Vart ska man ta vägen?

Ärligt talat? Vart ska man ta vägen när man känner såhär? Jag är sååå himla sugen på att göra det, men jag vet inte om jag skulle få med mig Jesper. Inga jobb har vi och inget boende. Visst kanske det är lätta saker att fixa, men klarar vi av det? Skulle vi klara av att göra det? Det är nästan bara tacka adjö till en hel del av våra intressen. Men skulle vi må bättre av det? Det är billigare att bo och leva. Och kompisar är inga problem. Men det finns så många men...jag vet inte riktigt. Jag hade ju inte haft något emot det. Det är nog Jesper som inte vill i så fall.

En till sak är att jag inte har råd att åka upp till Piteå för att fira min gammelmorfar. Tråkigt men sant. Sen kanske jag jobbar också. Vet inte riktigt det än. Men vi får se vad som händer, kanske skulle gå ut och panta burkar. HAHAHAHAHA!

Idag ska jag åka och "provjobba" på ett nytt jobb. Vi får väl se hur det går. Vi ska servera ett gäng med norskar, dom ska ha tvårätters med vin till maten. Ojoj, jag som aldrig har serverat i hela mitt liv. Hoppas det går bra i alla fall.

Men kan nån svara på frågorna? Vart ska man ta vägen? Varför är man så kluven på vad man ska göra med livet? När ni har svaret..återkom då till mig snarast.

Jesper Andersson jag älskar dig!!
Puss

Händer ganska mycket..

Ja, nu händer det faktiskt ganska mycket. Forden är påväg bort ifrån mig. Kommer nog sakna den lite nu när den väl är borta. Men ändå samtidigt är det ganska skönt att bli av med den. För jag hade ju aldrig få tummen ur att fixa iordning den själv. Speciellt när jag inte har något vettigt garage. Suck.. Men sånt är livet.

 En rolig grej. Jag ska faktiskt på anställningsintervju på måndag. Som receptionist på Håby motell och restaurang. Jag hoppas verklige verkligen att jag får det. Det är i alla fall heltid över sommarn. Sen får vi väl se vad som händer, men då har man i alla fall fått in en fot i receptionistarbetet också. Så då kan jag ju även söka andra liknande jobb efter det. Roligt roligt. Håll tummarna för mig nu!

 Nu har min storasyster bokat en resa för henne och Emmelie för att komma hit! Ska bli så kul att dom kommer hit. Jag längtar. Då ska vi försöka hitta på något roligt. Så som Liseberg, Skara sommarland m.m. Det finns alltid nått man kan hitta på, kanske till och med skulle kunna åka med dom ut till Smögen så får dom se en fin kust. Kommer bli riktigt trevligt. Dom kommer den 28/7. Så roligt!

Inget annat vettigt händer i mitt liv just nu faktiskt. Ingenting. Jaja, nu vill jag att sommarn ska komma, på RIKTIGT! Usch vad jag längtar.

Ha det så bra så länge!
Puss


Ett minne blott.

Nu kommer jag verkligen säga att ett liv med min egen mamma är ett minne blott. Hon har sumpat sina chanser hos mig, verkligen. Hon bad mig om en chans till och fortfarande kan hon inte hålla vad hon lovar. Det är tragiskt. När ni läser detta tänker ni säkert, " vad är det där för pajas som snackar om sin morsa på det sättet ". Men vet ni vad? Ni förstår inte vilket helvete som har varit de senaste 2 månaderna. Jag kan nämna 2 saker och ni kommer fortfarande tänka att andra har det värre. En sak är att mamma har betett sig som ett svin mot sin föredetta pojkvän, som HON var otrogen mot och ljuger han rakt upp i ansiktet. En annan sak är att hon har en väldigt stor skuld till mig. Mer känner jag inte riktigt för att säga just nu eftersom att det blir HELA mitt privatliv som jag slänger ut då. Och det orkar jag inte och vill jag inte. Nu tänkte ni, "vadå det finns dom som inte ens har en mamma, var glad för det du har". Men då kan jag upplysa er om, att för mig känns det som att min mamma inte ens exicterar. Hon super, ljuger och bråkar. Och det är inte bara hennes eget liv som hon förstör/förstört. Det är väldigt mångas. Jag fattar inte hur man kan göra så med folk man älskar? Kan någon förklara för mig? Antagligen inte eftersom att ni inte känner till allt som har hänt. Hon har då en ny jävla pojkvän nu och där tycker jag hon kan stanna, för jag vill inte ha nått med honom ELLER henne att göra! Någon borde komma med en pekpinne och sätta henne på plats. Det är någonting som är psykiskt fel. Men det finns ju ingenting man kan göra. Hon lyssnar ändå inte. Hon blev förbannad när jag sa att hon drack för mycket. JAG borde ta reda på mer fakta? Jo jag tackar jag. Jaja det enda jag kan göra nu är att önska dom ett jävla härligt liv, för hon kommer inte få träffa mig, Jesper eller sina framtida barnbarn om hon inte skärper sig inom en VÄLDIGT snar framtid!! Och ärligt talat hoppas jag att hon också läser detta, för då kanske hon får sig en tankeställare! Eller inte..vem vet..?

Annars händer det inte så himla mycket i mitt liv. Jobbar 40% och är jävligt arg över att jag fick så lite. Så nu är jag på jakt efter ett nytt arbete, igen. Men jag har sökt endel jobb nu som jag hoppas att jag kan få. Så ni får hålla tummarna för mig, annars kan det gå illa. För mig alltså. Om jag inte skulle få nått jobb.
 Sen går jag och oroar mig lite över allt möjligt. Hörde att min systerdotter blivit sjuk, ganska allvarligt också. Så jag oroar mig lite över det. Och så är det ju ett annat litet problem som jag oroar mig över, men det är en ganska privat sak. Men jag kanske berättar om den en annan gång. Sen är jag lite orolig över om inte min bil går igenom besiktningen. För den ska ju upp till Piteå i helgen. Men det ska nog inte vara några problem. Har ju två "mekaniker" som ska sparka igång den.
 Vad händer i helgen då? Jaa, imorgon är det nog lite race på ett ställe och så kommer mina småsyskon och deras pappa hit också. Det är ju han som ska ta hem min bil till Piteå. Roligt roligt. Så dom får nog följa med på lite nattliga aktiviteter.

Annars har jag nog inte så mycket annat att skriva än att jag tycker att ni ska kika in på http://LillaMalin.pixbox.se för att titta på mina bilder. Det kommer nog upp bilder någon dag här framöver efter helgens bravader.

Ha det gött!


RSS 2.0