Hundkiss och påkörning?

Det finns idioter till allt, det vet väl alla? Men när man själv håller på att bli påkörd nedanför biblioteket i Vänersborg så börjar man fundera. Hmm, hur fort gick det? MINST 50-60 på 30 väg, tänk om det hade varit en unge? Då hade inte den ungen funnits nu. Hur gick det med oss? Jo vi klarade oss relativt bra, överlevde det vill säga, smutsiga och DYBLÖTA kläder eftersom idioten körde rätt i den största vattenpölen på hela gatan, mitt framför fötterna på oss. Min mobiltelefon? Funkar inte så bra. All denna kalabalik resulterade i: Polisanmälan mot föraren och en ny mobiltelefon och jag hoppas verkligen att idioten får betala den nya telefonen, nya kläder och skadestånd! Och så hoppas jag verkligen att idioten inte har något körkort kvar efter detta!

Vad det gäller hundkiss behöver jag väl inte formulera mig så mycket va? Våran söta lilla vovve är ju bara valp, han har inte lärt sig än! Det är bara att ha tålamod.

För övrigt så är det inte så himla mycket som händer under veckan förutom att man jobbar, natt, och sen jobbar jag hela långa (!!!) helgen, lördag, söndag, måndag och tisdag.

Men men det var mina tankar för denna gången. Håll till godo!
Mvh Malin

Ny frisyr!

Äntligen har man blivit av med ruffset. Jag har klippt av ungefär en decimeter på håret, känns väldigt skönt och väldigt lätt måste jag säga. Vi får väl se hur länge det tar innan det växer ut igen om jag kanske klipper ännu kortare nästa gång ;) Fasst då blir nog pojkvännen galen på mig! Hehe!

För övrigt så är det faktiskt inte så mycket som händer just nu. Har precis suttit och försäkrat vovvsingen våran och nu ska jag skicka in ägarbytes pappret också. Och jag måste ringa runt till lite vetrinärer kom jag på nu, vovvsis måste ju vaccineras och avmaskas en gång till. Men men det löser sig. Han är så fin "Spiken" som min mamma och hennes kille kallar han för :)

Idag är en lugn dag igen. Börjar inte jobba förens klockan 21. Så vi får väl se om vi ska pallra oss ner till garaget i eftermiddag och fortsätta såga och slipa och skruva baslåda! Det är ju skitskoj så vi får väl se vad som händer och fötter.

Nej nu får det vara bra för denna gången.
Vovven behöver ut och sen ska jag färga håret!
Have a nice day!
//Malin

Dissa melodifestivalen!

Satt igår och tittade på melodifestivalen med min pojkvän, vilket var ganska mysigt. Och vi hejade på Rednex, Linda Bengtzing och BWO, och tänkte att om BWO vinner så har vi i alla fall en chans i Aten eftersom att BWO är så himla stora utomlands. Och vem går och vinner? CAROLA??!!!???!!! Vad är det då? Nu ska man tamejfan dissa hela melodifestivalen alltså! Hade det inte varit för att man vill höra alla utländska bidrag så hade jag dissat Eurovision också! Har inte folket någon hjärna? Carola är gammal! Gå i pension nu! Vi har hört nog, hon har varit en JÄTTE duktig artist men nu börjar folk ändå tröttna. Vi vill ha in nytt och fräsht. Man blir så trött...

Idag är jag för övrigt lite piggare, tror inte jag har någon feber idag men jag ska ändå inte åka och jobba idag. Bättre att vila. Men imorgon natt ska jag jobba tänkte jag, i alla fall försöka. Och så ska jag kanske och klippa mig imorgon eller på tisdag efter jobbet. Ska bli spännande och se hur mycket jag vågar klippa. Hade först tänkt klippa mig JÄTTE kort så att man bara var tvungen att sätta lite gelé i händerna och ruffsa om, men jag tror inte jag vågar det. Så vi får se hur kort det blir.

Nu börjar jag nästan bli trött på våran hund, han tror han bestämmer, men han testar väl bara sina gränser antar jag.

Idag ska vi åka iväg och köpa virke till baslådan och kanske börja bygga lite också, ska bli riktigt riktigt trevligt faktiskt! Jag vill ju lära mig, jag är inte som vissa andra som tror att dom kan allt, utan jag är med för att lära mig, vem vet, en vacker dag kanske jag kan bygga och renovera en bil nästan helt själv. LÄNGTAR!

Jaja nu ska jag låta min pojkvän låna datorn lite :)
Ha en riktigt bra dag!
//Malin

Sjuk, sjukare, sjukast

Mitt allra fösta inlägg sitter man och mitt uppe i värsta förkylningen. Roligt? Nej inte alls, ska jobba inatt egentligen men jag funderar faktiskt på att sjukskriva mig. Jag känner inte för att hosta och väcka alla på jobbet. Nej, usch! Nu har jag ringt till jourtelefonen och hon skulle täcka upp för mig inatt och imorgon natt, men på måndag natt ska jag allt jobba igen tror jag väl!
 Jag sitter och fryser och svettas om vartannat, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen snart, och så gör ryggen ont, ingenting är bra idag känns det som.

Och vi som hade tänkt vara i garaget och greja idag, vi får väl se om jag orkar det, annars kommer jag ligga hemma och sova, i alla fall försöka sova med tanke på vovven våran!

Nej nu får det nog vara bra för denna gången! Jag har inget roligt att skriva idag ändå!
Ha en bra dag!
//Sjuklingen

No problem is solved by denying its existence

If I could hold your troubles in my hands, I would throw them into the sea

RSS 2.0