HÄFTIGT!!!

Haha! Jag har just sett det fränaste! Har ju kännt bebisen sparka där inne i magen ganska väldigt massa gånger nu. Har till och med kännt med handen utanpå magen och Jesper har kännt den. Nu sparkar den som sjutton så jag lade mig ner på rygg och tittade på magen varpå hela magen studsade till!!! HAha såg så fränt ut så jag trodde jag skulle dö! Började skratta högt för mig själv. Sen hände det igen, och igen..fränt som fasen!! Hohoho!

I alla fall så var jag hos läkaren idag, ville ju ha ett intyg på att jag inte är helt bra i ryggen, plus att jag börjat få foglossning, inte alls skönt! Och hon FÖRBJÖD mig att springa i trappor (???). Hur f-n ska det gå? Jag springer ju i trappor på jobbet, ibland flera gånger per dag. Vi har ju EN(!!) trappa upp till våran lägenhet med, känns oerhört dumt att ta hissen, och det tar så lång tid att vänta på den förbaskade hissen. Ingen idé ju. Går MYCKET fortare att gå..men nu får jag inte. SKA använda hissen där det finns hiss, oavsett det bara är EN eller om det är 30! Jag vet inte hur mycket jag kommer följa hennes "råd" för jag måste ju sköta mitt jobb. Men ska försöka så gott jag kan i alla fall. För jag vill ju inte göra detta värre än vad det är. Ska hämta mitt intyg imorrn, då är det bara moderskapsintyget som behövs sen ska jag skicka iväg mina papper och hoppas att jag får havandeskapspenningen!

Nu ska jag lägga mig och titta på min hoppande mage, hihi!
Ha en bra dag!

Jag vann! :)

Jag vann auktionen på tradera. Så nu har jag massa bodysar och lite tröjor och lite byxor. Restan av "nyfödd" storlekarna kommer jag nog köpa "själv" i butik. Kanske bjuder på någon sovpåse eller så men inte så mycket mer. Har i alla fall varit iväg och köpt mig några nya trosor idag..vanliga trosor! Tycker dom "små" trosorna är så obehagliga hahaha!! Och snart har jag växt ur alla mina kläder..nu kan jag typ bara ha mina mammabyxor som jag köpt och ett par mjukisbyxor..inte ens arbetsbyxorna kan jag ha. Och det är JOBBIGT eftersom jag MÅSTE ha byxor med reflex på. Men men jag ska i alla fall köpa mig ett par hängselbyxor snart..hihi det är sååå fint. Magen växer som den ska..tror jag..växer gör den i alla fall. Bilder finns på http://LillaMalin.pixbox.se och http://MissLundgren.bilddagboken.se

Tog av mig min förlovningsring igår med. Den har inte blivit för liten än men jag vill inte riskera att den fastnar så vi får klippa bort den till slut. Så nu hänger den i ett halsband runt min hals. Som en vis kvinna en gång sa "den är ju närmare hjärtat när den hänger där" vilket är väldigt sant. Men jag hade faktiskt hellre haft den på fingret. Känns ganska naket där nu efter att ha haft den på mig i över 2 år. Men även detta är nog värt det i slutändan.

Nä nu orkar jag inte skriva mer för denna gången..

Babysaker

Nu har det börjat handlas lite. Eller rättare sagt så ska det börja handlas rejält nu. Sitter och budar på en babybjörn skötväska eftersom det är hellst en sån jag vill ha. Dom verkar vara väldigt praktiska och rymliga. Om inte gubben kommer hem så sent från sitt möte idag så ska vi åka ut till torp och köpa en barnvagn som vi har hittat och en bilbarnstol med isofixfästen (sån vi hellst ville ha). Barnvagnen var verkligen inte dyr och den var liten och smidig också. Även om den inte blev allt för liten för Jesper heller. Helt superbra! Och vagnen var svart och med vändbart handtag, man kunde även göra om vagnen till sittvagn. Kommer nog bli väldigt bra det där.

Alltså ingen människa, som inte själv har barn eller är gravid, kan förstå hur mycket man längtar efter att få träffa sin lille junior. Träffa den lille och se hur han/hon ser ut, se vem h*n är mest lik, hur h*n beter sig och allt som har att göra med den lilla lilla människan. Man släpper omvärlden helt vissa stunder för att känna efter ifall den lille sparkar där inne i magen. Det främsta man tänker på är att den lille ska ha det bra. Det enda man brydde sig om innan var att jobba, umgås med vännerna, dricka lite alkohol på helgerna och sen tillbaka till jobbet. Nu, till och med innan den lille är född, är det så mycket annat man bryr sig om. Kommer pengarna räcka till, komma jag klara av mammarollen, äter jag rätt, mår bebisen bra, kommer jag hinna köpa allt som behövs??? Ooh gud vad många frågor. Men jag kan ge mig faan på att allt är värt det i slutändan!

Nä nu får det vara slutsurrat denna gången!
Ha en bra helg!

Hallå eller?

Varför är det så att man alltid känner sig så handikappad när man inte har någon bil hemma..? Jag menar, hade vi haft bilen hemma hade vi inte behövt den, det lovar jag! Men nu blev jag enormt sugen på hemkokt kola..och vi har inte alla ingredienser hemma..och jag har ingenting hemma som kan stilla suget!! Jag går i taket!! Haha, nej jag är fullt normal..eller inte..

Idag blev det en längre arbetsdag än vad som har varit normalt dom senaste veckorna. Var inte klar fören klockan 15.30 och då skulle vi ju till trollhättan och bröta av allt skit också. Så jag kom inte hem fören 17.00. De senaste veckorna har jag varit hemma absolut senast 15.45. Spännande att se hur morgondagen kommer att se ut. Fasar över det eftersom det är fredag. Har en tendens att vara mycket då bara för att man vill ha helg.

Nästa vecka på onsdagen ska jag i alla fall till läkaren. Får förhoppningsvis ett läkarintyg då på att jag tidigare varit sjukskriven för ryggen. Borde vara lättare att få havandeskapspenningen då fastän hon inte trodde att det skulle vara några som hellst problem för mig att få det eftersom jag har ett VÄLDIGT fysiskt ansträngande jobb. Eftersom min arbetsgivare förväntar sig att jag ska sluta jobba i april någongång så skulle det vara väldigt skönt att få allt klart så snart som möjligt. Och nästa måndag ska jag till barnmorskan igen. Ska få lyssna på bebisens hjärtljud. Ska bli såå spännande! Ser verkligen fram emot det.

Nä nu ska jag se på kustbevakarna!
Ha en bra kväll!

P.s. Imorgon kommer det upp nya bilder på magen på http://MissLundgren.bilddagboken.se och hhtp://LillaMalin.pixbox.se D.s

Sparkar som sjutton! :)

Satte mig precis vid datorn. Det var precis som att bebisen inte ville att jag skulle sätta mig här. För den började sparka som sjutton och lever livet där inne i magen. Hihi det känns så häftigt! Nästa vecka ska jag ringa till BM för att få en tid. Hon ville att jag skulle ringa efter ultraljudet. Kanske vi får lyssna på lite hjärtljud när vi kommer dit då. Spännande värre! Och så får jag väl ställa mig på vågen igen. Undrar hur det kommer sluta, haha! Jag har ju ingen våg här hemma så jag har inte ens kunnat tjuvkika lite hur mycket jag har gått upp. Jaja, mer om det efter besöket kan jag ju säga då.

Nu börjar jag bli riktigt hungrig. Vi ska käka pizza med några kompisar. MUMS!! Hoppas det inte blir Pingvin då..gillar inte riktigt deras pizzor..och inte deras kebabsås..inte mycket av deras mat jag gillar föresten, så det får nog bli någon annan stans. Och där med basta! Haha!

Satt idag och planerade lite. När vi får lön ska jag ut på en shoppingrunda igen. Jag ska köpa mig lite nya underkläder och så kan man ju faktiskt hitta något gulligt till den i magen också. Jag har ju faktiskt inte ens varit och tittat på några bebiskläder än, utan det vi har i klädväg har vi faktiskt fått. Men än är det ju faktiskt ingen brådska. Det är ju bara roligt, hihi. Ska snart ta tag i att göra iordning en byrå som vi har här hemma. Den ska vi ha alla bebiskläder i sen, nu ligger dom i min garderob, och där är det nog trångt redan. Funderar på att köpa lite sandpapper och slipa ner den och sen måla om den. För den ser faktiskt lite skabbig ut nu, men nu är den i alla fall träfärgad så vi får se vad jag orkar. Sen får vi väl se när vi kan hämta bebissängen som vi ska få låna, den var också träfärgad. Ooh vad mycket jag ska göra. Men man har väl gott om tid på sig sen när man går på mammaledigt.

Nä nu ska jag avsluta detta bebissnack, men det kommer mera det kan jag i alla fall säga direkt! :)
Ha en bra helg!

Ultraljud! :D

Idag var vi på ultraljud..det var såå spännande! Och det var faktiskt en liten bebis som låg där inne! Den rörde på sig hur mycket som hellst och sparkade och hade sig. Finaste lilla varelse! Vi köpte alla 4 bilder också..det är så roligt att ha, har nu lagt in dom i datorn och ska lägga upp dem på bilddagboken (http://MissLundgren.bilddagboken.se) om ni vill kika på dem. Och så har jag pratat med vårdcentralen idag. Hon tyckte absolut inte att jag skulle behöva något läkarintyg för att få havandeskapspenningen beviljad eftersom jag har ett såpass tungt jobb när jag kör budbil. Så nu ska jag bara beställa tid hos barnmorskan så jag kan få mitt moderskapsintyg sen ska dom papprena in, för då kommer jag sluta jobba i v. 24. HÅLL TUMMARNA FÖR SJUTTSINGEN!

Vad händer sen idag? Jadu, jag och Malin Krewer ska nog ut till torp en sväng. Hon skulle köpa ett par nya byxor. Sen vet jag faktiskt inte. Vill hitta på något idag. Är hyperaktiv sedan UL, hihi. Ååh jag vill se den lille bebisen igen! Men jag ska definitivt beställa tid för 3d-ultraljud. Ååh vad spännande.

Nää nu får jag nog sluta..annars blir alla bara trötta på mitt bebistjöt :)
Ha en underbar dag!

Ny vecka..

Idag går jag in i vecka 19. Magen växer och växer. Undrar hur mycket jag har gått upp i vikt egentligen, haha! Min våg har ju gått sönder så jag kan inte ens tjuvkika på vågen någon gång ibland utan får vänta till BM. Kommer nog få en smärre chock när jag ställer mig på vågen nästa gång, haha. Usch, jag fasar för hur mina blodvärden kommer att se ut också, inte bra inte bra. Men men har lagt in lite nya bilder på http://MissLundgren.bilddagboken.se om någon vill se tjockisen, hihi. Vad som händer med magen annars är väl att bebisen sparkar och lever livet där inne just nu. Allt känns ganska underbart faktiskt. Kan inte bli lyckligare!

Nä det var allt för denna gången..orkar inte skriva mycket idag!
Nu blir det till att ligga på soffan resten av kvällen! GOTT SOM F-N!
Ha en bra kväll!

Ingenting känns bra

Idag är en sån dag där ingenting känns bra..efter jag kom hem från jobbet så satte jag mig i fotöljen och bara ville gråta, dock grät jag aldrig men hade någon sagt något dumt åt mig så hade det nog kommit direkt. Kan man bara få sånna här dagar helt plötsligt? Förut kände jag ju såhär varje dag, men inte längre..men idag kom det till mig bara, som en våg från ingenstans. Suck! Och så ät jag en portion pannbiff och potatismos, var det gott? Nää det smakade verkligen ingenting!! Vad är det för fel på mig? Tycker inte om någon mat längre, är inte sugen på någon mat längre. Har kännt så i flera dagar nu, maten smakar inte bra och jag är inte sugen på någonting. Inte ens mina cheez balls jag fick idag smakade bra..då är det illa..Jesper blev helt förstörd och trodde att något hade hänt när han såg på mig. Men det är ju ingenting som har hänt. Är bara jävligt trött och väldigt hängig idag. Och som sagt, ingenting känns bra. Jag har ont i ryggen och har börjat få en jäääädrans foglossning..det hugger i höfterna och i ljumskarna. Hoppas verkligen att jag får havandeskapspenningen beviljad! Nää nu ska jag sluta gnälla för stunden..

På fredag kommer det som vi har längtat efter så mycket..ultraljudet! Ska bli spännande och roligt att få se den lille..känner den gör jag ju redan, till och med Jesper har fått känna den en gång. Hihi det är såå spännande!!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv framför tv:n!
Ha en underbar dag då!

Jippie!! :D

Idag har jag shoppat, det ska ni veta haha! Jag har köpt mig ett par mammabyxor och en mamatröja, jättefint!! Och så har jag äntligen fått köpt mig en kalender också. Kanske jag äntligen kan komma ihåg alla datum. Eller i alla fall kan jag tjuvkika i kalendern haha! Denna kalender var faktiskt bra, man kan byta ut "framsidan" och "baksidan" och sätta in en eller flera bilder genom att byta ut en grej i en plastficka, mycket bra tycker jag. För jag kommer nog vilja sätta UL-bilden där i, fiffigt va? Hihi, nöjd blev jag i alla fall. Och gubben min fick ju köpt sig sin älskade rakapparat som han har tjötat om i flera månader nu, han blev också nöjd tror jag. Men jag blev nog mest nöjd i det fallet också eftersom resultatet var super, hihi.

Sen har mina böcker som jag har beställt kommit också, superbra! Nu kommer jag nog ligga och läsa hela kvällen, om ingen annan har något bra förslag? Jag är liiite rastlös och har lite spring i benen, medan Jesper är halvdöd efter att ha klivit upp klockan kvart över 2 inatt!? Jaja åter till mina böcker, dom heter "Handbok för gravida, allt din läkare INTE berättar", kan vara spännande hehe! Och den andra heter "att föda", då kanske jag blir lite lugnare inför förlossningen, fick tips om att den var väldigt bra i alla fall. Att den skulle "hjälpa till" så att man såg fram emot förlossningen istället för att vara rädd för den. Spännande värre! Jag har fått värsta shoppingmanin, jag vill bara köpa, köpa och köpa. Allt från bebissaker till inredningsprylar..tur är väl att vi inte har dom pengarna just nu, annars hade det nog blivit några saker denna månaden haha!!

Nä nu får det nog vara nog för denna gången.
Nu är det duschtime för mig!
Ha det underbart!

Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det dags igen. Tillbaka till jobbet. Hoppas att jag har fått tillbaka rösten helt tills dess, det är så jobbigt att prata nu när man måste anstränga sig så. Blir ju nästan anfådd så fort jag försöker säga en hel mening. Men men det blir nog bra till slut. Hoppas det blir lungt resten av veckan i alla fall. Med paketen och så.

Jesper har börjat åka med på sitt nya jobb också, imorgon ska dom upp till Norge. Vilket resulterar i att jag antagligen inte kommer ha en bil på hela dagen eftersom den kommer stå i hamburgsund. Jaja, jag får väl leva med det då.

Imorgon går jag även in i vecka 18. Allt känns fortfarande så overkligt! Tror inte att det verkligen lever någonting i min mage. Och jag måste vänta ända till fredag NÄSTA vecka innan jag får se om det stämmer! Jag är såå nervös. Tänk om dom inte ser någonting på skärmen? Eller tvärt om, tänk om dom ser två? Ujuj..ja vi får vänta och se. Fick i alla fall vara ledig hela den dagen, det känns väldigt skönt. Då ska jag försöka få mig en läkartid också, för ryggen. Har börjat få väldigt ont igen, suck.

Ni får hålla utkik här: http://MissLundgren.bilddagboken.se varje onsdag för att se en liten bild på min mage. Imorgon (onsdag) går jag in i v. 18 (17+0)

Ha en bra dag!

Fortfarande inte bra

Idag sitter man hemma och snorar och försöker prata. Har fortfarande ingen röst men den har allt blivit lite starkare. Tror jag. Min feber har nog nästan försvunnit, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet imorn. Eftersom att jag fortfarande är sjuk idag. Huvudet känns ganska tungt nu. Usch! Ingen bra helg detta. Men en positiv sak är väl att jag har börjat få tillbaka mina hungerskänslor nu. Och det är med STORM dom har kommit tillbaka. Har ganska nyss käkat 1 äpple, 1 mandarin och 2 mackor, men nu är jag hungrig igen! Helt otroligt..är väl graviditeten som spökar kanske? Men åter till jobbet. Jag kanske borde vara hemma imorrn med för att inte göra det hela värre igen? Får höra vad chefen säger, vi skulle höras av idag.

Sen ska jag försöka få mig en tid hos en läkare med. Kanske jag kan få ett intyg på att min rygg har varit väldigt dålig, kanske man kan få tidigare havandeskapspenning. För jag vet inte hur länge till jag orkar lyfta massa tunga paket. Har redan börjat få ont i ryggen igen. Och så har jag börjat få lite foglossning också. Men jag lovar att allt är värt det i slutändan! En liten del av mig och dig. Hur underbart som hellst.

Snön som kom (ca. 1 dm) har nu börjat smälta..igen..vilken bra vinter!

Nä nu orkar jag inte sitta här mer. Ska ta mig en dusch och se om jag piggnar till!
Ha en bra dag.
Mvh Malin


Tankar om vardagen

Nää. Jag kom bara inte på någon bättre rubrik. Jag tänkte bara berätta lite om vad som hänt det sista..

Nyårsafton blev sådär tack vare några idioter..dock mest 1 persons fel. Det var ganska trevligt innan 12-slaget. Vi "borjade" hemma hos oss med lite mat (kycklingspett, klyftpotatis och bearnaissås) och sen gick vi till Daniel (Alias FLUM). Hos honom blev det porrfilm i julgranen och sen slocknade granen! Och det är fortfarande inte mitt fel! HAHAHA! Den bara slocknade..ingen vet varför. Jaja sen kom vi till 12-slaget. Jesper riggade upp alla fina fyrverkerier som vi lagt massa pengar på! Började fyra av några småraketer..väldigt fint. Sen tände han på den STORA raketen, den lossnade från pinnen, Jesper får SPRINGA och putta omkull 3 personer för att dom inte hörde att vi skrek på dem och sen small raketen precis bredvid dom. Det var första missödet på raketvägen. Sen tände Jesper på dom fina tårtorna (som kostade mest!!) Och dom var jättefina fram tills att en JÄVLA idiot sprang fram och sparkade omkull den ena..då tog Jesper sin påse, gick in i lägenheten och lade sig. Förstår honom..jag blev också förbannad! Men kruxet var att jag hade ingen lägenhetsnyckel och tog mig alltså inte in. Ingen visste vart Jesper hade tagit vägen och han svarade inte när vi ringde..tillslut kom vi in i trapphuset och då kände jag på våran dörr, då hade han låst upp den. Så vi gick in och lade oss. Vi hade ju främmande från Norrland och allt..väldigt trist..Men men i det stora hela verkar dom flesta haft trevligt i alla fall.

Min mage har börjat växa nu..mer än förut i alla fall. Nu ser jag verkligen gravid ut! Fick ändrat min UL-tid idag med. Den 18/1 klockan 8.30 blir det istället. För den 18:de kunde jag vara ledig hela dagen från jobbet med..toppen! Ska bli såååå roligt att få se om det verkligen är någonting i min mage som växer som det ska. Undra hur jag skulle reagera om det inte finns något där..jag menar magen växer ju?

Nä nu får det vara bra för mig för denna gång. Ha en bra dag!

RSS 2.0