Vad i hela världen?

Nu var jag precis ute med hunden IGEN som vanligt. Men nu när vi kom in så ställde han sig först och kissade sen bajsade han också..INNE!! Jävla hund som inte vill göra nått ute utan gör det inne när man kommer in istället. GRRR!!

Nu har pojkvännen fått ett nytt jobb också och det är ju kul :D För det är ju i alla fall nått nu under sommaren! Så jag är glad för hans skull!

Igår köpte jag mig ett par arbetsbyxor nu äntligen..dom behövdes nu när vi har varit så mycket i garaget! Och nu fick jag ett paniksamtal..Jesper måste ställa ut bilen på Elmia i alla fall! Så nu blir det panik nere i garaget..jag ska vara snäll och åka ner till garaget snart och städa bilen och sätta i dämpmattan och lite sånna saker.. PANIK!! Men ack så kul! :)

Jaja måste ge mig iväg nu då!
Ha en bra dag!
Mvh Malin

Elmia och stockholm?

Ja nu börjar det dra ihop sig till Elmia i Jönköping. Ska bli riktigt trevligt att åka dit iår faktiskt. Förra året blev bara en skandal. Om det då var p.g.a sällskapet eller att man blev totalt "dissad" eller att man fick så jääävla ont i magen. Eller kanske var det allt? Kanske.. Men iår kommer det nog bli bättre tror jag. Jag kommer åka dit med trevligt folk och min underbara pojkvän (som för en gångs skull har samma intresse som jag själv). Så det ska bli väldigt trevligt.

Helgen efter Elmia kanske man åker upp till Stockholm, till pojkvännens bror. Då blir det nog lite shopping :) Nej kanske inte, det blir nog spara pengar till bilen. Hehe jag har ju mina planer.

Och snart är det födelsedagskalas också. Jobbigt. Jag har så dålig fantasi om vad jag ska köpa till Jesper så jag går under jorden snart. Jag vet ju vad jag skulle vilja ge honom, men det kan bli svårt. Jag kan ju inte bestämma det själv, ett datum alltså, äääh alldeles för krångligt att förklara utan att avslöja för mycket.

Men men nu måste jag nog börja göra mig i ordning för jobbet.
Ha en bra dag!
/Malin

RSS 2.0