Nu händer det saker!

Nu var det ju ett tag sen jag skrev här och vi har gjort en hel del saker sen sist! Vi har varit på Skara sommarland 3 gånger och liseberg 2 gånger, mina småsyskon har varit här och hälsat på och jag har fått nya jobb. Och allt hände på en gång.

Vi börjar med den senaste gången vi var på skara sommarland nu då. Det var jag, Jesper, Millen och en som heter Kristoffer. Vi badade, åkte rutshbanor och käkade en massa glass. Vi kollade på Falcon Acapulco show en gång till och dom är ju lika roliga som vanligt. Sen när vi blev less på allt detta och började frysa så gick vi ut från området. Då hade Jesper och Millen kommit på att dom skulle hoppa bungyjump, vilket dom också gjorde! Trodde först inte att dom skulle hoppa, men det gjorde dom. Jag blev faktiskt lite avundsjuk på dom :) Men men nu är man hemma igen och har såååååå mycket träningsvärk efter en heldag på sommarland!

Nu tänkte jag berätta lite om mina nya jobb. Jag har letat och letat, till slut blev jag uppringd av ett företag som heter allsite (telefon försäljare). Inte det mest välbetalda jobbet men det är i alla fall bättre än mitt förra, så jag tog det. Och i torsdags så var jag på en till anställningsintervju åt ett företag som heter JPC casino, som black jack dealer, KUL tänkte jag och igår fick jag telefonsamtalet och jag fick det jobbet med! Imorgon (onsdag 12/7) så börjar utbildningen för det också! Så nu börjar det flyta på, extraknäck och dagsjobb, det är roliga grejer det!

Och nu vill jag bara tillägga att jag har köpt en ny mobiltelefon. En W810i som jag är väldigt nöjd med!
Nu får ni ha en riktigt underbar dag!
Tack för mig!

RSS 2.0