Jag vet ingenting...

Fan vad trött jag blir på allt just nu. Verkligen allt!! Har ingen kontakt med min mamma, det strular på jobbet, jag vill ha ett nytt jobb, jag orkar inte ta tag i lägenheten, min pojk har det struligt på sitt jobb, jag är konstant trött, jag vill börja träna igen men jag orkar inte. INGENTING är bra för tillfället..skulle väldigt gärna bara ta en liten brejk från allt och åka upp och hälsa på min kära moster i gällivare. Känna den norrländska naturen utan att behöva stressa för att hälsa på alla andra..liksom..det skulle jag vilja göra. NU! Men nu kan jag inte, Niklas går på semester till veckan och jag är sååå snäll och ställer upp och kommer jobba häcken av mig i minst 2 veckor till. Men sen kanske, kanske till hösten, för då kanske Jesper också kan följa med! När han har semester. Kommer inte riktigt ihåg om det var v. 32 och 33 eller vilka det var, men där någonstans. Hade varit såååå skoj! Verkligen!

 Hänt något skoj då? Jag har i alla fall äntligen fått köpt mig en sommarjacka. ÄNTLIGEN säger jag bara. Det var på tiden. Den är faktiskt ganska fin, den är väldigt rosa dock. HAHA! Men det kan jag leva med, jag gillar rosa.

Till helgen kanske det bär iväg till Mantorp på lördag morgon, sen kommer vi hem kanske runt 18-tiden eller nått och då ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dricka ÖL! Fiii fan vad gott det ska bli. Och roligt framför allt!

Jag måste bara få skriva att jag har fått en ny "favvosida" som jag är inne på JÄMT! Alltså jag till och med längtar, när jag är på jobbet, att få komma hem och sätta mig och titta på denna sidan. Men jag säger inte åt er vad det är för sida. Det är i alla fall ett forum och alla kan ha sitt lilla "krypin" där man kan skriva lite om sig själv och sådär..mer får ni inte veta just nu, hihi.

Nu ska jag dock gå in och läsa ytterligare på denna sida.
Ha en superbra dag!

En helt vanlig dag.

En helt vanlig dag för mig? Den ser ut såhär: Jag kliver upp någon gång vid 10-12 snåret, duschar, klär på mig och sätter mig vid datorn. Om jag jobbar så brukar jag börja vid 14-tiden. Då är jag på jobbet till ca. 20.05 och sen åker jag hem. När jag kommer hem hinner jag umgås med pojkvännen i ca. 2 timmar innan han går och lägger sig. Då sätter jag mig vid datorn igen och sen är det dags för sängen. Hur j-vla socialt liv är det på en skala från 1-10? Jag är ganska trött på det faktiskt. Men vad ska man göra? Jobbar jag får jag pengar. Går jag hemma eller är ute och har roligt med kompisar förlorar jag en massa pengar. Men sen kan man ju också ha ett jobb där man börjar tidigare på dagarna och slutar tidigare. Men då är man så sjukt trött på kvällarna så då orkar man inte hitta på någonting ändå. Varför är det så egentligen? Man känner att timmarna inte räcker till

RSS 2.0