Det är inte lätt alltså!

Jag hatar detta egentligen..jag hatar att jag har så svårt att svälja tabletter..speciellt nu eftersom att det är ganska viktigt att jag får i mig den här tabletten..1 per dag fick jag order om..och så måste jag vara duktig nu för tiden. Viktigt med regelbundna måltider och viktigt med att få i sig tillräckligt med vätska! Hehe nu får jag verkligen se över mina matvanor och försöka ha med mig en flaska vatten eller något i lastbilen!

Denna helgen är jag helt fri från allt känns det som..Jesper ska vara borta över 24 timmar..jag tror aldrig jag har varit ifrån honom så länge..och vi har varit tillsammans över 2 år! Herre gud..2 år..känns som om det var igår vi blev tillsammans ju..jag är fortfarande lika kär! Jaja i alla fall så ska jag nog åka till Borås imorgon med. Min mormor är där och så var det väldigt längesedan jag träffade min moster och mina små kusiner med. Så det ska bli trevligt. Kanske kanske får mormor också veta. Men jag har inte bestämt mig än. Annars blir det till jul. Fin julklapp..kanske..

Blir då snart att ta en stor höststädning av lägenheten i alla fall. Känns som att det behövs. Ska försöka få godkänt av uddevallahem att jag vill måla om också. För dom kommer ju fan aldrig och tapetserar! Så tänkte jag fråga om inte jag kan få måla lite så kan väl nästa hyresgäst få tapetsera om om dom vill! För nu är jag less på att aldrig få packa upp helt och hållet..

Men men, en tidig morgon i morgon. Så alla får ha en bra helg!

Hur gick det till?

Det kan man ju fråga sig :)

Denna veckan börjar jag "åka med" på mitt nya jobb. Det ska bli spännande och se hur det kommer gå. Men det går nog bra, jag älskar ju att köra bil så det är nog ett bra jobb för mig. Leverera massa paket, hur ska detta sluta, hehe.

Oj vad mycket det är som händer i mitt liv nu. Och alla saker är faktiskt bra! Jesper har fått ett nytt jobb och hans nya arbetsgivare betalar hans släpkort, jag har fått ett nytt jobb och..ja..jag svävar på moln just nu! Så himla roligt är det! Nu är det f-n bara ett hus som saknas. Har velat flytta till hus länge nu!

Och så har vi fått tillökning i familjen. Våran sista tillökning för tillfället. En liten (väldigt väldigt rädd) röd kattunge som fräser lite när man kommer för nära. Född i en ladugård och hade inte vi tagit han så hade han varit död nu! Jag kunde ju inte bara säga nej, hur kan man? En liten hane, tror vi i alla fall, tyckte att det såg ut som en liten pung i alla fall. Så vi har döpt honom till Baylis.

Helt underbart! Nu måste jag gå och se om jag kan få fram den lille här någonstans!

Ha en bra dag..för det lär jag ha! :)

RSS 2.0