag till snälla farbror doktorn med 2 av katterna. Snipp snipp sen hoppas jag att dom blir lugnare och snällare båda två. Annars måste vi nog göra oss av med dom. I alla fall 2 av dom. Nä usch, jag vill ju inte det..

Nä nu ska jag ge Casper sin medicin, sen ska jag titta på lite tv, sen är det sängen som gäller..är trött så inni..
Ha en bra dag mina vänner!

Nu jädrar!

Nu ska jag blogga lite! Har haft ett litet uppehåll denna veckan då jag varken orkat eller kommit ihåg att blogga. Men nu går jag ju in i en ny vecka och sånt är alltid spännande, eller hur? Hehe. Och nu har det börjat planeras riktigt ordentligt. Ska bli så spännande och roligt. Och att det var så seriöst trodde jag inte, men joho då! Och jag är med på noterna til 100% Nej jag pratar inte om bebisen utan jag pratar om nått annat!

Nu har jag vilselett er lite, hihi. Men nu är det åter till bebissnacket igen. Bebisen sparkar nu ca, 1 cm under revbenen!!??!?! Dröjer nog inte länge fören jag får ont, i alla fall så hårt som bebisen sparkar nu så vill jag inte veta hur det kommer kännas ifall den får in en riktig klackspark i revbenen. Uscha mig säger jag!
 Nu börjar jag bli riktigt hungrig också, fasst det är inget ovanligt när det gäller mig. Fantasin är också kass så det får nog bli något enkelt idag. Så var det med det!

Ikväll blir det nog kanske till att se Lets Dance, om vi inte åker ut på ofogheter eller nått, men knappast. På söndag lutar det åt att bli grillning i alla fall. Men beroende är man ju på vädret, är det fint så blir det i alla fall med största sannorlikhet GRILL i solen!! Mysigt värre! Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Jag har ju blivit lat med tvättandet av all tvätt som ligger i säckar här hemma, så jag får nog ta upp det igen. Jag har ju ändå en egen tvättmaskin av en anledning, hihi.

Nä nu ska jag klä på mig lite kläder och så ska jag ge kissarna mat, sen ska jag ha mat!!
Ha en bra helg!

P.s Det finns nyuppladdade bilder på http://MissLundgren.bilddagboken.se och på http://LillaMalin.pixbox.se D.s

Helgen

Liten summering av denna helgen då? Ja, i fredags satt vi bara hemma och gjorde ingenting. I lördags var jag, Malin och Malin ute på torp och shoppade lite kläder. Det blev dock inte riktigt vad jag tänkt mig. Jag köpte inga byxor, egentligen det jag behövde mest. Men jag hittade ju en sån klänning som jag har letat efter, så det fick bli den och så 2 tröjor och 1 par mammastrumpbyxor. Jag blev väldigt nöjd faktiskt och jag hade ju nästan 300 kronor "över" så jag får nog hitta ett par byxor som är lite billigare än dom jag hittade. Funderar på att bjuda på ett par hängselbyxor på tradera istället, för MAX 300 kronor då, då har jag ju köpt kläder för såpass mycket pengar som jag hade tänkt denna månaden, hihi. I alla fall. På lördag kväll så var vi bjudna på kalas. Niklas fyller år (egentligen idag). Dom bjöd på thai-mat som var riktigt god. Och sen satt vi mest och tjöta på hela kvällen. Det var trevligt att få träffa lite folk. Även om jag blir trött så fort så var det ändå gött att komma ut ur lägenheten för en gångs skull.

Idag händer inte så mycket. Ska väl försöka få i mig lite frukost. Jag blev så grymt sugen på choklad och jag är utan bil, suck. Sen blir det nog knappt att få på sig några kläder för det finns aldrig nått att göra på söndagar, speciellt inte när Jesper är iväg och spelar ute i bokenäs. Fasst han lär väl ringa mig om några timmar och fråga om jag ska med tll Pingvin och käka. Det brukar han göra efter att dom har spelat, hehe.

Har lagt upp lite bilder på http://www.pixbox.se/usr_show_id65395_page0_order1.html och på http://misslundgren.bilddagboken.se från kalaset igår.

Ha en bra dag!


Herre jösses vilket liv!!

Den sparkar och buffar och har sig i magen nu. Inte en lugnt stund, hihi! Lagt upp lite nya bilder på http://misslundgren.bilddagboken.se och http://lillamalin.pixbox.se eftersom jag går in i vecka 23 idag. Magen växer och frodas, hehe. Börjar snart bli riktigt stor. Men än är det ingen "på jobbet" (ute på turen) som sett något, och OM dom ändå har sett nått så har dom inte vågat säga nått i alla fall, haha! Dom kanske bara tror att jag har blivit fet, eftersom det inte syns så mycket på min mage i mina "arbetskläder". Men det ska bli roligt att se deras reaktion sen när jag börjar springa mer utan jacka och magen växer ännu mer. Man har ju blivit lite "bundis" med vissa på olika ställen. Men men så är det..

Det har varit en tung arbetsvecka denna veckan. Har varit sen nästan varje dag. Jobbat 8 timmar 1 dag denna veckan, resten har blivit övertid. Den längsta dagen var 10 timmar lång, utan rast. Och foglossning som heter duga!!! OAJ vad ont det kan göra, och vad trött man blir i hela kroppen!! Ska nog börja ta min medicin med. Järnmedicinen, har inte varit så duktig med den eftersom den smakar fruktansvärt! Men nu börjar jag få yrsel och känna mig hängig så jag tror minsann jag ska börja på måndag. Får lägga in en påminnelse i mobilen bara, för annars lär jag ju glömma det, som med allt annat!  Och inatt var nog den hemskaste natten på länge. Vaknade vid 3-4 tiden av att jag hade kramp i vaden, och krampen ville verkligen inte släppa heller! Men när den väl släppte så kunde jag somna om igen, för att vakna upp typ 15-20 minuter senare, då hade jag kramp i andra vaden. Herre j-vlar säger jag bara! Är fortfarande öm i den ena vaden.

Men nu får det vara nog för denna gången. Jag ska se på lets dance!
Ha en bra helg!

Ständigt återkommande :P

Detta ständigt återkommande samtalsämne i min blogg, bebisen. Igår sparkade den så hårt att jag höll på att flyga ur soffan. Jesper hade precis gått och lagt sig, då kom världens kick! Jag lade mig ner på rygg och lyfte upp tröjan, då kom en till, hårt som tusan! Så jag sprang in till Jesper så han skulle få se och känna och jodå, den lille sparkade lika hårt igen. Den har aldrig sparkat så hårt tidigare, haha! Det känns att den växer i alla fall. Och idag sparkade den så hårt nere vid mitt ärr (blindtarmsop.) att det till och med gjorde ont. Haha! Detta är så spännande så jag njuter varje gång bebis sparkar! Men det finns negativa saker med..börjar känna mig som en fet ko, osmidig som få. Jag gör knäppa saker utan att tänka på det, idag till exempel satt jag i telefon samtidigt som jag körde bil, detta resulterade i att jag blinkade åt fel håll när jag svängde..(!!!!) Hahaha! Och så har jag världens sämsta minne också..fattar inte att jag kan glömma vissa saker..får till och med lägga in påminnelser i mobilen, tur att den finns dock. Lämnade mina papper till Marina idag med (chefens fru). Hon ska fylla i mina omplaceringspapper. Sen får jag väl se till att skicka in dem med, så jag kan få gå på havandeskapspenning snart..om 2 månader..

Nu håller tvättmaskinen på att centrifugera och leva om like hell. Hoppas inte grannarna störs allt för mycket. Vi har ju ändå fram till 22 på oss att "leva om". Men ändå, man bryr sig ändå om sina "fina" grannar. Jag vill verkligen flytta. Dock inte på grund av grannarna utan för att jag inte trivs i denna lägenheten. Men vi har skrivit upp oss på en masa lägenheter och så har vi skrivit upp oss som sökande på HSB. Hoppas det kommer någon lägenhet snart!

Nu är tvättmaskinen klar, så nu ska jag hänga upp lite tvätt sen är det sängen som gäller. Det kan jag lova!
Ha en bra natt ;)

Känner mig konstig..och arg..

Det är något konstigt med mig. Förutom graviditeten alltså. Eller har det med graviditeten att göra? Jag känner mig så arg och ledsen, fasst jag kanske inte visar det alltid. Men jag ska förklara lite nu så att inte folk tror att jag hatar dom. För det gör jag inte egentligen..bara för stunden. Vill inte vara med. Och så har jag börjat prata så konstigt..ska försöka förklara en sak i taget..kan väl börja med varför jag känner mig arg..

Jag klarar inte av att vara runt människor som är alkoholpåverkade, fulla alltså..jag klarar inte ens av att vara nära min pojkvän när han är full. Varför? Jag vet inte, jag blir bara på dåligt humör. Och då förstör jag bara kvällen för alla andra, så därför väljer jag att stanna hemma. Så nu behöver ni inte undra varför jag aldrig följer med på fest. Det är inte för att jag hatar er eller ogillar er på något sätt, det är bara det att jag inte vill förstöra festen för alla andra. Hoppas ni förstår.. Jag TÅL inte folk som röker. Och det är nog också för att jag vet att jag inte får. Jag är så röksugen att jag kan gå igenom väggar ibland alltså. Och då blir jag också arg, bara för att jag VET att jag inte får..och jag hatar inte er heller, det är bara det att jag blir så j-vla röksugen när alla röker runt omkring mig..ta inte åt er..låt mig bara vara..snus är inte lika farligt..det är jag inte ens sugen på längre..

Nu till det konstiga. Jag säger fel saker fastän jag tänker rätt. Som häromdagen till exempel. Jag ville köpa mat på Mona-Lisas, för jag ville inte ha mat från mc donalds, mådde illa av bara tanken. Men när jag försökte förklara för Jesper var det var jag ville äta, vad sa jag för namn då? Jo pingvin?! Vad är det för fel på mig? Förra veckan pratade jag om lysekil, i mitt huvud, men jag sa...VÄNERSBORG!!?? Sådär håller jag på varje dag, är det inte någon stad jag "befinner" mig i så är det en brödsort, kläder eller mat..det är sjukt! Är det något fel på mig? Eller har alla såhär?  Dåligt minne har jag också. Jag glömmer saker hela tiden. Idag satt vi och kollade på några avsnitt med One Tree Hill, jag glömde att ena gubben var Nathans farfar..orkar inte berätta hela sammanhanget men vi hade ju fått veta vem han var 5 minuter innan!!??!? Hur sjukt är det? Ibland när jag sitter och skriver glömmer jag helt bort vad det är jag skriver om, eller vad jag SKULLE skriva om..det är sjukt jobbigt. Hade/har alla gravida såhär? Orkar inte med det!

Nä nu ger jag upp! Ha en väldigt underbar dag..
//Feta kossan i Uddevalla


Dags igen!

Nu var det dags igen. Ska förgylla eran dag med ett litet blogginlägg. Jisses! Tänk om man ändå hade gjort det, haha! Patetisk..

Vaknade idag av att ha fruktansvärt ont i ryggen. Kunde knappt röra mig i sängen. Så det blev inte att åka och slänga skräp idag heller. Men men, det får väl bli en annan gång. Dock har vi varit ute på torp och köpt dom där munstyckena vi behövde till den nya tvättmaskinen. Så nu funkar den! Jag har slängt i en tvätt med handukar och sånt. Känns väldigt skönt faktiskt att ha en egen tvättmaskin. Och våra katter är alldeles facinerade, haha! Dom ligger och tittar på den med förtjusning.

Nu börjar jag känna att jag är väldigt hungrig. Gubben åt ju på Mcdonalds förut och jag ville bara inte ha. Började må illa bara jag tänkte på "dunken-mat". Jag åt bara en glass, lite morötter och en dricka. Så vad ska jag äta sen då? Eller NU? Funderar på att koka lite pasta, men jag orkar egentligen inte. Kanske får dra iväg gubben och köpa lite mat till mig.

Vilket vettigt inlägg detta blev då. Väldigt. Kan ju berätta att jag i alla fall har vunnit ett regnskydd med tillhörande insektsnät till barnvagnen. Det var helt nytt också! Superbra! Dock så var färgen vinrött, men vad spelar det för roll? 60:- var ett bra pris tycker i alla fall jag! Så nu får det vara nog med shoppande tills lönen kommer. Kan ju säga att vi blev lite halvfattiga efter att ha köpt tvättmaskinen, barnvagnen och en bilbarnstol på samma månad. Haha! Vi tänker kanske inte så långt att vi borde ha spridit ut det lite. Men det känns i alla fall skönt att ha det gjort också. Allt betalt och klart, känns toppen faktiskt! Så nu kan jag ju börja shoppa lite mer "onödiga" saker, hihi!

Så, det är ju lördag, vad händer ikväll? Ingen som hellst aning faktiskt. Kanske blir det att slänga på en tvättmaskin till när denna är klar..eller så kanske man drar "ut" en sväng och kollar läget. Känns ganska trögt att bara sitta inne hela tiden, det lär man ju göra snart ändå, när man blir för STOR för att orka gå ut..

Nä nu får det vara nog skrivet för denna gången!
Puss å hej!

Starkare och starkare

Nu sparkar bebisen bara starkare och starkare. Ibland är det nästan obehagligt när den sparkar så jag hoppar till som tusan. Och den har börjat sparka högre upp också, dröjer nog inte länge fören sen kan få in några klacksparkar i revbenen, haha. Kanske en blivande fotbollsspelare? Man vet aldrig. Enligt Jespers lillebror så kommer det tydligen bli en fotbollsspelare av junior.
 Har gått 21 hela veckor idag, ska ta några kort på magen sen tänkte jag. Just nu orkar jag inte. Är trött och hungrig och så har jag ont i hela kroppen också. Hade varit gött att bli sjukskriven. Men jag har verkligen inte råd att bli det, och för den delen vågar jag inte bli det heller. Jag får stå ut, det är ju "bara" 2 månader kvar nu! Sen blir det till att söka nytt jobb igen..efter mammaledigheten. Om jag inte ska försöka komma in på den utbildningen på tjörn. Hade vart fräckt. Men vi får väl se vad som händer i framtiden. Just nu vill jag bara fokusera på att ta en dag i taget.

Ikväll blir det till att ligga hemma i soffan och kolla på One Tree Hill. OOoh vad bra det är alltså. Har köpt boxarna säsong 1+2, så jag och Jesper är som bänkade på kvällarna nu, hihi. Fast det kan hända att man kikar lite på Lets dance också. Och vi ska äta god mat ikväll. Grillad kyckling och potatissallad, mumma mumma!

Sen hände något roligt igår. Vi åkte äntligen ut till torp och köpte tvättmaskinen vi har pratat om att köpa så länge. ÄNTLIGEN säger jag bara! Så nu behövs bara 2 små delar och sen ska vi sätta igång att tvätta. Den är så fin så, och tro det eller ej men den passade PRECIS in bredvid handfatet, hihi.

Nä nu ska jag sätta på en diskmaskin tror jag, massa maskiner vi har, hihi.
Glöm inte att kika här med jämna mellanrum: http://MissLundgren.bilddagboken.se och http://LillaMalin.pixbox.se

Paket! :)

Idag kom det paketet som jag har längtat så efter. Vann ett stort klädpaket förra veckan på tradera, fullt med newborn-kläder. Kläderna var jättefina och välpackade så jag blev väldigt nöjd. Man kan göra massa fina affärer på tradera. Verkligen! 

Sen fick jag ju en sak till som jag har väntat på, oriflamekatalogen. Ska se om jag kan få lägga en beställning denna gången så inte katalogerna börjar krångla igen. Fick en katalog sen slutade dom komma till mig. Väldigt märkligt faktiskt. Men nu så ska vi försöka lägga en beställning! Så är det någon som är intresserad av att kanske köpa något från oriflame får ni gärna höra av er, hehe!

Måste komma ihåg att skicka in havandeskapspapprena imorn! Har räknat ut att från och med den 21/4 kan jag få havandeskapspenning. Så jag håller verkligen tummarna nu. För det börjar verkligen bli ansträngande att lyfta stora, tunga, otympliga paket. Har ont i ryggen varje dag och har börjat känna av foglossningen mer och mer. Men men, som sagt, allt är värt det i slutändan!

Nu ska jag kika på lite tv. Ha det fint!

Hjärtljuden

Idag var jag hos barnmorskan och fick lyssna på hjärtljuden. H*n var väldigt livlig så hon hade lite problem att hitta dem först eftersom bebisen rörde sig hela tiden, hihi. Men till slut hittade hon en plats där bebisen låg nästan stilla så vi fick höra dom tillslut. Dom slog i alla fall 138 slag per minut, när den låg stilla, annars var dem uppa i 157-159 slag per minut, hihi. Ganska stor skillnad ändå. Men i papprena skrev hon 138 slag per minut i alla fall. Sen gjorde vi inte så mycket annat än att prata lite. Fick moderskapsintyget och lite sånt. Så imorrn ska jag skicka in mina havandeskapspapper! Sen är det bara hålla tummarna.

Blir inget mer skrivet idag..ska se cityakuten!
Ha det bra!

Ujj ujj..

Det luktar verkligen inte gott i vårat sovrum Det luktar bakfylla så jag inte ens kunde sova. Inte mums! Haha! Blev så att jag fick åka och hämta Jesper igårkväll ändå. Hade ju i och för sig inget bättre för mig. Men det var verkligen svinkallt ute. Och bilen hann inte ens bli varm i motorn innan vi var hemma igen. Haha! Han hade ju gått till "agneberg", säger han! Men i själva verket hade han gått till busshållplatsen vid lilla torget! Hahaha! Han var inte dåligt full. Gick in i våra fina brevlådor här nere i trapphuset, hrm. Så det gav resultatet att det inte luktar mums i vårat sovrum idag.

I alla fall så tänkte jag berätta att i fredags var jag och hämtade mitt läkarintyg. Det var ett ruskigt bra läkarintyg måste jag säga. Nu tror jag det är nästan klart att jag kommer få min havandeskapspenning. Läkaren som utfärdade det var underbar också. Hon förstod mig verkligen! Första läkaren som inte sitter och säger, "du är alldeles för ung för att ha dom besvären". Kändes verkligen skönt! Så nu ska jag bara be min barnmorska om mitt moderskapsintyg (jävla massa intyg hela tiden) så ska jag skicka in alla dom där papprena. Känns skönt att få det gjort i alla fall. Ska ju till barnmorskan på måndag, då ska jag be om det. Och så ska jag få lyssna på hjärtljuden också. Ska bli väldigt spännande och roligt, hihi.

Nä nu ska jag titta lite tv, och kanske äta lite frukost.
Ha en bra dag!

Kort inlägg :)

Det blir ett kort inlägg idag. Har alltså idag gått halva tiden i graviditeten. Och ja lite krämpor har man väl dragit på sig. Foglossningen har börjat bli värre, likaså ryggont. Täppt näsa konstant och trött. Magen har börjat kännas stor och klumpig och jag når snart inte golvet när jag böjer mig ner..det är ASJOBBIGT att böja sig för att ta på sig skorna, därför kör jag med foppatofflor trots vädret..dock inte när jag jobbar. Jaja, bilder finn på http://MissLundgren.bilddagboken.se och imorrn kommer jag även lägga upp dem på pixbox..orkar dock inte nu.

RÄTT person åkte ut ur lets dance! :)

Kanske skriver mer imorgon!
HEJ!

RSS 2.0