The last for this year!

Jaa nu ska jag skriva här för sista gången detta året. Vad ska jag skriva? Jag ska nog summera detta året som varit lite. Enjoy!

Detta året hade ingen bra start. Började arbetslös (nästintill). Jag jobbade lite extra på The Phonehouse. Men detta ledde senare till att jag fick provanställning, på heltid, för att en av dom som var anställda valde att åka och jobba i Göteborg istället. Jag klagade verkligen inte! Men sen började jag känna att, jobba dels på provision och känna det tvånget att man verkligen MÅSTE sälja, inte var något för mig egentligen. Men jag trivdes asbra med arbetskompisar och sådär. Dock fick jag sömnproblem och kunde inte sova på nätterna, blev inte trött förens på morgonen, så jag fick några insomningstabletter som hjälpte sådär..jag somnade visserligen men jag ville ju inte ta dom för ofta med risk att bli beroende.
  Sen i juli fick jag ett annat jobberbjudande, att jobba i en terminal. Sortera och skicka iväg paket. Detta erbjudandet tog jag. Det var roligt till en början. Lärde mig köra truck, det var ju det roligaste på jobbet i alla fall. Men sen började allt snack bakom ryggen på en (????). Vad gjorde jag för fel egentligen? Ingen aning.
  Så fick jag ett annat jobberbjudande i september, börja köra budbil, detta var ju det jobbet jag drömde om! Jag skulle börja i slutet på oktober. Detta kändes underbart och framförallt jätteroligt! Men så hände en sak den 10 oktober, jag kände mig småkonstig i kroppen och spräng och kissade jätteofta. Tog ett graviditetstest och där var faktiskt 2 stycken sträck! Ropade in Jesper på toa och frågade om han ser 2 sträck han med, och jodå han såg det också! Dagen efter tog jag 2 nya test, och båda dom visade 2 tydliga sträck, och det betydde att vi skulle bli föräldrar! Men jag ville inte riktigt lita på testlagrets test eftersom en annan tjej hade fått positivt fastän det var negativt, så vi åkte till apoteket och köpte ett preg, åkte hem, kissade och fortfarande var där ett plus! HELT otroligt!! Vi som hade försökt hela året! Äntligen! Men hur skulle det gå med det nya jobbet? Skulle jag bli arbetslös nu? Jag har ju inte skrivit på några papper än? Vad ska jag ta mig till? Jag tänker verkligen inte ta bort barnet bara för ett jobbs skull!!!
  Jag började på det nya jobbet, allt gick ganska bra faktiskt! Jag berättade för min chef om den lille i magen, dom tog det ganska bra, bara det att dom kommer sälja min bil när jag går på mammaledigt..känns lite sådär..men ändå skönt att ha jobb tills man inte orkar längre! Men som sagt, allt rullade på tills jag tydligen skulle börja köra en extra lång tur..hamburgsund, fjällbacka, grebbestad och havstensund skulle jag köra till..? Då började allt tjöt, skit och stenkastningar. Jag tror verkligen att jag har gjort hela T-last något ont. Alla verkar hata mig nu. Vet inte riktigt vad jag har gjort. Är det för att jag har sagt ifrån? Att jag inte hinner köra så långt? Jag orkar verkligen inte med detta! Skulle ha varit kvar på terminalen..då kanske detta inte hade hänt..? Jag vet inte..men nu har jag stått ut såhär länge, jag ska väl klara av att stå ut tills jag får havandeskapspenning? Jag hoppas det, för jag vill ju inte göra någonting som kan skada mitt barn!! Men men nu efter nyår så ska jag inte köra hamburgsund m.m. längre..och det känns väldigt skönt! Bara ha min egen tur. Då kanske jag orkar med lite mera! För nu har ju magen börjat växa också. Och jag tror ju knappast den blir mindre med veckorna jag har att vänta..
  Fredagen den 21 december åkte vi upp till norrland för att fira jul, det var alldeles underbart att få komma och träffa alla i släkten och lite vänner. För pappa visste ju inget om graviditeten heller. Så han fick veta allt detta som en chock på julafton, men han blev bara glad, och det känns bra. Resten av släkten visste det redan. Men det var en mysig vecka och nu har vi dragit med oss Robin och hans kompis ner hit till sommarvärmen. Nu blir det fest ikväll..jag ska klippa mig och göra mig så fin så..(hoppas ni förstår att inte jag ska dricka någon alkohol!!) Och så ska jag köpa rosa "bubbel" på ica maxi! Gottigott!

Nu tycker jag att jag har summerat detta året ganska kortfattat och bra. Även om inlägget blev lite långt, hehe.
Ha ett gott 2008 och en underbar nyårsafton! Det ska vi försöka ha i alla fall!
Over and out - Mamma Malin :)

Det snöar massor :D

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så ser jag..det är heeeelt vitt på backen och bilen är övertäckt..MED SNÖÖÖÖ!!! Hul kul är inte det? Och det fortsätter snöa ännu mer! Sååå roligt. Kanske man tar sig en sladdtur ikväll? Hihihihi! Man blir som barn på nytt.

För att nu inte förvirra alla så är vi fortfarande i Piteå, det snöar här, inte hemma i Uddevalla. MOAHAHA! Suckers!!!

Klockan 16 har vi en dejt i alla fall. Med min storasyster och systerdotter på pizzeria Ängeln! MUMMA! Och sen ikväll så blir det bio. Vi ska se på Arn med Cissi, David och Robin, och så Jesper och jag. Så klart. Imorrn blir det nog en tur ut till pappas stuga, till mormor och Donald och till farfar..alltså en tur "norrfjärden runt" ungefär. Ska bli roligt att se hur stugan ser ut, dom har tydligen byggt om massor. Ska bli spännande. Sen har vi ju lovat att åka och hälsa på gammelmormor och morfar en gång till..men jag vet inte om vi hinner..för på fredag morgon så åker vi ju hem. Och då tar vi Robin med oss. Roligt..så det blir brakfest på nyår..*suck* Hur ska jag orka vara vaken? Haha! Får väl lägga mig och försöka sova middag.

Nä nu ska jag vara lite social..sen försöka få i mig lite frukost.
Ha en underbar dag..I SNÖN :D

Sista gången inför Piteå-resan

Detta blir nog sista gången jag skriver här innan vi sticker till norrland. För imorn är det tvättdax (STOR suck) och så måste vi packa så det är fullt upp imorn efter jobbet. Och på fredag så kan det hända att jag ska köra Uddevallaturen, HOPPAS på lite gods då. Eftersom att vi vill komma iväg så fort som möjligt på fredag så fjäskade jag lite för Jonas och frågade om inte vi kunde byta tur. Han svarade snällt att vi skulle försöka lösa detta. Så jag hoppas att vi kan göra det. Så jag ska försöka sova så liiite som möjligt torsdag till fredag för då kanske jag kan somna i bilen ganska tidigt så att jag orkar köra sen på kvällen. Och som vanligt är min gubbe sååå snäll och säger att han kommer köra tills han håller på att somna ungefär. Så han kommer lägga sig sent imorn och sova läääänge på fredag (ändå till jag jobbat klart kanske) så att han orkar köra. Han är för himla söt och snäll den där Jesper, hihi.

Föresten så kunde vi inte hålla oss idag, utan vi bytte julklappar med varandra. Vi hade inte tänkt köpa något till varandra men jag hittade en sån snygg tröja på Pondus så jag kände mig nästan tvungen. Och då kände han sig också tvungen att köpa något till mig, så jag fick en jättefin mammatunika! Hur underbar som hellst. Mjukt mjukt fabrikat, jaa, bara såå underbar var den. Så nu har jag (nästan) allt klart vad jag ska ha på mig till jul. Nu måste jag "bara" köpa en ny mascara (tappat bort min, men den var ändå nästan slut), ett par strumpbyxor och så glitterspray till håret. Ni förstår jag ska minsann försöka piffa upp mig lite på julafton. Har inte ens försökt piffat upp mig dom senaste 5 månaderna eller nått. Så nu ska vi ta alla med storm!

Nä nu är det minsan dags för en dusch och sen är det sängdags, hur underbart är inte det?`
Om jag inte skriver en gång till innan julafton så får jag önska er alla en UNDERBART god jul! För det ska minsann jag ha!
Tjing!

Roadtrip

Ja gubben fick för sig att vi skulle ta en liten roadtrip idag. Det var faktiskt ganska kul. Stressade mig hem från jobbet, han hämtar mig och vi åker direkt. Fick byta om i bilen, hehe. Sen åkte vi alltså till Varberg. Och vad exakt gjorde vi i Varberg? Jo gubben hade fått för sig att han skulle köpa sig en ny leksak. Ny bil? Nä absolut inte! Vi är såå nöjda med Mazdan. Nej han skulle ha ett vapen. Ett airsoftvapen (www.uddevallaairsoft.se) som han hade blivit sååååå förtjust i. Så jag tänkte, varför inte? Det är bara roligt att åka runt sådär. Älskar verkligen impulsgrejer! Man får ju passa på medan man kan. Kommer ju inte kunna göra så mycket impulsgrejer sen när bebisen kommer.

Mer orkar jag inte skriva idag..är ruskigt trött..

La finale.

Ikväll är det den STORA finalen i Top Model stockholm. Så nu vet alla vart jag kommer vara ikväll. BÄNKAD framför tv:n. Absolut! Och jag hoppas verkligen rätt person vinner också. Annars blir jag nästan deprimerad! Så direkt efter top model så lär jag gå och lägga mig. Som vanligt. Är svintrött när klockan slår 22. Eller ja, egentligen är jag svintrött redan innan jag kliver upp på morgonen..men man är ju så illa tvungen. Så är det..

Annars så har faktiskt min mage börjat bli större..men känner mig fortfarande bara fet och inte särskilt gravid. Ont i ryggen och idag har jag fått ont i handleden också (dock inte något med graviditeten att göra). Hade så ont nu i slutet av arbetsdagen att jag knappt kunde ratta bilen. Undra vad det kan vara..säkert bara en vrickning eller nått.

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker uppåt..längtar så jag håller på att spricka. JULMAT!!! Romröra!!! MUMMA!

Nä nu är det tv-dags!
Ha det fint!

Det blev tyst!

För er nyfikna själar så blev det faktiskt tyst efter att väktare+polisbil varit här. Knäppttyst! Skönt var det för jag gick och lade mig och stensomnade sen. Jag har blivit så fruktansvärt trött sen jag blev gravid..men men det är sånt man kan leva med!

Så igår var vi på Liseberg hela dagen. Fick mig lite souvas också. Gottit! Och det var ju ingen mindre än en Johan Lövbom som stod där och sålde souvas. Trodde dock aldrig att han skulle känna igen mig, men det gjorde han! Det var nästan det första han sa, "Nämen HEJ Malin". Det var ganska kul faktiskt. Det var ju inte direkt igår man såg honom.

Annars har det inte hänt i mycket mer i helgen faktiskt. Var ju på bio som sagt..ganska bra film faktiskt. Måste ju bara se fortsättningen på den triologin!

Nä nu är det tv som gäller för mig.
Ha en underbar vecka!


Blogga oftare?

Kanske det som är syftet med att ha en blogg. Att man ska skriva lite oftare i den! Förr skrev jag en gång i veckan, ibland en gång i månaden, det var ju ändå ingen som läste den nästan. Har dock blivit lite fler nu när jag började skirva oftare och när jag började avslöja hemligheter som att jag faktiskt är gravid. Hihi men jag tycker det är ganska roligt att sitta här och skriva massa konstiga saker och massa onödiga saker som ingen egentligen är intresserad av. Som till exempel idag. Jag har fått hem min flaska Ferronol som jag har bestält (massa vitaminer och järntillskott) och sitter just nu och ska ta mig en hutt. Men jag sitter alltid och drar mig in i det sista. För bara för att den luktar gott kanske den inte smakar gott. Kan den inte smaka som flytande alvedon? För då vet jag vad den smakar och det är inte riktigt så illa heller. Men som sagt förr så tar jag hellre flytande såhär än vad jag tar tabletter. Tabletterna fastnar bara i halsen och sen spyr jag upp dom ungefär. Onödigt vetande som sagt. MEN allt är verkligen värt det! Magknipen, tröttheten, humörsvängningarna och ALLT är värt det..jag lovar!

Just nu börjar jag verkligen verkligen störa mig på våra grannar. Nu är alltså klockan MIDNATT och dom spelar hur hög musik som hellst. Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig snart. Och jag sitter i pyamas, annars hade jag nog gått upp och frågat snällt om dom kunde sänka musiken. Hade dom inte sänkt den då, DÅ hade jag ringt störningsjouren. Men nu orkar jag inte springa som en idiot i alla trappor och chansa på att det är grannen rakt ovanför oss. Så jag får nog bita ihop och se glad ut. Som jag gör varje jävla dag..DUNKA DUNKA DUNKA låter det..jävla pissråttor..
Nu kom visst störningsjouren..läser dom mina tankar? Hoppas dom får tyst på dom jävlarna. Moahaha! Nu får jag avvakta lite så jag kan berätta om det blir tyst eller inte..
Nu, ca. 5 minuter senare blev det faktiskt tyst..undrar hur länge det håller i sig bara. Men jag orkar inte vänta för att skriva om det..det får jag ta imorgon i så fall..nu ska jag lägga mig på soffan innan det är sängdags!

Ha en bra helg!

Roliga timmen?

Nja jag har mest inget bättre för mig än att sitta och läsa andras bloggar. Hittade till Gentianas blogg (http://gt.blogg.se/) och hittade att hon hade lagt in någon rolig lista som jag inte sett förr. Jag älskar listor och jag älskar att svara på massa frågor. För om man INTE frågar massa frågor om mig kommer man nte få veta massa saker om mig..om man nu är intresserad av det förståss. Vad vet jag? Hihi Här kommer den i alla fall:

Namn: Malin
Piercingar: Tungan (Ja, jag har tagit ur den i läppen)
Tatueringar: Nej, men kommer nog skaffa en.
Längd: 1,60
Skostorlek: 36/37 beror på om storlekarna är stora eller små..
Hårfärg: brunett, i vanliga fall, just nu kastanje(röd)
Fräknar: På sommaren.
Vikt: Går i en rak linje uppåt.
Motto: Mat är livet! (Just nu :))
Kär? Aldrig varit mer kär!
Önskar du att du bodde någon annan stans? Njaa, jag trivs ganska bra faktiskt. 
Tänker du på självmord? Varför skulle jag?
Tycker du att du är attraktiv? Nää..
Dricker du? Vatten och cocacola..alkoholfritt är det i alla fall..
Använder du droger? Vitaminer och järn?
Röker du? ABSOLUT INTE!
Vilket schampo använder du? Head and shoulders (Stavas???)
Vilken parfym använder du? Ingen just nu..bara deodorant..Nivea pure invisible
Vad är du rädd för? Att mina dammråttor ska få ben och springa upp i min säng och äta upp mig..
Gillar du att tvätta? NEJ!!!!
Personen du ringde? Min chef
Personen som ringde dig? Min chef..
Person du tänkte på? Jenny
Långdistansförhållanden? Funkar väl kanske..om man litar på personen..vilket jag trodde jag kunde..DÅ! (History my friends!
Utnyttja någon? Beror på hur ;)
Självmord? Ego
Sex före äktenskapet? Näpp. Jag är som Jungfru Maria ;)
Förhållanden? Stabilt som fan :)
Gråtit över en pojke
? Jag har nog det dessvärre. 
Gråtit över en flicka? Nää..tror inte det..
Ljugit för någon? Mjo men det säger vi inte högt! :P
Varit i slagsmål? Kanske :P Däremot har man väl "råkat" springa rakt in i någon fjolla på krogen! Förbannade fjollor!!
Blivit arresterad? Nej, men böter. Felparkering :P
Träffat någon från internet IRL? Vadå? Kompisar eller? Klart jag har?
Gånger du vart kär
? Någon gång..men nu är jag förälskad :)
Gånger ditt hjärta brustit? Ett X antal gånger,ja.
Hjärtan brustet på grund av dig? Har kanske hänt?
Tjejer du kysst? 3-4-5? Jag vet inte..det har väl hänt några gånger..
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är inte många..några kanske.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? VÄLDIGT många gånger..jag menar, Malin är inte ett ovanligt namn!
Ärr du har på kroppen? Ett där och ett där och ett där..och ja jag behöver nog inte fortsätta..
Pålägg som gäller: Just nu är det leverpastej!!!! :D
Dagens dryck: Hade varit energidryck om jag hade fått dricka det. Nu är det nog cola..
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Jag och Jesper äter mat tillsammans nästan varje dag :P
Saken du köpte? En flaska Ferronol
Vad har du gjort idag? JOBBAT hela dagen..
Var det kul? Vill jag inte påstå idag...
Brukar du svära mycket? För mycket..skärpning nu!
När stiger du upp på morgonen? Mellan halv 7 och 7..ibland tidigare..
Kan du stå på händer? Nä men jag kan hjula och jag har kunnat stå på huvudet..men nu vågar jag inte testa..
Håkan Hellström eller The Ark? Inget av dom! Inte min smak..
Salt eller socker? SALTLAKRITS!!! Och choklad..så jag antar både och :)
Gillar du ketchup? Japp..ketchup är ett måste till pasta! Och till lite annat också..
Är du glad nu? Överlycklig
Var du glad igår? På kvällen när jag kom hem till min älskling och fick mysa..
Vad dansar du till? Inget
Stockholm är... ? För stressigt
Kan du sjunga? Njao..kan kan jag väl men det är fan långt ifrån vackert!
Spaghetti eller makaroner? Både och? Men mest makaroner tror jag..
Land du vill besöka? USA/Texas och Australien och nya zeeland och..jag kan fortsätta länge men det orkar jag inte!

Hehe detta var roligt..fler frågor? :P HEEELT onödigt men det var tidsfördriv i alla fall..snart är det nog sängen som gäller för mig..trött som skam och ont i ryggen. Och världens hemskaste dag på jobbet..

Blir så trött..

Man får då fan bara skit ärligt talat. Säger man emot det minsta får man MASSA skit och allt är åt helvete. Men gör man något bra..får man beröm då? Skulle inte tro det! Men får ALLTID skit om man skulle göra något som "dom" inte tycker om men man får ALDRIG beröm om man skulle göra något bra. Man ska egentligen bara hålla med och hålla käften, då kanske dom blir nöjda, om ens då. Dom vill väl garanterat att jag ska köra ALLA hennes stopp, PLUS mina egna! Alltså från Lysekil till Svinesund. Och det kan dom ju glömma! Jag tar inte mer nu. ALDRIG. Och jag kör INTE till Dingle, det får hon fan köra själv. Jag blir så jävla trött på vissa människor så jag vet inte vart jag ska ta vägen. GAH! Jag var tvungen att få skrika av mig lite..

Idag har inte hänt så mycket annars. Jag och gubben käkade kinamat *MUMMA* och tro det eller ej, men jag mår inte dåligt efter att ha ätit varm mat! Helt överlycklig är jag. Jag mådde inte dåligt igår heller. Kan det vara så att illamåendet har börjat vända? Hoppas det. Hatar att må illa. Men jag tror nog det är värt det i slutändan. Åh det känns så underbart. Magen har börjat puta lite..även om det är väldigt lite, men jag och gubben ser det i alla fall.

Nä nu ska jag fortsätta se på efterlyst. Imorgon har man sällskap på jobbet. Trevligt trevligt.
Ha en bra kväll!

RSS 2.0