Viljan är stark, men ibland räcker det inte till..

Nää, som sagt. Ibland spelar det ingen roll hur mycket man vill en sak, det händer ändå inte. Hur mycket man än vill att sommaren ska vara för evigt, när händer det? Jo kanske om man skulle flytta till Maldiverna, eller dominikanska republiken eller nått sånt, afrika kanske? Men istället för den kalla vintern så kommer monsuner och annan skit, då skulle man bara längta till Sverige igen, eller hur?
 Jag skulle vilja åka till USA och prova bo där i ett år eller två, jobba lite, lära sig lite mer engelska och kanske plugga lite. DET hade varit en riktig upplevelse! Men händer det? Hur mycket man än vill så brukar inte viljan räcka till. Det är bara det jag vill komma fram till.....

 Varför har man egentligen så många funderingar? Och tankar? Ibland vill man bara vara utan dem, men det är nästan så att dom äter upp en. Varför? Jo jag har spekulerat lite i detta, och jag har kommit fram till: varför man ibland känner sig uppäten av sina egna tankar och funderingar är för att man inte har någon att dela tankarna med, du ska inte behålla dem för dig själv, du blir bara deprimerad då! När allt känts som svårast så har jag alltid funnit någon som jag kan prata med, lätta på bröstet lite. Jesper vet redan allt om mig, så ibland kan det vara så att man behöver någon utomstående, någon vän att prata med. Det har jag hittat! Jag har litat för mycket på helt fel personer, men vad gör man? Ibland måste man chansa, och de flesta gånger för mig har jag chansat fel. Men men det är faktiskt smällar man får ta ibland. Nu har jag hittat personer som jag har anförtrott mig åt och det känns bra! Även om dom är få, så känns det bra, jag litar på dessa personer.
 Jag älskar Jesper mer än allt annat och det vet han, han vet också att jag gärna pratar med han om allt, och han vet också hur viktigt jag tycker att det är att ha en bra kompis man kan prata med, umgås med och skratta med. Man behöver någon utomstående. Man behöver släppa in någon annan i sitt liv. Annars kommer, till slut, ALLT gå åt skogen. Så missförstå mig inte, jag pratar mest med min närmaste, Jesper, men det är även skönt att få prata med någon mer. Jag kanske krånglade till det lite nu men det var i alla fall det jag ville komma fram till, atta alla borde få ha NÅGRA personer i sin samvaro som man KAN prata om allt med.

 Nu får det nog vara bra för denna gången tror jag, skönt att få skriva av sig lite ibland! Nu är det bara längtan, hopp och drömmar som hägrar! (Sova alltså)

Ha en bra dag!

Jobbigt

Det är verkligen jobbigt. Jag har så svårt att somna på nätterna. Det är inte bara ibland, för då hade jag kunnat leva med det, utan det är nästan varje natt. Jag har fått sömntabletter, men jag vill inte leva på dom heller. Igår gav jag upp när klockan var 03.00 ungefär, då fick jag ta en tablett för att sedan gå och lägga mig. Nu är jag fortfarande pigg, och hungrig, men nu måste jag snart försöka sova ändå, klockan är ju 00.00 nu. Varför har man egentligen svårt att sova? Det skulle jag vilja veta. Okej jag kan förstå att man har svårt att somna om man är deprimerad eller för tankspridd, men jag, jag VILL ju sova? Jaja det går väl över någon gång.

 Imorgon är det jobb igen. På Butlers i Uddevalla, välkommna allihopa. Det är ju även "music-quiz" där varje onsdag, så om ni inte bara vill komma och underhålla mig så kan ni ju alltid komma, ta några öl och försöka få alla rätt på "quizen".
 Jag har fått ett jobb också, inom hemvården i vänersborg. Jag undrar om det är något för mig, men det är ju alltid pengar, och både jag och Jesper vill ju flytta till en större lägenhet så jag får väl jobba där tills jag hittar något jag trvis med, en sak är då säker, jag har hittat EN sak som jag vill/ska göra, och det är att gå med i bilkåristerna! Det verkar vara så himla roligt, och alla är kvinnor! Hemvärnet, är det något för mig? Jag tror det, jag får köra massa bilar, lasbilar och terrängbilar, jag får en lättare vapenutbildning och får åka runt till många andra olika utbildningar. Det verkar verkligen vara roligt, jag ska ringa till den ansvarige i Uddevalla och se vad hon säger.

Jag vet inte varför jag skriver så mycket om just MIG här, när jag skaffade denna bloggen så var det mest bara för att skriva olika tankar och funderingar, lite onödigt vetande som jag vill få ur hjärnan ibland, men nu handlar den mer om mitt liv, knepigt. Hoppas jag får något vettigare att skriva om snart, jag längtar och hoppas.

 En sak till som ska ske i mitt "roliga" liv är att vi ska åka till stockholm sista helgen i oktober. DET ska bli kul, om jag nu bara kan få ledigt! Men det är lugnt jag SKA vara ledig, det ska jag se till! Vi ska i alla fall bo på det lyxiga hotellet som vi bott på två gånger innan. Vi ska mysa på hotellet, festa lite och kanske gå på bilmässan streetcars fest. Men en sak vet jag i alla fall! Det kommer att bli riktigt riktigt trevligt! Jag får väl återkomma med fakta om hur vi hade det vid ett senare tillfälle.

Nä nu måste jag verkligen ta tag i detta med sovandet!
Ha en bra dag!
Mvh Malin

RSS 2.0