Vad händer i mitt liv?

Inget roligt, eller jo visst, jag har fått heltid på the phone house! Det är roligt! Men sen då? Inte mycket i alla fall. Men jag orkar inte riktigt skriva om det nu. För just nu sitter jag på jobbet, har inte sådär fasligt mycket att göra faktiskt, men man kan ju hoppas att det kommer mer senare. Eller nått.

Nu har vi nästan hunnit stadga oss i den nya lägenheten. Katterna trivs då i alla fall. Men vi har ju inte fått upp någonting på väggarna eller någonting sånt eftersom dom ändå kommer och tapetserar om hela lägenheten snart. Förhoppningsvis snart! I alla fall så har vi inget internet hemma ännu, men vi hoppas på att få det på måndag. Efter det så kommer jag nog kunna uppdatera lite mer om vad som händer här i livet.

En sak till som händer just nu är att jag kommer säga upp mig från casinot, tyvär. Jag kommer inte orka. Blir för mycket dubbel-jobb och alldeles för lite ledighet. Eftersom det bara är EN helg på 2 veckor som jag är helledig så vill jag vara ledig den helgen också! Så så är det. Ska ringa till kontoret idag. Jag måste bara samla lite mod till mig. Sen får vi väl se hur det blir senare, eftersom jag tycker att det är så himla roligt att vara croupier så kanske jag inte klarar mig utan det. Men vi får se.

Nä nu kanske jag inte har tid att skriva något mer, utan jag skriver någon annan dag, kanske på måndag ;)
Mvh Malin

RSS 2.0