ÄNTLIGEN INTERNET!!!

Guuud vilken abstinens jag har haft! Jag har inte haft internet på 2 hela dagar nu! ÄNTLIGEN äntligen äntligen kom det igång. Man är ju helt borta, har ingenting att göra. Men nuuuu kom det igång.

Jag har i alla fall ÄNTLIGEN fått min kamera som jag suktat efter länge! En Nikon D40. Den är helt suverän och väldigt lättanvänd. Ska se om jag kanske kan komma iväg på den där kursen som nikon bjuder på. Jag har i alla fall inte hunnit testa den sååå himla mycket, men några bilder ska jag lägga upp på http://LillaMalin.pixbox.se och säkert några på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Jaa, vad har mer hänt dom här två dagarna som jag varit borta? Ingen bebis har då kommit i alla fall. Dock har jag kommit fram till att jag måste byta järnmedicin igen. Kan inte dricka den jag köpte nu sist, den som heter "järn". Så jag gick förbi hälsokosten idag och beställde min kära ferronol. Den går ju dricka i alla fall, UTAN att magen blir hård som sten. Och så har jag hämtat ut den babyboxen som man fick från babyproffsen med. Den ser ganska bra ut faktiskt. Ska bara köpa refillpåsar till blöjhinken nu. Sen är jag tyyyp färdighandlad. Känns väldigt skönt. Var och "fikade" med Stefan förut idag med. Fasst det blev inte så mycket fika då vi tog varsin tacobuffé istället, mums! Men det var trevligt att tjöta av sig lite.

Nä nu måste jag verkligen kika vidare, har en hel del att titta på, hihi.

Kommentarer
Postat av: hannistyle

grattis till internettet ;) eller vad man säger
HAHA

2008-05-20 @ 19:31:38
URL: http://hannistyle.blogg.se
Postat av: jennfs

haha gratulerar ! :)

2008-05-20 @ 19:39:41
URL: http://jennfs.blogg.se
Postat av: Fanny

trevlig blogg!

2008-05-20 @ 19:41:25
URL: http://humbugswe.blogspot.com
Postat av: Jenny

jag hatar också att vara utan internet, man känner sig nästan handikappad, helt sjukt

2008-05-20 @ 20:07:34
URL: http://wasteofspace.blogg.se
Postat av: jennyli

ett litet tips angående blöjhinkens vara eller icke vara; refillpåsarna är svindyra, så vi köper hundbajspåsar o lägger bajsblöjorna i, funkar kanonbra o luktar lika bra som en blöjhink! =)

2008-05-21 @ 07:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0