Mycket roligt :)

Nu har vi fått hem våra två sötnosar! Den första vi hämtade var en jättesöt, långhåirg kattunge. Hon är svart med vita strumpr och vit haklapp. Hon fick namnet Sally, efter en av bilarna i disneys tecknade film "bilar". Vi hämtade henne i Vårgårda. Den andre vi hämtade var en korthårig (kan bli långhårig när han är äldre..osäkert än..) liten krabat. Han är grå och vit, lite tigrerad. Han fick namnet Turbo. Det märks inte att vi är bilintresserade va? Nä..trodde väl det.
  Dom är lite roliga våra två pissekatter. Sally är jättebusig och inte särskilt kelen av sig, visst kelar hon ibland, men då på hennes villkor. Turbo är väldigt väldigt kelen av sig, men busar gärna med sin nya bästa kompis. Ibland när den ena ligger och sover, så flyger den andre på den och tycker att denne är en riktig sömntuta, och tråkig. Och sen busar dom och slåss om vartannat. Än så länge så är det faktiskt Sally som regerar detta hushåll, frågan är bara hur länge.

Jaa jag har inte så mycket att skriva idag egentligen, tycker bara det är roligt att sitta och skriva. Jag vill bara tillägga en sak, och det är att jag tycker att alla bilintresserade brudar ska gå in och bli medlem här: www.racechicks.se

Ha en bra dag! Mvh Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0