Vill flytta nu!

Jag vill verkligen verkligen verkligen flytta nu! Och jag vill inte bo kvar i dethär området heller för den delen, men där jag vill bo där vill inte Jesper bo så vi har ett problem, vart fan ska vi bo egentligen? Jag vet faktiskt inte. Man kan egentligen inte bo någonstans, för antingen är det för få parkeringsplatser eller inga garage eller så är det för mycket kriminalitet av olika slag så man inte får ha sina saker ifred. Varför är det så? Varför kan man inte bara få ha det? För mina saker är mina och dina saker är dina. Är det verkligen så svårt att förstå det? Jag blir så fruktansvärt trött på sånna idioter som tror dom äger hela världen och kan ta vad dom vill ha! Usch!

Lite trevligare nyheter nu då, snart är det dags för oss! Nu börjar säkert alla undra vad det är dags för också. Men jag menar något som är både roligt och trevligt i alla fall för mig. Vi ska åka till Piteå över en helg. Helgen den 9/10/11 juni är jag i Piteå. Det ska bli riktigt riktigt trevligt tycker jag! Träffa min underbara Jenny och så får jag väl passa på att träffa några släktingar också! Och på lördagen är det ju en dag på strippen i Piteå och med största sannorlikhet så är det cruising på kvällen också. Ska bli kul att träffa dom flesta igen.

Sen kommer vi till en rätt så tråkig nyhet. Vi kan inte behålla våran lilla vovvsing. För att han trivs inte i våran lilla lägenhet utan han bara skäller och skäller och inte blir han rumsren heller, det spelar ingen roll om vi har varit ute med han flera timmar och flera gånger, utan han håller sig verkligen tills vi kommer in igen. Han lyder oss inte det minsta och vi ser skillnaden hur han är när han är hos min mamma. Han älskar att vara där, med dom. Han är så mycket gladare och trivs så mycket bättre i deras stora lägenhet. Men vi ska fråga min mormor om inte dom vill ha han. Då får han springa löst ute på deras stoora inhägnade gård eller ute på deras stuga. Han skulle få det så bra där. Så jag hoppas för Spikes skull att dom vill ha han, annars kommer vi måsta sälja han på blocket eller någonting. För vi kan inte ha kvar han. Synd, men sant.

Nää nu får det vara bra för denna gången.
Tack för mig!
Ha en bra dag!

En weekend för två

Jaa, i helgen så åkte jag och min pojkvän upp till Stockholm med tåg. Vi skulle stanna över natten och vara ute på gärdet hela lördagen för att se på Swedish Battle Camp och avslutningen skulle bli Magnus Bäcklund, Linda Bengtzing, Charlotte Perelli och Joe Labero. Dagen fortgick och det var mycket trevligt och roligt att se på alla uppträdanden men det regnade och vi hade inga regnkläder med oss så vi stannade bara tills efter Linda Bengtzing hade sjungit och sedan gick vi bakom scenen för att gå ut från området, och vem tror ni står där bak? Jo, Linda Bengtzing!! KUL att se henne på nära håll, speciellt när hon är en av mina idoler! Så jag hade tänkt ta ett kort på henne och mig tillsammans, men hon stod och pratade med två andra så jag orkade inte stå kvar, jag frös, jag var blöt och väldigt hungrig, så vi gick därifrån, men EN lite halvkass bild fick jag på henne i alla fall, med mobilkamera *suck*. Men det var i alla fall riktigt kul! Tack till Jesper och Björn som orkade stå ut med att jag ville stanna kvar och se på Linda TROTS ösregnet.. 
  Efter alla dessa strapatser så åkte vi in till Stockholm och gick till gammla stan, där vi sökte oss till en restaurang. Vi hittade en riktigt mysig längs en tvärgata där vi satte oss och tog en öl och en riktigt bra måltid, fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och en riktigt god béarnais sås. Detta var också riktigt trevligt. Sen bar det iväg till hotellet, samma som vi bodde på sist vi var i Stockholm, ett Scandic Hotell som ingick i HHilton honnors, LYX, ute på Infra City.
  På söndagen tänkte vi att vi skulle kliva upp tidigt för att gå och ta oss ett dopp i hotellets pool innan vi skulle gå ner och äta frukost, detta gick inte allt för bra eftersom vi var så fruktansvärt trötta. Så vi sov till 09.00 sen gick vi ner och åt frukost, ÄLSKAR hotellfrukostar! Sen gick vi upp på rummet igen och orkade verkligen INTE gå för att bada, vi lade oss på sängen och tittade på Disneydags och stensomnade! Vi vaknade igen kvart i elva och tänkte, "jaha, nu är det bara gå upp" eftersom vi var tvugna att checka ut före klockan tolv. Så vi packade snabbt ihop våra saker och sen checkade vi ut, tog bussen in till stan och satte oss för att vänta. Vi hade tänkt gå en sväng på stan men ingen av oss orkade, vi var så trötta och förkylda efter lördagen så vi väntade på Centralstationen till vårat tåg kom. Och sen åkte vi hem. Riktigt riktigt trevlig helg har det varit, trots regnet! Jag ÄLSKAR impuls grejer som detta, och det är väl tur att Jesper är likadan, eller hur?

Vad som väntar härnäst vet jag faktiskt inte, eller jo den 8 eller 9 Juni åker vi till Piteå över helgen.
Klart slut från mig!
Ha en bra dag!
/Malin

Nu är jag trött på detta!

Det är så fruktansvärt mycket skitsnack om allt och alla! På mitt jobb är det KAOS p.g.a en massa jävla lögner! Och arbetsledaren vi har kan ju fara och flyga..snacka om storhetsvansinne i den människan! Hon är inte klok för 5 öre! Jag och Stefan kanskr får sparken utan anledning, men nu jävlar kommer det bli en tung, jobbig och framförallt krävande tid framöver! Nu blir det liv i luckan!

Och så en liten tråkig sak som har hänt..min lilla vovvsing har skadat sig. Han var och busade i skogen med en annan hund, mamma hör ett jävla liv och hon springer in i skogen efter hundarna och där ligger våran lilla älskling och skriker. Då har han trampat på någonting så han blödde från alla 4 tassarna..så nu är han på rehabilitering (hos mamma) och förhoppningsvis är han snart hemma hos oss igen..jag saknar han såååå! 

Helgen har då varit trevlig i övrigt i alla fall..med undantag för fredag eftermiddag. Det blev race på fröland både fredag och lördag och fest på lördag, med grillning och lite öl. På söndagen så bärde det iväg till Liseberg..en riktigt trevlig och farfylld helg har det varit! Tack till alla som var med och gjorde helgen underbar!

Nu ska jag ta och göra lite nytta..eller inte..hoppas du fick en trevlig läsestund!
Mvh Malin

RSS 2.0