Tynar bort.

Fy sjutton gubbar vad varmt det är ute. Jag står inte ut. Vi åkte ut till bilutställningen, gick där i 5 minuter, sen klarade jag inte av värmen längre. Åkte ut till torp, tog en fika, handlade kattmat och nu är vi hemma igen. Det går inte vistas ute i 30 graders värme när man är höggravid. JAG klarar inte det i alla fall. Men vi ska åka till trollhättan så att vi är där innan 17.00 för då stänger tvätthallen där vi tvättar bilen. Ska bli gött att bli av med all pollen och skit som sitter fast, man skäms nästan att åka runt i den. Förbannades grusvägar som Jesper måste köra på för att komma till lastbilarna och så med. Jaja, det ger sig.

Haft ännu fler sammandragningar idag, vissa känns mer än andra. Ibland ilar det till i hela magen, skitobehagligt. Kunde knappt gå inne på maxi så Jesper fick springa och köpa kattmaten medan jag satt utanför. Kan det vara nått på g? Jag vill ju det, vill slippa den här bauta-magen. Kommer ju inte bli gravid i första taget igen...

Bläää nu ska jag rinna bort ännu mer...

På gång?

Nu börjar det ju hända grejer i mitt gravida liv. Undra om inte slemmisen har börjat släppa. (Vet att det låter lite äckligt) För igår och idag har det kommit slemmigare flytningar än vanligt. Så kanske det är på g snart? Får hoppas det för jag är verkligen spyless på att vara gravid. Eller jag har varit less ganska länge faktiskt, haha. Och igår hade jag några konstiga sammandragningar, dom gjorde väl inte jätteont men dom kändes! Får hoppas det är över snart.

Det riktigt känns inne i lägenheten hur varmt och kvavt det är ute idag. Vi ska försöka ta oss ut till herrestad en sväng, men får se hur länge vi orkar stanna. Kan ju få ta några bilder i alla fall. Och så får vi hoppas att det blir lite svalare till kvällen. Blir alldeles snurrig i huvudet annars. Ingen vidare matlust har man ju heller när det är såhär varmt.

Aja nä, nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan gubben vaknar.
Skriver mer sen!

Modemåsten!

Är det så? Att man måste skriva om mode för att bloggen ska bli intressant? I så fall är det ju lika bra att lägga ner med en gång. För jag kommer nog aldrig förstå mig på alla olika moden som finns. Som till exempel, vad är det för vits att ha leggings under shorts? Förstår att man vill ha det till kjol och klänningar, men varför till shorts? Samma med strumpbyxor, varför till shorts? Eller kilklackar, det har jag nog aldrig heller förstått mig på. Det är ju inte snyggt för fem öre. Men som sagt, det är tur att många har olika smak. Det snyggaste jag vet är ett par söta, högklackade sandaletter till en söt klänning. Finns ju många som verkligen inte tycker om det istället. Eller att det kan vara snyggt med ett par flip-flops till en jeanskjol och ett enkelt linne. Men en sak till jag verkligen inte förstår mig på, det är dessa höga midjor, vill bara spyyyy åt det! Bläää! Aja, som sagt, jag är inte det minsta moderiktig känner jag..

Var ute på stan en sväng förut, lika dött som vanligt. Men jag måste bara säga en sak. Vi kom hem klockan 22.50 och då var det +18 grader ute. Sååå jäkla varmt. Hade nog behövt komma ett åskoväder för att rensa upp luften lite. Det är sjukt kvavt. Blir nog till att gå och lägga sig snart, man är ju helt slut nu. Ska ut till herrestad imorrn och kika på bilutställningen som ska vara där. Sen kanske det blir att åka till cruisingen i trollhättan, får se vad man orkar.

Nu ska jag kolla lite till sen sängen.
Sov gott!

Design

Har egentligen ingen aning om hur man pillar med kodmallar och moduler och fan vad allt heter. Men nu har jag i alla fall lyckats byta färg och göra den liiiiite mer personlig. För som sagt så har jag ingen lust att betala 50-100 spänn på en ny design på bloggen, då skiter jag hellre i det. Men nu är min blogg väldigt, jaa, lila-rosa eller vad ska jag kalla färgen? Aja, blev bättre än förut i alla fall, eller?


Nu sitter jag här och har ruskigt tråkigt. Tycker att min gubbe ska komma hem nu! Han är iofs påväg hem, men jag är rastlös. Och när han kommer hem vill han säkert "sitta och ta det lite lugnt". Och jag är vrålhungrig. Fortfarande ingen bra dag för mig idag. Jesper ville iofs åka och tvätta bilen, skulle vi ju kunna göra. Men eftersom vi tvättar i trollhättan på carwash eller vad det heter så tyckte jag att det var onödigt att vi åkte dit. Vi funderar ju ändå på att åka till trollhättan imorrn. Eller ja, jag funderar på det i alla fall. Men vi får väl se. Får disskutera med han lite.


Äsch vad jag bara klagar idag!

Nu får det väl ändå vara nog?


Förbannat också!!!

Hade ju en kvinna som skulle ta hand om Freya. Fick precis ett mail av henne där hon skrev att hon tyvär inte kunde ta Freya för hon har fått en annan katt, som var övergiven. FAAN också!! Jävla skit. Nu är jag förbannad! SKIT SKIT SKIT! Happ, nu blir Jesper glad i alla fall. *suck* Så nu är hon "till salu" igen! KOM OCH TA HAND OM HENNE!!

Idag är nog inte min dag tror jag. Allt går åt helvete. Jag har ont överallt, har massa sammandragningar som inte gör ont, tanten som skulle ta Freya kan inte ta henne. Vänta ni bara, snart börjar det regna också! Bara för att jag vill ut och grilla ikväll. SUCK SUCK!!


Har sååååå ont!

Men tyvär inte på det sättet jag vill ha ont. Jag har så ont i höfterna att jag är nära att gå under. Kan knappt sitta på en stol och jag kan verkligen inte ligga på ena eller aandra sidan. Det gör så förbenat ont alltså. Jaha, då fick man sota för det man grejade igår. Men det känns ändå som att det är värt det. Nu är ju sovrummet klart. Nu ska det bara in lite kartonger och sånt in dit. Färdigpackade kartonger alltså. Så att inte dom står där dom står nu, d.v.s i hallen och är riktigt ivägen! Hade ju tänkt möblera det idag, men jag klarar nog inte av det tyvär. Fick stränga order av Jesper att inte röra en pinal i alla fall, haha. Han var så duktig och tog ut resten av skrivbordet imorse när han åkte till jobbet, hehe. Min snuttplutt!

Undra vad som händer ikväll då? Kanske skulle försöka få ihop ett gäng och åka och grilla? Någon som är sugen? Hade varit mysigt i alla fall. Kanske grilla någonstans där man kan gå ner och doppa fötterna i vattnet och svalka av sig lite. Men vi får väl se. Får kolla med gubben och se om han orkar, man blir ju så jädrans trött i värmen och så jobbar han i det också. Lite synd om stackarn. Han saknar nog jobbet på matsäljarna nu, där han kunde gå in i en iskall bil (kylen eller frysen) haha!

Usch jag är så rastlös, men har så ont så jag kan inte göra nått ändå. Fan vad jobbigt det är att ha det så. Hade ju kanske tänkt ta mig en promenad ner till stan och köpa en glass eller nått. Men jag får nog hoppa över det idag. I alla fall vänta på att bilen kommer hem så man slipper gå och ha ännu ondare. SUCK!! Nu får du komma uuuut bebis!

Nä nu får det nog bli lite tv-tittande i värmen. AJAJ!

Jahapp.

Då har man precis suttit och skrivit färdigt förlossningsplanen. Herregud jag hade nog kunnat skriva en hel roman om jag hade velat. Det hade lätt blivit 5 sidor om jag inte hade klämt ihop det lite, haha! Och ändå tyckte jag inte att det var så mycket som jag visste hur jag vill ha det. Tänkte ju mest ta det som det kommer. Men det var endel saker ändå, eller jaa, det blev endel saker i alla fall, haha. Men känns ändå skönt att ha skrivit det ifall det är nått man glömmer säga när man kommer in på förlossningen.

Nu börjar det bli lite svalare, så jag kanske skulle sätta igång med städningen. Har inte kunnat göra nånting alls idag, det har varit för varmt både ute och inne. Jag blir helt slut i hela kroppen när det är så varmt. Men det blir väl alla? Man blir helt dåsig. Men jag piggnar alltid till på kvällarna, så nu tror jag minsann jag ska sätta igång. Containern kom ju tillbaka så nu är det bara passa på, haha! Men jag har märkt att mina sammandragningar kommer oftare och oftare, speciellt om jag rör på mig. Kanske borde ta upp det med barnmorskan. Igår på föräldrautbildningen hade jag typ 7 sammandragningar på 2 timmar. Och nu kommer sammandragningarna med ca. 20 minuters mellanrum. Men det kan ju inte vara på g än. Dom gör ju inte ont, jag kan ju till och med röra på mig under tiden jag har en sammandragning. Äsch, det är nog bara önsketänkande att det skulle vara på G redan!

Nä nu får jag banne mig sätta lite fart, börjar bli rastlös och godissugen, vi har inget godis hemma och ingen bil för att åka och köpa det heller, så jag får sysselsätta mig nu!
Ha en bra kväll!

Så himla gott!

Min gubbe var ju för underbar igår. Han åkte och handlade ett stort paket med jordgubbar till mig. Dom var såååå goda!! Och så fick vi slängt massa skräp också. Containern står kvar idag så idag blir det nog att slänga resten av det gamla skrivbordet och kanske lite till, men gubben måste hjälpa mig så jag hoppas verkligen att containern står kvar i eftermiddag! Annars har vi ett halvt skrivbord som vi inte vet var vi ska göra av, haha!

På söndag ska vi nog och visa lilla Freya. En kvinna på skogslyckan som kanske vill ha henne. Vi får hoppas det i alla fall. För nu slåss dom fan värre än nånsin, och det är inte ens Turbos fel. Hon morrar och fräser så fort Turbo kommer in i rummet ungefär. Det går ju inte ha det så. Trodde verkligen det skulle bli bättre efter att vi steriliserade henne, men icket! Och det är ju längesen vi gjorde det också. Så det är ju inte direkt så att vi ger upp bara sådär utan vi har ju verkligen velat och försökt få det att funka. Trist, hon är ju våran lilla tjej..

Huvva, nu måste jag få i mig lite mackor tror jag..är vrålhungrig!
Sen blir det nog att fortsätta städa och få upp den förbaskade barnsängen som jag inte fått tummen ur att göra, haha!
Skriver säkert mer sen..

Kontrakt

Jaa, då har vi varit på uddevallahem idag och skrivit på uppsägningskontraktet på våran lägenhet. Ni fattar inte hur skönt det kändes att äntligen  få göra det!! Nu längtar jag så jag håller på att döööö till den 1 augusti, när vi får börja flytta in i den nya lägenheten. Fy sjutton alltså.

Vad har vi mer gjort idag? Jo vi har varit nere på snäckan och käkat lite brunch och så har vi varit på föräldrautbildning. Jesper började tröttna redan efter en halvtimme men jag tyckte det var intressant och försökte koncentrera mig. Hatar att ha med mig han på sånt där, för han blir på så dåligt humör när han tröttnar på någonting. Och då blir jag trött på honom och skitstressad. Och ändå visste han att den skulle hålla på till halv 5, men det hade han ju glömt *suck*. Är alla karlar såhär?

Sen var det tänkt att vi skulle grilla, men det blev ju inte så heller utan det fick bli en kebab på chaplin. Jävla tjöt är vad det är!! Blir så trött. Allt ska göras på en gång och allt ska jag göra själv..*muttra*

Det står ju en container här ute igen, undra om den är till för oss hyresgäster igen. För om den är det så ska jag slänga det där skrivbordet plus att jag ska slänga 2 dvd-ställ som vi inte använder och kanske lite mer skräp som aldrig blev av att vi slängde sist. Hade varit gött i alla fall. Får väl ringa till uddevallahem imorn och fråga hur det är med det.

Äsch! Nu ska jag sätta mig och glo lite tv tror jag..blev ju inga jordgubbar idag heller *gråta*

SÅ JÄKLA BRA!!!

Vi fick lägenheten!! En skitmysig lägenhet på bottenplan med egen ingång. Kan det bli bättre? Jo kan det iofs, man kan ju ha ett hus, men detta blir ju nästan samma! På ett fint område med. På kurveröd. Ska bli skönt att slippa dom här jävla bongotrummorna och jallajallamusiken här uppe på tureborg. Inatt var dom igång igen och spela musik. Mitt i veckan när folk ska upp och jobba. Visst nu skulle inte vi det just idag, men ändå! Jag är sååå glad. Så är det nån som känner för att komma till oss och hjälpa till med städning och packning och sånt så är ni välkomna! Hehe! Får väl ta och kika runt om vi kan låna en lastbil med. GRÄÄÄÄJT!

Idag ska vi på våran första föräldrautbildning. Undra hur det kommer gå. Jag vet inte ens vad som brukar göras eller sägas på dom utbildningarna. Men kan vara skönt att åka dit och titta hur det är. Sen tror jag att min mage har börjat sjunka också. För jag får lättare och lättare att andas. Har knappt något sånt där "anfall" längre. Hade det igår någon gång men jag överlever. Jag har det inte jämt i alla fall! Gött som fasen!

Nä nu ska jag klä på mig sen ska vi åka och handla. Ska försöka komma ihåg att INTE handla på spara idag, så jag kan få mina jordgubbar innan jag går i taket!!

Tjoohooooo!

Lista idag med!

Det får bli en "dagens lista" idag med, hehe.

Dagens:
Ros: Till M-butiken och barngarderoben i kungshamn för att dom saknar mig :)
Ris: Till mig själv för att jag valde att handla på spara idag igen!!!
Humör: Väldigt bra!
Att göra: Köpa jordgubbar och städa
Väder: Soligt och hot as hell!
Hår: Uppsatt i en liiiiiten toffs och med ett hårband.
Kläder: Svarta leggings och en grå tunika
Smink: 2 olika färger på ögonskuggan och så lite mascara.
Saknad: Värkar
Mat: Tacos
Vill ha: JORDGUBBAR MED GRÄDDE!!!

Nu ska jag bläddra i nya oriflame-katalogen som kom igår!

Känns underbart!

Fick precis ett telefonsamtal av han som tog över efter mig på jobbet. Han tjötade på lite om mest ingenting och sen sa han något såååå roligt! Jag är saknad på jobbet. Butikerna ute i Kungshamn undrar när jag ska komma tillbaka och dom undrar vad det blev för kön på bebisen. Hihi vad sånt här är roligt att höra, jag blev ju nästan tårögd! Och så ville dom att jag skulle komma och handla, haha. Det är en butik i Kungshamn som heter "barngarderoben", där hade jag tänkt handla massor av gånger när jag väl var där, men jag glömde alltid bort det eller så hade jag aldrig pengar med mig. Så vi får ta en tur ut dit i sommar efter att bebisen har kommit så får vi väl handla lite barnkläder, hehe. Glad blev jag när jag fick detta samtalet i alla fall. Jag saknar allt jobbet lite, dock inte när han berättar att han haft elektroskandiagods som täckt hela golvet i skåpet och sen ska ha på resterande gods, då kan det lika gärna kvitta, hehe!

Aja, ville bara skriva av mig lite roliga nyheter. Nu måste jag ringa om lägenheten och sådär.
Kanske skriver mer senare!
Tjing!

Dagens:

Har tråkigt, så jag lånade en liten lista..för alla vet väl att jag älskar listor? HAHA! Detta är min dag som var idag..eller igår..ja Måndagen den 26/5 i alla fall..

Dagens:
Ros: Till vasabron som erbjöd oss en fin lägenhet
Ris: Ica Spara som tog 26 spänn för typ 10 jordgubbar!! *morr*
Humör: Väldigt bra!
Att göra: Sova, klockan är 2 på natten..
Väder: Soligt och varmt
Hår: Fortfarande för kort.....
Kläder: Vita leggings och en svart klänning
Smink: Lite puder, 2 olika färger på ögonskuggan och så lite mascara.
Saknad: Vännerna från norrland
Mat: Max i trollhättan
Vill ha: En ny garderob full med nya kläder!

Upptäckte precis nu när jag sitter här att klockan faktiskt är 2 på natten. Illa att jag inte har gått och lagt mig ännu! Men jag har suttit och försökt lära mig photoshop. Det är fan inte det lättaste, speciellt eftersom jag har den engelska versionen och är skitkass på engelska! Herre! Men jag har hittat 2 ganska bra sidor på internet med lite tips och trix och hjälp. Så jag har börjat förstå grunderna lite haha! Smakprov finns på http://LillaMalin.pixbox.se i alla fall. Dock inte bäst, men ok. Om det finns någon som har lite tips på sidor där man kan lära sig ps får ni gärna höra av er!

Seriöst alltså, snart ringer gubbens väckarklocka. Han ska till norge idag. Sen måste jag åka till hällevadsholm och hämta hem han. Eftersom han ställer lastbilen där. Sen är det slut på det roliga för min del. Kommer aldrig mer (innan bebisen kommer) ha bilen hemma på veckorna. Den kommer stå där han hämtar lastbilen. För jag menar, om mina värkar startar så måste han ju åka och lämna lastbilen och sen ta sig därifrån snabbast möjligast. Då är det bäst att bilen står där, jag får helt enkelt överleva 1,5 månad utan bil ungefär, haha. Och det kan jag lova att jag gör, i alla fall sen när bebbe har kommit! För då lär man ju ha fullt upp.

Nu ska jag käka en banan, och faktiskt vänta på att gubben kliver upp. För då kan jag säga hej då, ge han en liten puss och sen gå och sova såååå gott, haha! Men det är så svårt när man inte ens är trött.
Äsch! Får skriva mer imorn.
Ha en bra natt!

Förbannade djungeltrumma!

Sitter hemma just nu och är fly förbannad! Det låter som att man sitter i värsta jävla djungeln! Det är några apor nere vid fotbollsplanen som sitter och bångar på en jävla bongotrumma och fattar inte att dom är i Sverige och bland svenskt folk som kanske inte uppskattar deras jävla trummande! Så jävla störande. Fick stänga igen balkongdörren men det hörs in ändå. Och så skriker dom och gapar på nått språk som bara djungelfolket förstår. Jag blir så jävla trött. Jag tror inte dom skulle uppskatta om jag satte stereon i bott med ultima thule eller odins änglar eller nått sånt. Varför ska vi tolerera deras djungelmusik och jalla jalla? Dom får fan göra som dom vill. Men fy satan vilket liv det skulle bli om jag hade börjat skrika på svenska nationalsången eller nått. Grr jag blir så förbannad! Och nej, jag är inte rasist, men det finns fan gränser! Så ni får väl säga och tycka vad ni vill, detta är min åsikt...

Har i alla fall precis kommit hem från näl. Var där på en informationsgrej om förlossningen och bb-avdelningen. Var kanske inte sådär jättegivande, man visste det mesta redan. Men vissa saker var väl bra. Ska i alla fall sätta mig och renskriva och ändra min "förlossningsplan" som jag börjat på. Som sagt så finns det vissa saker jag verkligen vet hur jag vill ha det.

Sen har vi fått ett erbjudande om en lägenhet med. Det är på ett underbart område och där kan jag lova att vi slipper dom satans djungeltrummorna! Det är en 2a på bottenvåningen. Tyvär bara en 2a men vi ska ta den ändå. Är så fint område så vi kommer inte flytta därifrån förens vi har råd att köpa hus! Om vi så ska behöva sälja sängen och bo i vardagsrummet så är det fan värt det! Den ligger på kurveröd. SKITMYSIGT verkligen och på bottenplan så vi kan släppa ut katterna. Såååååå bra!!

Och apropå katterna, har fått en seriös "köpare" på Freysing nu. Tänkte att jag skulle ringa henne imorrn. Hon bor tydligen på skogslyckan och ville ha henne som sällskap. Och där blir hon ensamkatt med så det kan nog inte bli bättre! Hon har ju alltid varit innekatt så det spelar ju ingen roll liksom. Känns toppen i alla fall. Hon skulle bara skaffa kattlåda och sånt sen kunde hon ta henne. SKÖÖÖNT att ha ett problem mindre. Hoppas det blir lite lugnare här hemma då.

Från heldöd till värsta romanen, tur att jag alltid skriver så lite menar jag. HAHA! Jaja, skitsamma!
Nu ska jag i alla fall greja med förlossningsplanen sen kanske börja packa bb-väskan.
Skriver mer imorrn!

Hot or not?

Ser väldigt varmt ut ute i alla fall. Och det känns varmt med tanke på att jag har öppnat balkongdörren utan att det känns någon skillnad. Enda skillnaden är att det blev liiiite friskare luft här inne. Men ingen markant skillnad med andra ord. Ser ju till och med ut som att det är helt vindstilla ute. Kan man vistas ute en sån här dag? Det är frågan alltså. Men jag ska nog försöka att inte sitta inne hela dagen. Kanske tar med mig kameran ut på en promenad, haha!

Från och med torsdag så kommer jag aldrig mer ha bilen hemma när Jesper jobbar. Och så var det med det. Eftersom lastbilen alltid måste upp till hällevadsholm/hamburgsund efter att Jesper "jobbat klart" så måste han ju ta sig hem därifrån om jag åker till BB. Han har ju alltid lastbilen med sig hem måndag-tisdag sen är han ledig onsdag och hämtar en annan lastbil som han har hemma torsdag-fredag. Känns tryggare, eller vad jag ska säga, att han har bilen ståendes där uppe IFALL att jag måste åka upp. För då kör han lastbilen dit vi har personbilen och sen åker han direkt därifrån i så fall. Annars vet vi ju aldrig HUR han ska ta sig hem eller så, för jag lär ju inte vara den första som sätter mig bakom ratten om jag har värkar, haha! Det kan jag lova!

Fan också!! Nu blev jag sugen på jordgubbar med grädde igen. SUCK! Jag är trött på att alltid vara sugen på nånting. Det får gärna vara över snart.
Veckans cravings:
*Jordgubbar med grädde
*Sura colanappar
*Billys lasagne
*tacos (med rostad lök i)

Nu får det vara nog! Man måste ju fan vara miljonär för att vara gravid...
Nu måste jag betala lite räkningar, underbart..

Kanske skulle det ändå

Jaa, man kanske skulle ha köpt sig ett stativ ändå. Gick ju som sagt sådär att fota igår i mörker. Har i alla fall lagt upp bilderna på www.lillamalin.se om det är någon som vill kika. Men som sagt, ha lite överseende nu.

Undra vad man ska göra nu. Är det något bra på tv? Får nog kika på det.

Träffade en gammal kompis från vargön igår med. Var trevligt att få sig en liten pratstund, var ju inte igår direkt! Antar att det blir så när man "flyttar från stan". Jag har ju gjort det några gånger, bara stuckit sådär. Men nu är det egentligen inte så långt ifrån. Men jaa, det blir som det blev. Har egentligen ingen bra förklaring.

Nä nu ska jag kolla om det går nått bra på tv ikväll. Annars får jag väl se om jag kan börja med någon ny bok eller nått.

Ingen bra dag

Nä idag är det ingen bra dag. Har så ont i ryggen att jag skulle kunna gå av när som hellst. Kunde knappt ta mig upp ur sängen och ryggen värker konstant. Blev nog lite för mycket gå och stå igår med tanke på att jag sprang runt på bilutställningen på dagen och sen race på kvällen. Ska försöka sålla ut lite bilder, men dom flesta blev suddiga, hade lite för lång slutartid. Men som sagt, övning ger färdighet. Det är ju kul i alla fall, är inte det huvudsaken? Haha!

Kvällen igår blev ganska lyckad, tyvär blev det lite tråkigheter påväg till 2:a rakan då en bil åkte av vägen p.g.a ett rådjur. Men föraren och passageraren verkar ha klarat sig någorlunda undan i alla fall. Dom åkte in till sjukhuset med nackkragar och verkade lite omtumlade. Hoppas dom klarar sig undan whiplash och sånt tråkigt bara. Annars flöt det på ganska bra, var endel som körde, men tyvär var det som vanligt mest publik, men men det är ju som sagt lite svårt att bli av med. Får väl se när nästa race blir, blir nog inte nästa helg i alla fall. Då är ju trollhättecruisingen. Men vi får väl se vad det blir..

Nä nu måste jag nog sätta mig på något annat sätt någon annan stans. Har såååå jävla ont.

Bilutställning

Jaa, det har man varit på idag. Det var streetcars fest ute på torp. Så jag var där och provade kameran lite. Blev väl inte supernöjd med bilderna men övning ger färdighet, eller vad är det man säger? Har i alla fall fixat en "hemsida" där jag kommer lägga alla bilder i framtiden. I alla fall "bilevent" och sånt. http://www.lillamalin.se heter sidan, klyftigt va? Haha! Jaja skulle det vara någon som vill ha sin bild borttagen så är dom välkomna att höra av sig på [email protected]

Ikväll blir det andra aktiviteter i alla fall. Trevligt värre! Men det kommer att komma upp bilder därifrån med, så ni får väl hålla ett öga öppet.

Idag blev det gooood mat till middag i alla fall. Vi lagade tacos tillsammans med en kompis. Han fick mig faktiskt att testa något nytt: rostad lök i tacosen. Det var faktiskt förvånansvärt gott. Jag äter ju inte lök i vanliga fall, men rostad lök tycker jag om. Trodde dock inte att det skulle passa så bra med tacos, men det gjorde det.

Magen har nog börjat sjunka lite nu, har inte sånadär "andningsanfall" längre. Har lite lättare att andas med andra ord. Och ibland så känner jag liksom ett tryck neråt, så bebisen håller säkert på att fixera sig. Det är väl på tiden, är ju ändå i vecka 37 nu. 27 dagar kvar till BF, hujja vad nervös jag är. Läste ut boken "att föda" igår, men tyckte inte den var någon höjdare. Det som stod i boken visste jag redan och jag blev inte direkt lugnare inför förlossningen av den. Jaja, har i alla fall börjat knåpa ihop ett förlossningsbrev som jag ska ge till barnmorskan, både på mottagningen och på förlossningen. För det är inte mycket jag vet hur jag vill ha det under förlossningen, men lite vet jag. Så det är väl lika bra att skriva ner det ifall jag inte kan säga det direkt till dom och Jesper kanske glömmer bort det, hehe.

Nä nu måste jag springa och leta efter lite grejer inför nattens bravader!
Ha en bra kväll! Återkommer kanske senare..

Orkdag...

Jag har inte haft ork till nånting idag. Seg i hela kroppen och nu ska vi snart hem till en kompis. Jag är godissugen med så jag får väl springa in på konsum eller nått. Har i alla fall fått skickat iväg byxorna nu, skönt att ha det ur världen. Vette faaan om jag orkar shoppa så mycket imorrn. Kommer vara sjukt mycket folk ute på torp alltså. Kommer ju knappt finnas parkeringar. Men ska i alla fall gå på utsidan ett tag, kolla på bilarna, tjöta med lite folk och så.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva idag. Är hjärnsläpp totalt. Allt känns bara allmänt trögt eftersom jag inte kunde somna inatt.

Nä får nog ta och skita i detta..har lagt upp lite nya bilder på http://LillaMalin.pixbox.se och http://MissLundgren.bilddagboken.se men det är bara bilder på magen..så det kanske inte är så intressant ändå. Går ju in i vecka 37 idag..blir alldeles matt bara jag tänker på det. Jäjä, 28 dagar kvar till BF.

Ha det gott..

Inredning och sömnproblem

Usch vad jag önskar att jag ägde typ 3 miljoner kronor. Det skulle räcka. Då skulle jag köpa ett hus som jag har tittat ut, kostar ca. 1,7 miljoner, sen skulle jag börja inreda! Skulle nog köpa det mesta nytt faktiskt. Nytt köksbord, ny soffa eller i alla fall en till soffa, nytt tv-bord, nya mattor och nya gardiner och prydnadssaker överallt typ. Vet precis hur jag vill ha det, men det kommer aldrig hända känns det som. Och så skulle jag vilja ha ett barnrum att inreda med. Har blivit så inspirerad av flera som har visat upp bilder och sånt på sina hem. Jag vill också dekorera och inreda! Men nu blir väl första projektet att komma iordning i denna lägenheten. För vi har näst intill bestämt oss att bo här ett tag, kanske 1 år eller 2 och sen kolla om vi kanske har råd att köpa ett hus. Inte nu ett hus för 2 miljoner, men ett lagom stort hus kanske en bit ut på landet. Vi får väl se hur det blir. Skulle vara mysigt i alla fall. Kanske jag kan skaffa en vovvsing och så få släppa ut katterna i det fria, hade varit toppen! Jaja, drömma kan man ju göra i alla fall. Har förövrigt hittat ett vardagsrumsbord på ikea som jag gärna skulle vilja ha. Vi har ett glasbord nu och jag hatar det!! Det är jättefint och så, men det blir så fort kladdigt! Uscha! Nä jag ska aldrig mer ha ett glasbord. Men detta skulle jag vilja ha:


Skulle passa perfekt ihop med våran soffa med! Och så får man olika hyllplan, kan vara bra för att sätta undan lite saker. Typ tidningar och tv-kontroller och sånt. Kanske det blir en och annan leksak som hamnar i dessa utrymmen med, haha! Säkerligen!

Jag har en undran. Jag är svintrött verkligen! Klockan är nu ca. 02.15 och jag kan inte sova. Jag lade mig i sängen sammtidigt som gubben, ca. 23.00 och låg där fram till ca. 01.00 utan att kunna somna. Varför? Jag är ju som sagt väldigt väldigt trött, men jag bara vred och vände på mig. Och nu börjar jag få huvudvärk också. Funderar på att lägga mig på soffan och glo lite tv, kanske jag kan somna där ett tag. Risken är väl den att jag kommer sova bort hela morgondagen istället, suck! Jag blir inte klok på mig själv och vad som händer i min kropp. Jag borde ju sova!! Passa på att sova innan bebisen kommer, för sen lär det ju inte bli mycket sovande..men icket..min kropp vill inte lyssna..

Imorrn ska jag i alla fall försöka städa undan lite. Kanske få undan lite kartonger och så. Har ju fortfarande inte skruvat upp spjälsängen och jag har fortfarande inte börjat packa BB-väskan som jag planerat väldigt länge. Jag är kass på förberedelser har jag kommit fram till. Jag är en sistaminutenmänniska. På gott och ont kanske. Jag ÄLSKAR impulsgrejer som att åka på semestrar och sånt, det vill jag inte planera för då blir det oftast bara strul. Men när det gäller förberedelser inför förlossning och bebis med allt vad det innebär så hade jag faktiskt önskat att jag kunde vara med planerare. Men men, jag får väl ta dagarna som dom kommer helt enkelt, för göra saker när jag orkar.

Gud detta blev en hel uppsats..inte bra..ingen orkar ju läsa då..Äsch! Jag skriver väl bara för min skull ändå, jag har ju ingen att prata med vid den här tiden på dygnet..
Men nu får det bli lite tv i alla fall.
Jag skriver igen när jag vaknar..garanterat..

Promenix!

Ja då har man varit lite nyttig idag. Eller ja, kanske inte känns så nyttigt eftersom jag får så ont i ryggen, men kände att jag behövde det. Tog en promenix ner till stan och träffade min gubbe där, vi åt och sen åkte jag med han hem. Det var riktigt skönt att gå ändå. Jag gick väldigt långsamt, men det var ändå skönt. Frisk luft är alltid skönt! Och så var det varmt och skönt ute med. Mysigt!

Jag har fått dille på kanelbullar! Jag köpte en kanelbulle förut på pressbyrån, men jag hade LÄTT kunnat äta typ 10 stycken! Bara jag hade haft lite mjölk till med. Varför kan inte jag baka bullar? Kanske skulle försöka mig på det i helgen? Får väl se om jag orkar. Dom tar slut så fort bara, haha! Har några fler cravings denna veckan..här är en lista:
Veckans cravings:
*Kanelbullar!
*Nektariner
*Billys lasagne
*Choklad

Kanske inte så hemska cravings ändå? Men jag vill ha mina kanelbullar!! Varför passade vi inte på att handla när vi ändå var i stan förut? Jag blir inte klok på mig själv alltså!

Imorrn måste jag ut till torp och köpa ferronolen och så ska jag skicka iväg byxorna med posten. Fick ju sålt mina älskade hängselbyxor på tradera. Så nu hänger dom på tork, nytvättade.

Fick ett paket på posten idag. Det var ett gratispaket från go´ boken. Det var 2 leksaksböcker i tyg som prasslade och skallrade, jättegulliga! Lägger upp en bild på http://MissLundgren.bilddagboken.se och så har jag ju hämtat blöjhinken, fasst det har jag redan sagt. Jaja, skit samma.

Nu ska jag glo lite tv. Är trött efter prommisen!
Jag är sugen på palt......

Äntligen kan jag skriva!

YES! Detta gick faktiskt fortare än vad jag trodde! Jag trodde att jag skulle få vänta tills imorrn innan jag ens kunde logga in. Ser ganska bra ut här på "den nya" sidan. Och jag hoppas definitivt att denna sidan är bättre och stabilare än den förra, för den förra sög ordentligt! Man blev utloggad och halva inlägget bara försvann ungefär. Men får väl hoppas det är bättre nu.

Har i alla fall planerat in ett BB-besök nu. Ska försöka ta mig dit på måndag. Då har dom en såndär besöksgrej mellan 17-18. Och så ska jag maila försäkringskassan och boka in mig på ett informationsmöte där, tänkte ta den 2 juni. Får hoppas det finns plats bara, för senare än 2 juni kan jag ju inte ta, då kanske jag inte ens hinner gå dit, och det skulle kännas sådär alltså. Man vill ju som ha så mycket hjälp som möjligt med hur man ska lägga upp föräldrapenningen och sådär.

Jag måste bara få säga att jag är riktigt överaskad av min gubbe! Jag frågade han för ett tag sen ifall han hade lust att läsa en bok som jag hört ska vara bra för blivande pappor. För jag tänkte att, vill han inte läsa den så beställer jag den inte, så enkelt är ju det, eller hur? Men han sa att visst, beställ den så får vi väl se om jag hinner. Så vi fick hem den för ett par dagar sen, tänkte att den kommer han väl aldrig ens röra vid! Men tji fick jag! Igår när han gick och lade sig tog han boken med sig och faktiskt LÄSTE i den, hihi. Han kände tydligen igen MIG i boken med, så han skrattade lite. Han hade sett en bild på en gravid tjej (i boken alltså) med en pratbubbla, hon var i vecka 36, precis som jag är. I pratbubblan stod det: "Nu är jag less på att vara gravid!" eller något i den stilen, haha! Och det är precis vad jag är! Less på att vara gravid! Skulle absolut inte gråta om den lilla vildingen i min mage vill komma ut NU!

Nu har jag i alla fall glömt bort vad det var jag skulle skriva i mitt inlägg som jag hade tänkt skriva förut..fan..jaja det kanske kommer sen, nu kan jag ju logga in i alla fall, hehe.
Nu blir det till att fixa lite lunch och sätta sig och titta på våra bästa år!

Hej kom och hjälp mig!

Har kommit fram till att jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig just nu. Håret går inte att göra någonting åt verkligen. Försöker jag lägga det på något sätt utan något band i håret ser jag ut att vara 45 eller nått. Har jag ett band i håret så ser jag i alla fall lite yngre ut, men håret står åt alla håll och kanter istället. Ser fördjävligt ut rent ut sagt! Och inte kan jag göra något åt det heller. Har lovat gubben att jag inte skulle klippa håret igen förens jag fyller år, för då ska jag önska mig en hårförlängning också som jag kanske får OM jag inte klipper mig innan. Så vad ska man nu göra med denna kalufs? Kan ju inte direkt gå i mössa mitt i sommaren och min kära lillasyster har ju snott min snusnäsduk, jävla ungejävel! Känns inget bra..
 Och inte bara det, inte bara håret. Kläderna?! Vad är detta egentligen? Jag går konstant i mina mjukisbyxor, finns inga andra byxor jag kan ha. Det är ju så dåligt väder ute också så man kan inte gå i klänning. För är det varmt och skönt ute så har jag i alla fall 2 klänningar och några leggings som jag kan ha. Så nu är man verkligen i behov av riktig modehjälp egentligen. Men förhoppningsvis kommer busfröt ut snart, så jag kan börja använda lite av mina "gamla" kläder.

Nä nu får det vara slutklagat! Men jag har egentligen inget vettigt att säga. Det är i alla fall en bilutställning ute på torp på lördag, om det är någon som är intresserad? Jag är det i alla fall, så vi ska nog ut och kika en sväng. Får prova kameran lite mer då, hihi. Är sååå nöjd med den! Nu skulle jag bara behöva en slags hemsida så jag kan lägga upp alla bilder. Känns lite mer seriöst då. Vill inte lägga upp alla på http://LillaMalin.pixbox.se eller http://MissLundgren.bilddagboken.se känns lite löjligt, dessutom får inte bilderna samma kvalité då. Jaja vi får väl se, ska försöka ragga lite och se om någon kan hjälpa mig.

Nu ska jag kika runt lite till sen blir det tv!
Imorrn ska jag (försöka) få tvättat och städat lite.
Ha de!

Bra början i alla fall..

Ja dagen började ju ganska bra i alla fall. Solen sken och det var varmt och fint. Men nu har solen försvunnit bakom en massa stora och tunga regnmoln, så nu dröjer det inte länge innan det vräker ner, tror inte det i alla fall.

Var hos barnmorskan idag igen. Bebis var riktigt förbannad när hon skulle lyssna på hjärtljuden, haha! Sprattlade som värsta fisken och hade hjärtljud höga som..jaa..190 var dom uppe i. Men barnmorskan lade handen på min mage och då lugnade bebisen sig lite så hjärtljuden gick ner till 155 ungefär. Annars såg väl mina värden ganska bra ut tror jag.
BT: 100/50
HB: 113 (trots att jag knappt ätit något järntillskott)
Blodsocker: Vet ej, hon sa inget och jag frågade inte
Vikt: +14kg
Hjärtljud: 155
Barnmorskan trodde även att jag börjar få en inflamation i revbenen när jag berättade om mina besvär, lagom kul, men jag klarar mig utan smärtstillande än så länge. Bebisen låg med huvudet neråt nu, men fortfarande ruckbar och väldigt högt upp. Huvudet ligger fortfarande ovanför blygdbenet. Så det blir nog ingen bebis än på ett bra tag. Men hon tyckte att jag skulle vara extra vaksam på var bebis sparkar nu med eftersom att den fortfarande kan flytta på sig, så att den inte helt plötsligt vänt sig med rumpan ner, för då skulle jag vara tvungen att ringa. Jaja, vi får väl se, man får känna efter lite.
 Föräldrakursen börjar den 28 maj och den skulle hålla på 4 gånger, så vi får väl se om jag hinner gå alla, vilket jag är nästan helt säker på att vi hinner, eller om jag kommer missa någon för att bebisn känner för att komma.

Nåväl, nog om babysnack! Nu har jag bestämt mig för att jag ska byta bloggsida. Jag ska bygga en egen hemsida med gubbens hjälp. För då ska jag ha fotoalbum och blogg på samma sida! Känns lite bättre att ha det så faktiskt. Men vi får väl se när den "hemsidan" kommer upp. Ska ju orka börja greja med.

Nu ska jag glo lite tv!
Kanske hörs senare!

Kliar i fingrarna!

Ja okej! Jag erkänner! Det kliar verkligen i fingrarna idag. Jag menar..jag har ju ändå varit utan internet ett tag.

Men jag missade ju endel småsaker när jag skrev sist. Idag är det PRICK en månad kvar innan bebis kommer. Och för er som inte är så intresserade av just det så är det idag PRICK en månad kvar till midsommarafton, hehe. Kanske är lite mer intressant för vissa. Men för mig är det viktigast att bebis kommer snart. Jag menar, förlossningen kan ju starta när som hellst! Jag börjar bli så jäkla nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hade tänkt att jag skulle börja packa BB-väskan snart med. På fredag ska jag en sväng till apoteket och köpa de sista småsakerna, typ amningsinlägg och sånt för att packa ner. Men hade ju kunnat börja packa ner bebiskläder och lite småsaker som jag inte behöver innan. Typ mvc-journalen och så.



FÖRBANNADE BLOGG.SE!! MER ÄN HÄLFTEN AV VAD JAG SKREV NU HAR FÖRSVUNNIT!!! OCH JAG ORKAR FAN INTE SKRIVA DET IGEN!!! VARFÖR ÄR DET SÅHÄR???

ÄNTLIGEN INTERNET!!!

Guuud vilken abstinens jag har haft! Jag har inte haft internet på 2 hela dagar nu! ÄNTLIGEN äntligen äntligen kom det igång. Man är ju helt borta, har ingenting att göra. Men nuuuu kom det igång.

Jag har i alla fall ÄNTLIGEN fått min kamera som jag suktat efter länge! En Nikon D40. Den är helt suverän och väldigt lättanvänd. Ska se om jag kanske kan komma iväg på den där kursen som nikon bjuder på. Jag har i alla fall inte hunnit testa den sååå himla mycket, men några bilder ska jag lägga upp på http://LillaMalin.pixbox.se och säkert några på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Jaa, vad har mer hänt dom här två dagarna som jag varit borta? Ingen bebis har då kommit i alla fall. Dock har jag kommit fram till att jag måste byta järnmedicin igen. Kan inte dricka den jag köpte nu sist, den som heter "järn". Så jag gick förbi hälsokosten idag och beställde min kära ferronol. Den går ju dricka i alla fall, UTAN att magen blir hård som sten. Och så har jag hämtat ut den babyboxen som man fick från babyproffsen med. Den ser ganska bra ut faktiskt. Ska bara köpa refillpåsar till blöjhinken nu. Sen är jag tyyyp färdighandlad. Känns väldigt skönt. Var och "fikade" med Stefan förut idag med. Fasst det blev inte så mycket fika då vi tog varsin tacobuffé istället, mums! Men det var trevligt att tjöta av sig lite.

Nä nu måste jag verkligen kika vidare, har en hel del att titta på, hihi.

Sandaletter - förälskelse

Jag måste nog erkänna. Jag har smygit med ett beroende. Gud vad jag älskar skor! Hade jag haft flera tusen så hade jag nog haft en hel garderob med bara skor. Jag har aldrig varit någon såndär fantast på skor, jag har typ haft 4 par som mest. 1 par skoterstövlar, 1 par tennisdojjor, 1 par lite finare skor och ett par sandaler typ. Men nu har jag lite fler. Men jag skulle vilja ha hur många som hellst egentligen! Annars har ju min "passion" alltid varit väskor. Men det har som lagt sig lite. Skulle hellre köpa ett par snygga sandaletter, kanske några av dessa par:



Så sjukt snygga. Jag gillar högklackat, bara det inte blir FÖR högt så man nästan inte kan gå. Synd att man har en sambo som stör sig något fruktansvärt på "klackljudet" när man går, haha! Men han får nog snart börja vänja sig. För jag kommer nog börja använda lite mer högklackat efter den lille kommer ut. Just nu går jag runt i rosa sånna här:



Bara för att det är skönast och lättast att få på sig när man är så tjock som jag. Och dom är så mjuka att gå i så det blir skön avlastning för fossingarna mina. Dom är såååååå fula bara, så man kan inte direkt vara finklädd om man har dom på sig, haha. Jaja nu är det som sagt bara en månad kvar. Men vad i hela världen ska jag göra av mitt skobegär? Jag sneglar och tittar men köper inget. Det får vänta. Kan man inte bara få nått annat begär?!

Äsch! Jag skulle inte sitta uppe såhär mitt i natten bara för att kolla skor! Det går ju inte. Hade heller inte tänkt skriva ett till inlägg innan jag fått sova, haha. Men det blev som det blev. Kanske ointressant för dom flesta..men jag kunde bara inte låta bli. Finns ju så mycket fina skooor! *dregglar lite*

Nääää nu får jag sluta. Ska glo lite tv nu innan jag ska skjutsa Jesper till jobbet.

Så jäkla arg!

Jag har så mycket aggressioner inom mig som egentligen skulle behöva komma ut. Hade jag inte varit gravid hade jag nog åkt till gymmet och fått ut lite av dom. Hellst skulle man ha haft en "boxar-säck", en såndär man hänger i taket ni vet. Dom är sköna att slå på när man är arg.
  Jag förstod att det skulle bli såhär och jag sa också från början att jag kan INTE hämta dig när det blir bråk. Och uppmärksamma att jag sa NÄR, för det var inte frågan OM. För det är alltid bråk där! Tycker absolut INTE att du ska flytta dit, kommer bara bli skit i slutändan. Jag vet att du trivs och har hittat många fina kompisar och så, men du kan inte bo hos Catta och Micke. Det går inte. Om inte du själv stoppar det så kommer nog soc stoppa det, varesej du vill eller inte..sorry..
  Jag fattar inte en grej. Hur FAAAN har hon (min fd. mamma) mage att ens fråga mig om jag kan köra henne till Borås?! Jag fattar inte ens hur hon kan med det!!!?? Alex hade frågat henne en gång varför jag och hon är så ovänner. Hon hade svarat något så kaxigt som "det är en sak mellan mig och Malin, men hon är snart tillbaka". SÄKERT DU!!! Jag vill inte ha nått med den människan att göra, hon är inte min mamma längre och jag klarar mig FIIIINT utan henne!! GRR jag blir så arg!

Har så mycket adrenalin nu så jag skulle kunna springa ett maraton. Men det är bra, för jag ska vara vaken tills Jesper åker till jobbet. Jag ska ha bilen hade jag tänkt. Inte för att jag vet egentligen varför, men det är skönt att slippa vara låst inomhus hemma, speciellt om det blir fint väder. Då vill man ju uuuut! Ska se om det blir en fika till veckan också.Och så måste jag som sagt beställa service på bilen. Skulle behöva sälja bilen egentligen. Köpa en lite större bil, lite krångligt med barnvagnen, men det får bli en senare fråga.

Nu ska jag kika vidare lite. Skriver nog mer imorn..
Hej svejs!

Tråkväder!

Vi hade ju tänkt åka hem till några kompisar och grilla idag, men vädret SUGER! Det är kallt och regnar. Vart tog sommaren vägen? Jaja, får hoppas det blir bättre snart i alla fall. Så idag får det bli skräpmat igen, vi är på tok för trötta och allmänt sega för att orka ställa oss i köket någon av oss. Funderar på om min kropp håller på att förbereda sig inför förlossningen. För jag är seg mest hela tiden, kroppen säger: SOV! Ungefär..jaja vi får väl se. Jag skulle inte klaga om det var så i alla fall, hihi. Hade varit gott med en kebab från pingvin..hmmmm..

Jag skulle vilja åka bort i ett par dagar, sova på hotell och lyxa till det rejält. Typ gå på spa eller nått. Hur skönt hade inte det varit? Men jag får väl se om man kan fixa till något sorts hemmaspa med fotbad och gurka på ögonen, haha! Vacker syn va? En stor flodhäst (läs gravid kvinna) men en grön ansiktsmask, gurka på ögonen och har fötterna i ett fotbad. Skulle ju skrämma skiten ur den värsta inbrottstjuven! HAHA!

Jaja i alla fall, funderar på att skjutsa Jesper upp till lastbilen inatt, för jag vill verkligen ha bilen imorrn och på tisdag. För jag ska nog åka och ta en fika med Stefan, så det hade varit gött att ha bilen då. Måste föresten ringa och beställa tid för service på den med, suck!!!

Nä nu ska jag sparka liv i gubben som slöar på soffan.

Lång dag!

Har varit ensam hemma hela dagen, som vanligt. Har inte gjort någonting vettigt då jag inte ens orkat lyfta röven. Har haft ont i ryggen och har det fortfarande. Det är svinkallt ute så man orkar inte hitta på något. Nä det får bli att sova snart.

Vi käkade i alla fall på Harrys förut, det var grymt gott, som vanligt! Sen fick man ju tjöta lite med Mia också, det är alltid lika trevligt. Och så träffade jag "casino-Jenny" med. Det var jätte längesedan jag träffade henne. Mycket trevligt i alla fall.

Har sjukt ont i revbenen nu alltså. Funderar om jag skulle ringa någon och fråga om det är normalt att ha såhärvarje dag? För jag menar om det är bebisen som sparkar så man blir lite öm så har man ju inte ont varje dag, då brukar det gå över. Men det gör inte detta onda. Jaja vi får väl se. Ska ju till barnmorkan på onsdag så då ska jag fråga henne.

Nä orkar inte sitta upprätt längre..måste ligga ner.
Återkommer imorgon!
Sov gott!

Dagens outfit

Dagens outfit kommer se ut ungefär såhär: svarta mjukisbyxor, vit t-shirt och en mörkbrun hoodtröja. Snacka om moderiktigt. Men jag är så förtvivlad, för detta är ju dom enda byxorna jag kan ha!! Trodde verkligen att jag skulle kunna ha mina hängselbyxor hela graviditeten, men icket! Såg helknäppt ut när jag tog på mig dom igår. Så nu får jag leva med att enbart använda mina kära mjukisbyxor. Är det fint väder så har jag i alla fall några leggings och en kjol och 3-4 klänningar jag kan välja bland. Känns väldigt kul, NOT!!! Aja, bara en månad kvar..förhoppningsvis..

Idag är det väldigt mulet och grått. Inget roligt alls. Ser inte speciellt varmt ut heller. Jesper åkte till bockaby klockan 7 imorse, så inget sällskap har jag heller. Allt suger verkligen idag. Och vad kommer hända ikväll? Jo det kan jag tala om för er. Vi kommer sitta hemma och uggla framför en tv som inte ens visar något bra program. Jag kommer nog inte orka städa eller göra nått hemma idag eftersom jag har lite ont i ryggen efter igår. Och jag lär ju inte få gubben till att laga nån mat heller, så det lär väl bli skräpmat..som vanligt..ååh vad jag önskar att jag tyckte om sallad. Fy vad positiv jag är idag då..

Igår var ju desto roligare i alla fall. Jesper kom hem från jobbet, plockade upp mig och sen stack vi till trollhättan. Han kom inte ens in och bytte om från arbetskläderna, haha. Väl i trollhättan satt vi på max och käkade och disskuterade lite saker. Sen åkte vi till ljungskile och kollade upp en sak, köpte lite godis och glass, sen tillbaka till trollhättan. Där vi hämtade våran bil och sen åkte vi till saab, norra porten. Där skulle det vara streetrace men det var ganska dött faktiskt. Det kördes väl något race men det var inga bilar som intresserade mig. Bara massa volvosar. Sällskapet var ju desto trevligare, lärde känna Linda lite mer och, ja..vi har lite utav samma åsikter i vissa saker, haha! Hon förstår nog vad jag menar..! Ska bli trevligt nästa helg i alla fall!

Jahapp..nä nu ska jag försöka hitta mig något att äta, det kurrar i min stora mage!
Ha det fiiiint

Nya modet?!

HUUUH?? Fick ett ganska konstigt mail av min syster för en stund sen. Dessa skor är tydligen nya modet i Japan..något för dig?



Eller dessa?



Eller för all del..dessa kanske?



Kan ju inte direkt vara sköna att traska runt i, eller? Nää jag skulle nog inte våga prova dom ens en gång, haha! Väldigt snygga, eller inte.

Superfashion!

Eller hur? Jag hade tänkt ha på mig en grå tunika och ett par svarta leggings idag. Men vädret ser inget vidare ut. Solen kikar fram då och då men det är molnigt mesta tiden. Vet ju dock inte hur varmt det är. Men det får nog bli hängselbyxor och långärmat idag. Kanske tar en bild sen och lägger upp den på http://MissLundgren.bilddagboken.se Där har jag även lagt upp en bild på tjockismagen idag eftersom jag går in i vecka 36 idag, hihi.

Tiden går så jobbigt fort just nu. Det är så himla mycket som ska fixas och grejas. Men men, jag får försöka ta det lugnt bara. Lita på att kroppen säger till några dagar innan det är dags så man får lite energi. Blir så i alla fall till att lugna ner mig lite nu. Kan inte hålla på som jag gör, då kanske ungen kommer imorrn, och det klarar jag inte.

Nä nu ska jag snart vika tvätten..sen ska jag duscha. Men det är också det ENDA jag ska göra idag, moaahaa!!
Have a nice day!

Nikon D40 och mitt livs historia, eller nått..

Nu har jag bestämt mig och Jesperplutten har ingenting att säga till om! När skattepengarna kommer så SKA jag köpa mig en riktig kamera! Har i alla fall bestämt mig för en Nikon D40. Känns som ett självklart val när man ska gå från kompaktkamera till systemkamera. Den har svenska menyer och den är tydligen kanske lätt att lära sig. Har läst massa recensioner och kommentarer om den, så den verkar helt klart bäst för mig. Har länge tjötat om att jag vill ha en systemkamera så nu ska jag bannemig köpa en när jag väl får råd med såpass stora utgifter på en gång, hehe. Blir att börja med det objektivet som följer med sen får man väl avancera sig senare, bra början i alla fall. Det finns ju proffsfotografer som kan allt och kanske skulle säga åt mig att köpa en dyrare och bättre kamera men det vill jag inte. Jag är amatör och ska precis till att lära mig, känns som ett toppenval i alla fall! Såhär ser skönheten ut:


image8

Snacka om att jag längtar tills dom där jäkla pengarna kommer!! *gnider händerna*

Det blev förövrigt inget vettigt sagt mellan mig och gubben. Han var så mysig och trött när han kom hem från jobbet så jag kunde bara inte börja gnälla. Han har fått några pikar men jag kunde inte med mer. Han klev ju ändå upp 02.30 och kom hem..hmm..ganska sent, kommer inte ihåg tiden. Och imorrn kommer jag nog inte kunna gnälla heller då vi ska på "möte" klockan 18 i trollhättan. Jaja, det kommer när det kommer. Tills vidare får jag göra det jag orkar helt enkelt. Tvätta när jag orkar, städa när jag orkar och laga mat när jag orkar. Det värsta med maten blir ju att då blir det hemkörning eller äta ute som gäller, fet blir man och nyttigt är det inte. Idag blev det en kycklingrulle med vitlök och kebabsås..mumma men dumt. Det förde något gott med sig att jag har försökt greja hela dagen idag, jag är svintrött nu och ska snart sova! Kanske jag inte är vaken klockan 3 inatt, hihi.

Tror seriöst att det är något illa som håller på att hända mina revben. Har sjuuuuukt ont nu. Kan knappt sitta rakt utan böjer gärna överkroppen, omedvetet dock. Sen när jag sträcker på mig gör det så jäkla ont att jag nästan tappar luften. Är det så att bebis har sparkat i revbenet så det blivit en spricka? Eller håller jag på att få en inflamation? Jag får fråga barnmorskan på onsdag när jag ska dit, om det inte har blivit värre, för då får jag nog ringa någon.

Hupp hupp, full fart ska det då vara hela helgen, men det är något jag tycker är roligt och njuter av i alla fall. Det innebär alltså inget städ/tvätt och sånt. Imorrn är det "möte" som sagt och sen är det race, får dock se om vi orkar åka dit, snillar som fixar. På lördag ska Jesper iväg till Bockaby och spela och då kanske jag ska åka till lysekil en sväng, om jag har någon bil det vill säga. På kvällen ska vi umgås med några kompisar. På söndag är det grillning hos Niklas och Susanne, väldigt trevligt måste jag säga!

Kan även tillägga (JAG VET ATT VI ÄR TIDIGT UTE!) att vi har valt vilka som ska vara gudföräldrar till våran lille bebis i magen. Vi kände att vi ville fråga i tid så att dom fick fundera och disskutera om det är något dom skulle vilja göra. Och det ville dom! Skönt att ha det klart! Niklas och Suss kommer nog bli bra gudföräldrar tror jag. Nu kommer ju inte dopet vara dagen efter bebisen kommer, men ändå. Tack ska ni ha i alla fall för att ni ville.

Jaa, detta inlägget blev närmare en roman än ett inlägg, haha! Men jag kommer på saker som jag vill skriva hela tiden! Hahaha! Men nu får det vara slutskriver för idag i alla fall.
Ha det bra tills jag skriver igen..värsta mobbingen!

Vad ska jag göra då???

Jag vet varken ut eller in just nu. När jag tänker efter så är det faktiskt jag som gör allt här hemma. Jag FÖRSÖKER orka städa, tvätta, laga mat och vara glad och trevlig sammtidigt och jag ber aldrig om nått. Jag brukar inte ens säga till om kattlådan eftersom att jag inte får greja i den. Men det gör han så snäll så det vill jag inte klaga på! Men allt annat då. Jag går ju hemma av en orsak liksom. Jag går inte hemma för att jag VILL. Hade jag fått välja hade jag valt - inget ont och jobbat. Men nu fick jag inte välja och fick - ont och sluta jobba. Men det kanske inte räknas...? Är så fruktansvärt less på graviditeten nu och jag hade bara velat ligga stilla och ta det lugnt inför förlossningen. Kanske läsa en bok. Men det känns som att jag inte hinner. Jag måste göra det och det och det. Usch. Jag vill inte klaga, finns dom som har det värre. Men vi är faktiskt två. Två som stökar ner och två som BORDE städa och hjälpas åt. Men nu är vi två som stökar ner och EN som försöker städa så gott det går. Måste nog prata lite med gubben idag..vill inte vara nån tjötkärring..jag älskar ju min pluttesnutt.

Nu måste jag gå och vika ihop den torra tvätten, hänga upp den blöta coh sen ska jag göra ännu ett försök att få till sovrummet. *pust*

Lite ledsen

Ja det är jag faktiskt. För det är bara gnäll och gnäll men ingenting görs åt det, nej det ska JAG fixa. Tack..känns underbart..

Nää, nu måste jag gå och slänga in en tvätt i maskinen, sen ska jag försöka städa färdigt sovrummet så att jag kan skruva ihop spjälvsängen. Men före städningen måste jag försöka få i mig lite frukt, börjar bli hungrig.

Jag återkommer senare, kanske när jag är på bättre humör..

Top Model?

Nää, tyckte inte det var rätt som vann. Tyckte att Chantal skulle ha vunnit. Selisha såg bättre ut "on the runway" men Chantal var bättre i helhet. Men smaken är ju som baken. Själv kommer man nog aldrig bli nån riktig modell i alla fall. Jag är för kort för det. Är ju bara 160, haha.

Jaja, nu blir det till att se reprisen på barnmorskorna, sen ska jag hänga upp tvätten sen FÖRSÖKA sova lite.

Hitta på imorn?

Top Model 9 - grand finale!

Idag är det final i top model 9. Det måste man ju bara se! Så får jag se barnmorskorna på web-tv sen efter det. Undrar vem som vinner. Jag har ju min favorit, meeen det talar jag inte om vem. Kan berätta sen ifall att jag tyckte att rätt person vann!

Nu har vi hämtat hem spjälsängen. Så nu ska jag slänga in täcket och kudden bara så kan jag få bädda lite sen, hihi. Det är ju så roligt att hålla på. Önskar att jag hade ett barnrum som jag kunde inreda med massa bebissaker. Men nu är täcket i maskinen i alla fall så imorn har det nog torkat. Så då blir det nog till att städa och skruva och bädda, mysigt värre. Skulle vilja köpa en sängmobil med, men det får vänta lite. Kanske kan önska sig en i present när bebis föds? Eller är man snål då? Haha jag vet inte. Får väl se. Alla kläder är då tvättade nu, så det känns skönt, plus att alla filtar också är rena. Känns skönt, ett problem mindre liksom. Men än är det ju mycket kvar att göra.....HJÄLP!

Nu sitter jag ock lyssnar/tittar på hockeyn som är på tv. Fortfarande 0-0 mellan sverige och tjeckien. Tycker det är lite spännande när det är landskamper. Däremot om det är elitserien eller nått så är jag inte så intresserad. Men detta kan jag se. Hellst av allt skulle man ju velat ha en stor skål med chips och några kalla bärs till, men det får jag klara mig utan nu.

Jag blir så trött på en grej..så himla trött blir jag..men jag får väl stå ut..måste jag ju göra..

Nu ska jag i alla fall kika vidare lite..
Får se hur det går att somna inatt..

Vart tog orken vägen?

Jag hade ju tänkt städa färdigt idag. Men orken försvann. Jag är trött så jag skulle kunna somna ståendes tror jag. Och så mår jag illa också. Kanske är därför. Nu bara för att jag satte mig här så blev jag hungrig också. Måste fundera ut vad jag ska äta. Åter till städningen. Jag har i alla fall vikt ihop tvätten från igår och stoppat i en maskin till. Jaja vi får väl se om orken kommer tillbaka snart. Annars får jag helt enkelt strunta i det, kanske kommer orken imorn. Jag får ju hem spjälsängen idag så efter att jag tvättat täcket och kudden kanske jag vill "prov-bädda", eller ja, jag måste ju skruva ihop den först då. Så då kanske den kommer tillbaka. Vi får väl se.

Funderar på att klä på mig snart. Kanske ta en promenad ner till stan så får Jesper hämta mig där på vägen hem. Jag vet inte, jag får fundera på det. Fasen!! Nu kom jag på vad jag har glömt ta i flera dagar i rad nu, min järnmedicin! J*vla skit också! Nu har säkert mitt järnvärde sjunkit som fan. Och nu måste jag börja planera. Jag ska till NÄL och "kolla" på BB och så ska jag till försäkringskassan och lyssna på råd om föräldrapenningen. Shit vad mycket jag måste göra nu. Hatar att ha krav..även om det är jag själv som sätter dom.

Nä jag får nog sluta skriva och ta tag i mitt liv helt enkelt, haha.
Vi höres!

Glöm inte att kika in på http://LillaMalin.pixbox.se och http://MissLundgren.bilddagboken.se

Shit pommesfrites!

Har tvättat 1 maskin idag, BARA 1 och kolla in http://misslundgren.bilddagboken.se/p/show.html?id=206929901&directlink=1 !!! Kan det vara så att jag handlat liiiiite för mycket? HAHAHA! Jag har alltså inte ens tvättat allt och detta är bara "lite". Vart kommer detta sluta. Nu får jag vänta tills imorrn, sen ska tvättas mera och då kommer fler bilder upp också. Så håll till godo!

Fick hem mina piercingar idag med. Hela 65 stycken. Vissa var ganska läckra färger men det var ganska många som var av samma färg. Men det kan jag överleva faktiskt, hehe. Och 1 stav saknade 1 kula men det kan jag också överleva. Jag menar, jag fick ändå 65 stycken för priset av 1, eller ja inte ens 1. Sånna barbareller brukar kosta allt emellan 100-200 kr och jag fick 65 för..ja jag tror jag betalade 120 plus frakt. Makalöst vilka fynd man kan göra på tradera, ME LOVES TRADERA!

Nä nu ska jag glo lite tv innan sängen.

WHAT??!!

Nu märks det verkligen att man börjar bli stor och har mindre ork. Tänkte röja i sovrummet så att jag får ut skrivbordet och in med en hutch (stavas?) och spjälsängen imorn. HA! Där fick jag. Jag dammsugade ur sängen och renbäddade, sen var jag alldeles blöt i svett och hade ont i ryggen så jag kunde inte fortsätta. Okej, jag bytte gardiner i sovrummet med, men ändå! Jag blir så trött, för när jag väl får upp farten vill jag ju inte sluta, för då blir jag för lat. Men nu är jag så illa tvungen. Och varför ska katter vara så förbannat inni helvetes jävla nyfikna? GAH!

Nä nu ska jag sätta mig i soffan lite och vila. Sen när tvättmaskinen är klar så ska jag börja hänga upp den (kan inte hänga klart förens Jesper kommer hem, han har torkställningen vi köpte på ikea i bilen) i den mån det går. Sen när Jesper kommer hem får jag hänga resten och sätta på en maskin till. Sen är nästan alla bebisgrejer tvättade. Ska tvätta täcket och kudden med och så lite sängkläder, sen är det kirrat! Skönt som fasen!

Nä..nu får det bli lite cityakuten och en nektarin.

Rekord och stortvättning!

Det var nog rekordmånga som var inne och läste min blogg igår, haha! Det var bara en sån grej jag var tvungen att skriva, intresseklubben antecknar, eller hur?

Hur som hellst så har jag precis slängt in fulla tvättmaskinen med bebiskläder och filtar. Allt känns fortfarande så overkligt. Och det känns fortfarande som att jag har flera flera veckor på mig att tvätta upp allt och göra iordning allt som ska fixas. Men det är ju ändå bara 5 veckor kvar. Bebis kan komma imorrn om den bara vill liksom. Känns väldigt knepigt måste jag säga. Det var ju bara igår som jag plussade nästan, fastän det var över ett halvår sedan! Sjukt vad tiden har gått fort. I början gick den as sakta och då ville jag att tiden skulle gå fortare. Men nu har den gått FÖR fort, jag har inte hunnit förbereda mig. Det är så mycket jag måste göra! Imorrn får vi i alla fall hem spjälsängen. Då måste jag provbädda den, hihi! Sen får jag ta ett lakan eller nått och täcka över sängen så att det inte kommer något katthår i den. Oooh vad roligt det ska bli. Nu börjar det kännas på allvar.
  Har ju några tvättmaskiner till att fylla med sängkläder, lite mer kläder och sånt. Men nu ska jag sätta igång i alla fall. Känner att jag MÅSTE tömma sovrummet idag. Man får skapa sig lite plats. Kan slänga under lite kartonger och sånt under sängen och möblera om lite. Mysigt mysigt!

Sen ikväll ska vi åka hem till gubbens..hmm..moster tror jag hon är. Ska lämna hennes oriflame-grejer som hon har beställt och så kanske hon vill kika i den nya katalogen också, haha. Man får väl passa på!

Nä nu måste jag gå och vila lite innan jag sätter igång. Fan jag skriver ju så att jag blir alldeles svettig, haha!
Jag skriver säkert mer sen, brukar ju bli så.
Ha en bra dag!

Stor som ett hus

Ja nu är man fan inte liten alltså. Tog precis lite bilder på magen igen (lade upp dom på http://LillaMalin.pixbox.se, v.35). Blev nästan lite deprimerad när jag insåg hur stora mina lår egentligen har blivit. Det är inte roligt alltså. Så nu blev jag bara ännu mer less på att vara gravid för att få börja träna bort fläsket. Är det tillåtet att klaga så mycket som jag gör? Jag vet att det finns sååååå många som verkligen kämpar för det där plusset. Det gjorde vi också innan det väl tog sig, ca. 1,5 år efter första försöket. Jag längtade såå efter den där stora magen och ville ha stor mage direkt. Men jag tar tillbaka det. Jag längtar inte alls till att bli större. Jag kan inte bli mycket större, magen spricker för sjutton. Jaja, inte länge kvar nu. Bara 38 dagar.. Men den lilla rackaren där inne har varit lite FÖR vild idag, för nu ligger h*n med huvudet uppåt, inte bra. Hoppas bara att han/hon har vänt sig "rätt" innan 21 maj, för då ska jag till barnmorskan igen och då ville hon att den skulle ha vänt sig rätt. Annars får jag nog en tid för vändningsförsök. Och lyckas inte det så lär det bli kejsarsnitt. Vet inte vilket som är bäst/värst. Vaginalt eller kejsarsnitt. Man har ju ont efter båda egentligen, bara på lite olika ställen. Jaja, jag får väl återkomma efter BM-besöket.

Nu har vi precis vräkt i oss päron och persikohalvor + glass. Nyttiga är vi som få. Eller kanske inte. Varför ska man vara så himla onyttig? Jag lär mig aldrig. Men jag har börjat bli sååååå grymt godissugen JÄMT och ständigt. Speciellt efter choklad. Pust och stön.

Nä nu ska jag vara ännu mer nyttig. Sitta framför tvn och kolla på pimp my ride.
Föresten så ligger förslaget fortfarande öppet om det är någon som vill pimpa min blogg ;)

En riktig bitch!

Det är nog vad jag är just nu. Sovit dåligt, trött på katterna, trött på att inte kunna andas, trött på att det är vilda western i magen när man ska sova, trött på att inte hitta någon skön ställning att sova i, trött på ALLT!! Och så är jag hungrig nu också. Förbannat vilket tråkigt liv jag har just nu. Och jag bara beklagar mig hela tiden. Det sägs ju att det kommer något vackert ur allt detta, så jag får väl stå ut. Men det skulle inte göra mig någonting om karatekid kom ut IDAG!

Snart ska jag sminka mig och göra mig iordning för en fika på stan. Ska träffa Sofia, en gammal jobbarkompis. Ska bli roligt att få tjöta av sig lite, det är ju inte så ofta man gör sånt nu för tiden. Får väl se om Jesper vill följa med eller om han vill ligga hemma och spela sitt spel som han har gjort hela morgonen. Återstår att se, haha!

Nä nu måste jag äta något innan jag går under! Ska smälla i mig några riskakor sammtidigt som jag sminkar mig och väntar på att Sofia ska ringa.
Kanske skriver mer senare idag.

Ha en bra dag så länge..
Om ni inte har något bättre för er kan ni ju kika lite på http://MissLundgren.bilddagboken.se och http://LillaMalin.pixbox.se

Sex and the city - the movie

Fasen vad arg jag blev nu. Satt och surfade lite på aftonbladets hemsida och kom fram till ett litet klipp om filmen. Och vet ni vad dom säger? Filmen har premiär 21 juni!!! Fattar ni? Varför i h-vete har den premiär just DÅ för? Jag blev så ledsen i ögat att jag blev förbannad på samma gång. Min lille bus i magen är ju beräknad till den 20 juni. Kunde den inte ha premiär nuu, typ, i början på maj?! Jag kommer ju inte våga gå och sätta mig i en biograf dagen efter bf (beräknad födelse)!! Tänk om vattnet går i biosalongen. Fatta pinsamt. Så nu kommer inte jag kunna se filmen fören den kommer ut på dvd ju. Grr! Att dom inte kan planera sånt där bättre! Och även om bebis redan har kommit ut då så kan jag ju inte gå på bio bara sådär. Suck!!! Jag får väl stå ut med att se filmen när den kommer på dvd. Jag blir så trött..

Jaja nu har i alla fall min älskling kommit hem. ÄNTLIGEN! Men han ligger och sover nu. Dock förstår jag att han är trött. Sovit ute i skogen hela helgen och gått flera mil. Men jag ska snart gå in i sängen och joina. Själv har man ju legat och sovit på soffan hela helgen bara för att sängen känns så himla stor annars.

Nä nu ska jag deppa vidare över filmen.
Vi hörs säkert imorn!

Uddevalla - En charmig stad!

Jag har många gånger funderat på vad jag egentligen gör i Uddevalla, om man nu bortser från Jesper då. Men jag har kommit fram till att Uddevalla är allt en charmig stad som faller mig i smaken ypperligt! Man behöver bara gå/ åka ett varv runt stan för att upptäcka att den faktiskt är ganska charmig. Alla gamla hus, alla fina grönområden och alla uteserveringar som alltid är knökfulla med folk. Nu pratar jag sommartid. Vintertid är den som vilken annan stad som hellst, lika död, grå och tråkig. Men jag trivs som fisken i vattnet faktiskt. Skulle rekomendera alla att flytta hit! Jag menar, det är nära till ALLT! Vill man åka till Liseberg så ligger det ca. 30-50 minuter söderut, beror på hur fort man kör. Vi har ett stort köpcentrum bara 10 minuter från stan. Vi har nära till Smögen om man vill komma till den "riktiga" västkusten. Men om man bara vill bada i saltvatten så har vi 5 minuter till stranden. Vi har relativt nära till Skara sommarland. Det är hur bra som hellst. Och hade man hellre velat bo lite ute på landet så har vi fan nära dit med. Man behöver inte åka långt för att komma "ut på landet". Me like Uddevalla!

Jaja nog om kära lilla Uddevalla. Idag kommer min snutteplutt hem. ÄNTLIGEN!! Jag har saknat han ju. Jag är ruskigt kramsjuk. Men han lär väl vara trött när han kommer hem. Men han är ju ledig imorrn med, så han ska allt få umgås med mig nu, hihi. Jag hade gärna gått ut och käkat ikväll, men det vet jag inte om han orkar. Jag får väl höra med han när han ringer eller när han kommer hem. Frågan är bara VART man ska äta på en söndag? Harrys är stängt och jag tror att Butlers är stängt. Kanske bara kinamaten som har öppet, men det är jag inte speciellt sugen på. Jaja vi får väl se vad vi kan hitta på.

Igår var det dött i alla fall. Knappt nått folk ute på stan. Men dom flesta hade väl åkt upp till dalsland, Mellerud närmare bestämt. Det var cruising där uppe. Jag orkade då inte följa med/åka upp. Så jäkla trögt. Bara en massa fulla och odrägliga raggare, nej tack!

Jaa, nää nu får det nog bli lite lunch för min del tror jag. Ska koka lite makaroner och steka några bullar.
Ha en bra dag!

Drömmar.

Alltså det är sjukt!  Det slår aldrig fel heller! Jag drömmer ALLTID mardrömmar om Jesper är borta. Inatt drömde jag att vi mötte ett par utlänningar på en gata i Öjebyn. Den ene puttade till mig i magen och sa "dra in magen för fan", sen puttade han till Jesper och sa "sätt dig ner för ditt land, gör som alla andra svennar och jobba inte för era pengar". Vad han nu skulle ha menat med det? Sen puttade han mig igen så att jag också blev tvungen sätta mig ner på marken. Sen började dom gå och vi försökte ställa oss upp igen men då kom han tillbaka och sa "vem fan har sagt att ni får ställa er upp??" så vi satte oss igen. Sen kom ett annat gäng med utlänningar och plötsligt var Jespers kompis Dennis med också. Men jag ville inte att dom skulle slåss med dom, för jag blir så hysterisk. Men då började utlänningarna slåss med Jesper och Dennis och dom slog ju tillbaka givetvis. Men då visade det sig att den ene utlänningen hade haft en kniv och stack Jesper i magen så att han ramlade ihop och slog huvudet i asfalten. Då sprang utlänningarna iväg och jag vaknade med ett ryck och höll seriöst på att börja gråta! Var tvungen skriva ett sms till Jesper och fråga om han levde för jag drömmer mardrömmar, hehe. Men han är så söt så han svarade att det är klart att han lever, hihi. Men jag hatar det, att drömma mardrömmar alltså..speciellt om dom är så verkliga..

Jaja, igår var vi ju på race. Drog med mig lillasyster och hennes kompisar med. Dock var det typ enbart volvo-bilar där så det kändes ju mindre seriöst. Sen verkade inte killarna ha någon koll på polisen heller. När dom kom till första stället så kom dom typ 2 sekunder efter att starten släppt iväg 2 bilar. Sen på ställe nummer 2 så kom polisen under tiden som starten släppte iväg 2 bilar. Bra har jag hört. NOLL koll alltså. Sen var det ju någon korkad blondin som sprang och skrek över hela parkeringen att hon var så jävla kåt hela tiden. Fan vilken bra publik, haha! Jäjä, hoppas dom seriösa snubbarna och brudarna drar igång sitt första race snart, hihi.

Ikväll blir det nog till att stanna i storstan i alla fall (Uddevalla alltså). Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska skjutsa Jespers lillasyster till tåget vid 16-tiden, sen är jag öppen för förslag.
Men nu ska jag försöka få i mig lite frunch, jag klev ju upp bara för en halvtimma sen, haha! LÅÅÅNG sovmorgon. Gottit!
Ha en bra dag!

Ledsen i ögat.

Nu har han åkt och lämnat mig här. Alldeles ensam och övergiven. Det är lite ledsamt faktiskt. Saknar han ju redan. Men vi var ju ifrån varandra en hel vecka för ett tag sen så vi ska väl klara detta galant. Antar jag. Min lilla pluttegubbe.

Ikväll blir det i alla fall att åka iväg till trollhättan en sväng. Får se om det är nått drag där. Hrm..

Orkar inte skriva mer nu. Ska sätta mig och titta om jag hittar några fina bilder på mig och snutteplutten, haha. Har ju köpt en såndära fotoram där massa bilder får plats, så jag tänkte göra iordning den och hänga upp den.

Ha en bra kväll..

Fick rysningar..

Satt precis och läste på minbebis.com om en tjej som avlidit p.g.a att hon förblödde av ett kejsarsnitt. Fick rysningar genom hela kroppen. Detta skulle ju vara det lyckligaste ögonblicket i hella hennes liv! Det är just sånna här saker som man verkligen inte tror kan hända. Man vet innerst inne att det KAN hända, men man vill inte tro det. Skänker några extra tankar till pappan och deras nyfödda lilla son.
  Jag fick ångest inför förlossningen när jag läste detta. Det KAN ju faktiskt hända mig med. Tänk om? *ryser*

Imorgon så åker Jesper iväg. Han hinner bara hem från jobbet, byter om och sen åker han igen och blir borta hela fucking helgen. Vad saaan ska man göra då? Imorgon-kväll ska jag i alla fall dra iväg min lillasyster på ett race i Trollhättan. Någon nyfiken på var? Bara höra av sig så berättar jag. Dom som "anordnar" detta verkar ju inte vara allt för hemliga i alla fall. Med tanke på att dom skrev i sms:et att jag skulle sprida det till alla jag känner, huuh? Jaja vi får väl se hur dom sköter det. Men enligt mig så försöker dom konkurera med HELT fel gäng! Inom en snar framtid tror jag att dom bevisar det snart också, moahaha!

Resten av helgen får vi se vad som händer. Kanske bara åker ut och sätter mig någonstan och läser en bok eller nått. Om det är fint väder det vill säga. Men är det någon som har något bra förslag är det bara hojta till. Annars behöver ju lägenheten fixas till och så har jag massa babykläder, sängkläder och diverse saker som behöver tvättas. Får väl se vad jag orkar/får lust till. Har ju så himla svårt att hitta motivation att börja någonstans. Får väl ta med mig lillasyster får hon hjälpa mig, haha! Hon har faktiskt varit snäll och plockat undan och städat lite här hemma när vi var i göteborg så jag borde ju egentligen fortsätta. Men det är inte så himla lätt när man är så stor och otymplig! Jag saknar verkligen min gamla kropp nu! Inte för att jag var så himla smal innan heller, men mindre var jag i alla fall. Det var lättare att hitta kläder som verkligen passar.

Hupp! Nu håller jag på att svettas ihjäl, som vanligt! Så jag ska kika vidare lite till, sen är det sängen som hägrar.
Natti natt från mig!

Grymt rastlös!

Fy sjutton. Jag är hur seg i kroppen som hellst efter gårdagens rantande. Men jag är så fruktansvärt rastlös ändå. Det är hur fint väder som hellst och jag hade gärna velat vara ute. Men vad ska jag göra ute då? Helt själv? Hade väl kunnat gå en sväng på stan, köpa mig en glass eller nått men frågan är om jag vågar. För går jag för mycket får jag ju så fruktansvärt ont i fogarna/höfterna/ryggen. Det fick jag igår efter bara en stund, men då åkte jag ju bil så det var ingen fara. Idag har jag ingen bil, så går jag ner till stan måste jag GÅ upp igen. Det värsta är väl uppförsbacken hem till lägenheten, uscha mig! Annars hade jag kanske klarat det. Men det är ju så tråkigt att försöka hitta på något själv.

Vad fasen ska man äta till middag idag då? Har idétorka som heter duga. Är lite sugen på kött, typ grillspett, men det ska man ju hellst grilla för att det ska bli gott. Och det tar ju sån tid. Vi har ingen grill heller, bara en innomhusgrill och det blir så äckligt varmt i köket av den grillen så jag orkar inte ens starta den idag. Är lite sugen på våfflor också, men vi har inget våffeljärn. Varma mackor hade också varit gott, eller fuskpizza (mackor med tomatsås, ketchup alltså, och skinka och ost och såndära pizzakrydda). Men vi får väl se vad gubben är sugen på. Men han vet ju aldrig så jag har inga större förhoppningar.

Nä nu ska jag kika runt lite till, sen ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag..göra nått..*suck*

Ha det bra så länge!

Värsta rusningen!

Shit vad mycket vi har gjort idag. Har inte varit hemma på hela dagen förens nu! Ujj..
 Började med att vi åkte till soc och erkände faderskapet på den lille i magen. Sen åkte vi till affären och köpte torrfoder till missarna, sen åkte vi hem och gav dom det. Sen åkte vi upp till dalaberg, dit barnmorskan hade flyttat. Alla värden var bra idag med, hon gissade för första gången på att det var en liten kille i magen, hehe. Vi får väl se när den behagar att kika ut. Här kommer värdena i alla fall:
SF - 33 (äntligen sjunkit lite)
BT - 110/65
Glukos - 6,3
HB - 116 (sakta men säkert uppåt!)
Hjärtljud - 137

Jaja, efter detta åkte vi hem och försökte få liv i min lillasyster igen eftersom vi skulle till Göteborg, men hon vägrade, så vi åkte. Första stoppet var ikea, där åt vi lunch (jag åt köttbullar och potatis och Jesper åt helstekt kotlett med bea-sås och pommes). Sen shoppade vi lite, hihi! Det blev några lådor som jag ska ha lite bebissaker/kläder i, dregellappar, 3 fina små tavlor som jag ska hänga ovanför spjälsängen, 1 set sängkläder, 3 madrassskydd, lite fotoramar, 1 fotobård att hänga på väggen, en torkställning till tvätten, 4 frysburkar och lite batterier. Tror det var allt, haha. Så nu hoppas/väntar jag bara på att spjälsängen ska komma hem någon gång. Tjat tjat tjat!

Efter ikea åkte vi till terräng, en butik som tidigare hette militaryshop, så ni förstår säkert vad det är för butik. Finns i alla fall massa militärsaker och kläder och sånt där. Lite väl dyrt men dom har sköna tröjor. Dock orkade jag inte köpa någon, antingen blir den väl för stor (efter bebis) eller så blir den för liten (innan bebis kommer) så jag struntade i det. Efter det så åkte vi till kvibergs överskottshandel eller nått sånt hette det. Gjorde bara att Jesper började tjöta ÄNNU mer efter en volvo valp, suck. Men jag har sagt det, när han kan ge mig en valp som jag vill ha så kan han få sin! Inte före! Fan vilken taskig flickvän han har, eller hur? Det enda som verkligen köptes där var 2 stycken "medic-bindlar" och varsin dricka till mig och gubben. Sen åkte vi till nått annat ställe mitt i gammla stan i Göteborg. Skumt område måste jag säga. Men där hittade dom inte det dom skulle ha, så vi skjutsade hem Jensen och sen hade vi tänkt åka hem.

MEN vi åkte aldrig hem, vi åkte till Trollhättan. Jag vet, jag får knäppa idéer ibland. Fick för mig att vi skulle tvätta bilen, så bli inte förvånade om det regnar imorrn! I alla fall så tvättade vi bilen, sen åkte vi till MAX där vi träffade några kompisar. Satt och käkade och tjötade i typ 2 timmar. Väldigt trevligt dock! Mätta och belåtna åkte vi sedan hem. Glömde bort att handla och jag har ingen bil imorrn. Får sitta och gråta en skvätt. Haha!

Man han bli lite orolig i bilen påväg hem från Göteborg, fick en massa sammandragningar som kom var 8:de minut och varade i typ 1 minut. Men det var ju inga sammandragningar som gjorde ont så jag tänkte inte så mycket mer på det, och nu har det ju lugnat ner sig igen. Blev nog bara för mycket på en gång.

Just det ja, innan vi åkte till terräng så åkte vi även förbi net on net, dom hade inte "min" kamera i lager så jag kunde inte visa Jesper, *gråter lite till*.

Men nu ska jag se avsnittet av barnmorskorna som jag missade idag. Tur att web-tv finns.
Ha en bra dag..en annan är HELT slut i hela kroppen!

Underbara dag..

Fick en fråga om jag inte skulle vilja ha en ny bloggdesign, lite mer personlig sådär ni vet. Men jag orkar inte lägga 50 kronor för en ny bloggdesign, så desperat är jag inte. Tyckte det var lite häftigt faktiskt. Jag kan gott nöja mig med denna ett tag till.

Jag hade tur idag. Det var mulet hela morgonen fram tills jag klev upp. Alltså INGEN sol på mig i sängen, såååå gott. Men direkt jag klev upp så sprack himlen upp och solen kom fram. Härligt värre alltså. Pratade med gubben för en stund sen och han var redan påväg hemmåt. Glad blev jag i alla fall. Han trodde att han skulle vara vid gränsen vid 13-tiden. Så jag ska snart klä på mig, hänga upp tvätten som jag glömde i tvättmaskinen igår *skäms* och sen ska jag sminka mig lite och göra mig iordning. För jag hade tänkt hinna till posten innan jag åker och hämtar han. Ska skicka tillbaka ett läppstift som blev fel.

Jaja idag ska vi i alla fall äta köttfärssås och makaroner. Gottigott. Hade egentligen tänkt äta det igår, men då bjöd vi min lillasyster på lyxmat istället, Mc donalds, haha. För det ville hon ha. Men idag blir det inget sånt onyttigt i alla fall. Och jag är fortfarande sugen på jordgubbar med grädde, suck. Men det blir inget sånt idag. Jag får överleva detta suget med. Tänkte häromdagen att suget kanske skulle minska när jag ställde mig och mixade glass och frysa hallon, men inte det.

Nä nu ska jag göra mig iordning!
Ha en bra dag.

Fortfarande galen!

Jag är fortfarande galen i jordgubbar! Jag vill ha jordgubbar jämt! Det är himla synd att dom ska vara så ruskigt dyra vid den här tiden. Men jag MÅSTE nog bege mig till affären snart alltså. Jag smäller LÄTT i mig ett helt paket själv. Det är makalöst! Men det är ju såååå gott. Jag har nog tur att bebis ville komma på sommaren, hade ju inte varit det lättaste att få tag på jordgubbar mitt i vintern.
Veckans cravings:
Jordgubbar och grädde
mandariner på burk (i sockerlag)
pasta
grillat kött

Mina cravings kanske inte är allt för jobbiga eller konstiga men det är verkligen "MÅSTE HA" på jordgubbarna. Det börjar bli lite jobbigt, hehe. Tur att dom innehåller mycker järn för DET behöver jag.

Sen har jag börjat känna av mina sammandragningar mer. Dom gör fortfarande inte ont men det blir som ett tryck i magen. Och en VÄLDIG lättnadskänsla för lungorna, för jag kan andas så himla lätt under sammandragningarna. Livmodern trycker ju liksom lite neråt så lungorna får plats, om ni förstår, lite svårt att förklara. Det som är jobbigt med sammandragningarna är att jag direkt efter sammandragningen är slut börjar svettas som en gnu! Kan inte gå med kläder på mig hemma för då måste jag byta om flera gånger per dag. Annars har jag det ganska bra just nu. Man får lite ont ibland när bebisen sparkar och känner av foglossningen ibland men man överlever ju.

Jaaa, vad ska man göra idag då? Får se om min lillasyster kommer hit eller inte.
Nu ska jag i alla fall se reprisen på One Three Hill!
Ha det bra så länge..

Grillning

Ja det blev grillning idag ändå. Niklas ringde och frågade om vi inte hade lust att komma hem till dom och grilla lite, så vi åkte och handlade och sen hem till dom. Denna gången så skar jag flintasteken i lite mindre bitar så den blev helt genomgrillad direkt, hehe. Och så lite potatissallad till givetvis, mums fillibabba! Så vi satt där och käkade och tjötade ett tag och busade lite med deras vovve, Lottie (osäker på stavningen). En liten, svart, fransk bulldog. Hon var så söt så. Titta bara! Hon blev lite trött efter ett tag och lade sig i solen och myste.
image7

Tack för en trevlig kväll! Detta får vi göra om snart tycker jag! Niklas som var så stolt över sin grill går säkert med på det också, haha! Dom bodde fint också. Jag hade gärna kunnat tänka mig att bo i ett sånt radhus. Jaja, vi får väl se när vi orkar flytta härifrån först.

Till helgen åker min gubbe bort, suck. Vad ska jag hitta på då? Han kommer hem från jobbet på fredag, byter om, sen åker han igen. Trevligt värre. Men men, han får väl passa på nu, för sen när bebisen kommer, i början, så lär han ju inte ha tid att åka. Men jag kommer ju bli alldeles ensamen. Får väl se hur länge min lillasyster har tänkt stanna "här nere" kanske hon får komma hit och hålla mig sällskap. Men vi får väl se på det.

Nu ska jag titta på lite tv.
Ha de bra så länge!

Nu igen? Japp!

Igår var vi på race i Göteborg igen. Det var trevligt även denna gången. Dock kom farbror polisen efter ett tag, men så kan det ju vara. Det blev ju lite strul i början med poliser i caravanen och sådär så man stod och hängde på burger king ett tag. Precis när vi var påväg hem, vid IKEA bäckebol så fick kompisen ett sms om var det skulle bli, så vi vände och åkte tillbaka. Men jag måste säga att området var nog det värsta jag har sett. Det var inte dåliga vägar och inte dåligt för publiken att stå och titta MEN dom som hade sina firmor på det området hade ju "vakthundar" som såg ut som stryk. Djurplågeri av högsta graden typ. En hund hade tovor i pälsen och såg alldeles förskräcklig ut. Tyckte så synd om den. Och rädd var den också. Så fort man kom nära staketet så sprang den iväg. Huvvaligen, undrar om man inte kan sätta dit ägaren till den firman. Jag menar det var ju glassplitter och en massa annat som hunden kunde skada sig på och det såg inte ut som att den hade varken mat eller vatten, uscha mig!

Idag ska vi se ifall att någon har lust att grilla. Jag ÄLSKAR att grilla. Det är bra för mig med eftersom att jag knappt får i mig någon annan mat. Börjar bara må illa eller så blir jag mätt efter 2 tuggor typ. Måste verkligen känna efter om det är något speciellt jag är sugen på. Kalla saker går bra att äta, typ frukt och sånt. Men jag kan ju inte leva på enbart frukt då får jag ju köpa hur mycket frukt som hellst för att bli mätt. Börjar bli jobbigt nu. Har ju gått in i vecka 34 med. Värsta tjockisen! Bilder finns på http://MissLundgren.bilddagboken.se och på http://LillaMalin.pixbox.se

Nä nu har jag ett såntdära "anfall" där jag inte får luft, så jag måste lägga mig ner.
Ha en bra dag nu!

Hungrig och seg!

Jag börjar bli på dåligt humör nu, så jag klagar hela tiden känns det som. Jag är fruktansvärt hungrig så det är väl därför kanske. Jag vet inte vad jag ska äta, mackorna är slut. Jesper är inte hemma så jag kan inte åka och handla. Jag är trött och seg i hela kroppen efter igår. Bebisen tycker att det är skitroligt att sparka mig i revbenen, och ONT gör det. Som sagt, inte på bra humör just nu..

Sen fick jag hem oriflamegrejerna idag. Tror ni alla grejer som jag bestält var rätt? Nää!!! Då var det ett enda yttepytte fel i materialguiden för läppstiftsproverna så jag fick hem fel färg på läppstiftet som en har beställt. Förbaskat! Så nu har jag skickat iväg ett mail till regionschefen för att fråga hur tusan jag ska göra nu. Ska jag skicka tillbaka det och vänta på det nya? Hur blir det med räkningen då? *suck* Ingenting går rätt idag. Jag fick i alla fall med min ögonskugga gratis. Så nått bra kom det väl ur det dåliga.

Vad händer ikväll då? Mjao, jag vet inte riktigt. Vi ska då inte vara hemma i alla fall, mer kan jag inte hänga ut just nu.

Nä nu ska jag ta bort mitt "gamla" smink och sätta på mig nytt. Måste ju prova nya ögonskuggan!
Ha det gott så länge.
DET ÄR VAAAAAAAAAAARMT :D

Finally home!

Nu har man precis kommit hem från Norge. Det har ju varit en dag för sig, haha. Dessa norrmän dom är ju inte smarta alltså, hahaha! Jaja, var trevligt att se hur gubben har det på sitt jobb dagarna i ända. Idag blev det ju en väldigt lång dag kan man säga. Vi skulle kliva upp klockan 3, tror ni att jag hade somnat då? Givetvis inte! Så jag har inte sovit en blund inatt. Dels för att jag inte kunde slita mig från min bok som var sååå bra, sen var det en överaktiv kattfan som höll mig vaken. Måste verkligen hitta ett sätt att aktivera han på dagarna så att han sover på nätterna! *morr* Jaja, jag har i alla fall fått slumra till lite i lastbilen. Passat på medan gubben har lastat/lossat och lagt mig bak i sängen, så helt död är jag väl inte.

Vad händer ikväll då? Ja nu väntar jag bara på att Jesper ska komma hem (han hämtade lastbilen som han ska ha på måndag) och då ska vi duscha och sen ska vi åka och käka med några kompisar. Är vrålhungrig! Men det är ju DOCK inget ovanligt för att vara jag. Sen vet jag inte, kanske åker ut till fröland och kikar en sväng. Lugnt blir det i vilket fall som hellst!

Gick ju in i ny vecka idag med. Får se om jag orkar fota magen efter duschen. Lite bilder från dagen kommer upp senare på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Ha en bra kväll!

Norway here I come!!

Imorrn ska jag åka med gullet till Norge. Se på alla galna norrmän när dom kör på motorvägarna, haha! Det ska tydligen vara en syn för sig. Men jag fattar inte varför jag och Jesper fortfarande är vakna med tanke på vilken tid vi ska kliva upp! Vi ska alltså upp typ 02.00. Och jag gör det frivilligt! Hehe. Men det gör inget, får ju mer tid för gullet.

Hade planerat att tvätta bilen nu i 2 dagar men i onsdags orkade inte Jesper och idag har det regnat så det var bara tur att vi inte tvättade bilen, hehe. Annars brukar vi ju ha den turen att det alltid börjar regna EFTER att vi tvättat bilen. Men men, är det FINT väder imorrn kanske vi gör det imorrn. Men är det det minsta molnigt så struntar vi i det!

Nä nu måste jag göra några mackor till imorrn!
Have a nice day!

Sovmorgon som heter duga!

Shit vad jag har sovit länge idag! Jag brukar oftast vakna alltifrån 8.00-10.00 men inte senare. Idag VAKNADE jag klockan 12!! Och klev upp vid 20 över. Helt otroligt för att vara jag. Och jag har inte ont någonstans. Det brukar ju oftast vara därför jag kliver upp så tidigt annars, för att jag har så ont i höfterna att jag inte kan ligga bekvämt någonstans. Men inte det minsta idag, sköööönt.

Idag MÅSTE jag ut till torp, och jesper SKA följa med mig! Han sitter bara och spelar och spelar så han är inte speciellt social av sig. Så jag känner att jag faktiskt KAN tvinga med mig honom till torp en liten stund! För att vara lite social med sin flickvän.

Imorrn är det jag som ska vara lite social av mig, jag ska åka med Jesper till Norge. Vad ska han göra där? Jobba såklart. Han är nog det enda i hela världen som måste jobba på en klämdag. Nej seriöst, kanske inte, men det känns så. Så jag är snäll och följer med som sällskap. Så ikväll blir det till att lägga sig tidigt i alla fall. Eftersom att vi kommer kliva upp vid 2-tiden eller nått inatt/imorgon.

Jaja nu ska jag slänga in Jespers jacka i tvättmaskinen. Den luktar inte gott! Den luktar gammal öl.
Kanske skriver mer under dagen, brukar ju bli så.

RSS 2.0