Äntligen!

Äntligen har jag hittat mig ett nytt jobb! Det är så himla skönt. Jag jobbar nu som teminalarbetare på t-last i trollhättan. Faktiskt ett ganska roligt jobb, man får träna sina muskler lite :) J-VLIGT mycket träningsvärk hade jag efter första dagen där, sen avtog det. Men roligt är det i alla fall. Man slipper få skit för nånting som inte ens är mitt fel.

Sen har mina småsyskon och min storasyster och systerdotter hunnit vara här sen sist jag skrev. Väldigt trevligt, det blev väldigt mycket som vi gjorde under dom veckorna. Skara sommarland, fjordfestivalen, liseberg, bio, nordens ark och massa mer. Plus att vi, när jag skjutsade min storasyster och bihang så träffade vi en kändis :) Annelié Rydé, hon var väldigt trevlig. Dock trodde hon nog att jag och min systerdotter vad helt knäppa i huvet eftersom vi nästan sprang efter henne (för att min systerdotter ville ha henneas autograf) och sen vågade vi inte gå fram och prata med henne så vi gick runt henne, stannade och tittade på henne innan min systerdotter vågade sig fram och fråga. HAHA! Men det var lite roligt. I lilla lilla Herrljunga såg vi en kändis.

Sen har vi även fått ett litet tillskott i familjen och vi är lyckliga, haha! Nej, nu tror ni säkert att jag är gravid eller nått, men så är inte fallet. Vi har fått en liten kattunge, världens sötaste och underbaraste. I alla fall näst efter Casper och Turbo. Och nu är vi 100% säkra att detta är en liten tös, och INTE en hane, haha! Hon ska heta Freya. Och just nu ligger hon bredvid mig och sover så sött. Hon kurrar så fort man klappar henne, men är lite ivrig än så länge och vill gärna hellre ligga bredvid knät än i knät. Men det kommer väl så småning om.

Nu orkar inte jag skriva mer för denna gången, men för att sammanfatta sommaren 2007 så tycker jag ändå att den har varit ganska lyckad. Men jag kan nog slå vad om att nästa sommar kommer bli bättre!
Ha en bra sensommar!
Mvh Malin

RSS 2.0