Personnummer

Ja idag fick vi hem brevet från skatteverket. Det som vi väntat på. Ett personnummer till lillgumman och så fick vi fylla i vad hon ska heta också. Håll i hatten här kommer HELA namnet: Tindra Maj Carina Andersson ska hon heta. Maj efter min kära mormor och Carina efter Jespers mamma. Fräckt va? Haha. Nu har hon en egen identitet, inte bara "fröken Lundgren".


Idag ska jag skicka iväg lillasyster och Jesper till torp. Han ska få köpa batterier till våran våg och så skulle han titta på en såndär "barrnvakt". Vi hör ju inte henne om vi sitter i vardagsrummet och hon ligger i sin säng så man är ju übernojjig att hon ligger där inne och gråter och vi inte hör henne. Skulle ju vara skandal, hihi. Jennifer skulle visst titta på några ridskor också så dom blir nog borta ett tag. Då ska jag nog försöka vila en stund, känner att jag är lite småtrött idag.


Och så är jag förbannad på den där jäkla försäkringskassan!! Jag fick bara havandeskapspenning denna månad fastän jag har begärt föräldrapenning från den 12e (min hp gick ut den 11e). Att dom alltid ska krångla med ALLT! Dom säger att allt ska gå så mycket lättare och snabbare på internet men det har jag då fan inte märkt! GRR! Ska logga in nu och kolla vad det står sen ska jag ringa till dom! Att det alltid ska krångla..

Hupp, nu får det vara nog!
Ha en bra dag!


Trötter

Ja idag är jag ganska trött, vet egentligen inte varför för jag har sovit massor, kanske är därför, övertrött..
Har redan bloggat på 1 ställe idag. http://www.minbebis.com/LillaMalin/ så jag orkar inte skriva så mycket här just nu. Har ju varit ute och rännt idag med *suck* Har varit hemma hos Jespers mormor och hälsat på. Så nu är Tindra alldeles slut, hon var ju vaken nästan hela tiden vi var hos Signe så det är inte så konstigt. Och nu sitter vi och väntar på att Krewer ska kika förbi, sen ska jag byta på gumman och så ska hon få mat sen lägger jag nog henne för kvällen faktiskt. Så får vi se hur länge hon sover inatt. Hon kanske vaknar vid 22-tiden och vill ha mat en sista gång..sen vaknar hon nog inte fören 2 kanske..sen sover hon till 6..börjar komma in i dom tiderna. Helt ok tycker jag i alla fall. Annars vaknar hon vit 00 sen sover hon till 5..också helt ok. För sen vaknar hon och vill bara ha mat sen somnar hon igen. Toppen!

Nåja nogtjötat om det!
Nu ska jag ta det lite lugnt i soffan.
Men först ska jag bjuda på en liten bild!


Ny bloggsida!

Nu har jag fått tillgång till min nya bloggsida! Den funkar kalas! Har bara skrivit 1 inlägg än så länge och jag ska ta mig en liten funderare om jag inte skulle börja blogga på heltid där istället för här, bara ni inte tappar bort mig :)
http://www.minbebis.com/LillaMalin/ Där är sidan i alla fall, om ni är intresserade :P

Ha en bra dag!

Grattis, ni vann!

Har ju helt och hållet glömt min lilla tävling som jag har haft. "Gissa datumet" för er som inte heller kommer ihåg. Här kommer vinnarna!

22/6 - Jessepesse, Stefan
22-23/6 - Anki

GRATTIS!  ;)


Tänkte också skriva om en lite rolig sak. Jag kommer nog byta bloggplats inom en snar framtid. Vet inte om jag kommer ha kvar denna eller om jag kommer blogga på den andra sidan på heltid. Ska nämligen börja blogga på minbebis.com. Ska på en egen sida där jag kan blogga om allt, precis som jag gör här så att alla kan läsa. Så vi får väl se hur jag gör. Medelar det senare när den bloggen kommit upp.

Nu sitter jag och väntar på att lillan ska vakna. Fasst jag hoppas verkligen att hon kan vänta med att vakna ett tag till. Det kommer nämligen någon och tittar på lägenheten klockan 17, så hon får gärna vänta tills efter dom har gått. Vilket fall som hellst får hon vänta tills dom har gått innan hon får mat, det överlever hon nog.

På tisdag nästa vecka har vi fått våran första tid på bvc också. Ska bli spännande att se hur mycket hon väger nu och hur lång hon har blivit. Hoppas hon har gått upp lite i vikt i alla fall. Man är så nojig ifall man gör det rätt? Men det hör väl till. Det är som dom säger, nu kommer man lida av oro för resten av sitt liv! Det stämmer nog.

Har börjat skriva hennes "mitt första år" bok också, klistrat in kort, våra armband och annonsen i uddevalla posten. Känner mig duktig faktiskt. Hoppas man fortsätter vara så duktig bara.

Nu ska jag ta och plocka undan lite till innan dom kommer.
Ha en trevlig kväll!

Första badet

Det var inte så populärt kan jag säga. Det gick bra till en början men sen blev det bara obehagligt och hon började gallskrika stackarn, haha! Hon var så söt!

 

Funderar på om jag skulle dammsuga lite nu medan lillan sover. Sen ska jag börja skriva i hennes "mitt första år" tänkte jag. Och så ska jag sätta mig och skriva ut massa bilder och skicka till släkten med. Mycket att göra, men det är tur att man orkar vara vaken hela dagen eftersom Tindra sover så mycket på nätterna.

Nu är Jesper iväg och hämtar min lillasyster på tåget i alla fall, hon fick åka hela vägen till Göteborg, lättare och snabbare för oss att hämta henne där. Så får vi väl se när hon kan åka ut och hälsa på hästen.

Jaha, nä nu ska jag försöka göra lite nytta. Men först ska jag kika lite till..

En stund för mig själv

Nu har jag fått en stund för mig själv. Jesper sover och Tindra sover. Tvättmaskinen går och jag får sitta här en stund. Känns ganska skönt faktiskt. Igår var vi ute på Kära Barn och fick en bärsele av svärmor. En baby björn active hette den. Den verkar helbra faktiskt, men har ju inte kunnat testa den på riktigt ännu eftersom Tindra är lite för liten. Barnmorskan var här igår på morgonen med. Hon vägde henne igen och nu hade hon gått upp sen läkarundersökningen på BB. På BB vägde hon 2870 gram och nu hade hon gått upp till 2970 så det kändes bra i alla fall. Men hon är ju sååå liten! Tänk om hon går sönder..

Nåja, kan nog egentligen börja undra om vi har fått en mirakelbebis. Hon sover nästan hela nätterna, hon vaknar ca. 2 ggr/natt och då vill hon bara äta lite sen somnar hon igen. Hoppas det håller i sig bara, eller brukar det vända? Hon är ju ändå bara 4 dagar gammal. Man får väl hoppas på det bästa.

Jag orkar inte svara på alla fina kommentarer jag fått så jag svarar på dom här och hoppas att ni läser. Till alla grattis vi fått så säger jag TACK! Och till Fia: Jag låg på EVA och det var verkligen ingen höjdare, kunde lika gärna ha varit hemma, det var knappt så att personalen presenterade sig.

Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost!

Lilla Tindra kom till världen

Egentligen började allt på den STORA dagen som hon egentligen var beräknad. Jag hade en konstig magkänsla som sa att något var annorlunda. Men jag tänkte att det är säkert bara falskt alarm. Vi var bortbjudna till några kompisar i Dingle, så vi åkte dit. Käkade grillat och sen satte vi oss för att titta på film. Första filmen blev Robotar, det var skitbra, haha! Tänk om livet kunde vara så enkelt..aja nästa film blev Extreme dateing, den var ju då inte fullt lika bra, men men.. Under denna film så kände jag något ännu konstigare. Började få tätare sammandragningar, och vissa av dom gjorde faktiskt ont också. Vad var detta? Det kan ju inte starta på självaste dagen D?! Nåja, vi åkte hem efter sista filmen och när jag kom hem så fortsatte värkarna. Ont gjorde det och inte fick jag mycket sömn den natten! Värkarna kom med 7-10 minuters mellanrum och jag kunde inte somna. Klockan 1 ungefär så gick jag och lade mig på soffan för att inte väcka gubben. Tänkte att han måste få sova om detta ska starta nu. Värkarna blev inte tätare men dock kraftigare. Gubben klev upp ganska tidigt för han märkte att jag inte mådde så bra. Han hatade att se mig ha ont!
  Jag ringde förlossningen vid 9-tiden på morogonen för att förvarna dom att mina värkar hade startat. Sen tog jag alvedon och gick och lade mig i ett bad. Det var JÄVLIGT skönt, jag slumrade nog till lite, för efter ca. 1 timme kom Jesper in och frågade om jag hade drunknat, haha! Då duschade jag ett tag sen när jag kom ut ur duschen blev värkarna ännu värre. Försökte få i mig lite mat, tror jag klarade äta 2 mackor *wooohooo*. Sen började jag packa i det sista i BB-väskan och satt och knappade lite på datorn. Värkarna gjorde ONT! Jesper tjötade på mig hela dagen att vi skulle åka in, han ville att jag skulle få något mot smärtan, men jag ville stanna hemma så länge som möjligt. När klockan blev 18 så ringde jag in igen och fick komma in.

Inne på förlossningen sattes CTG och barnmorskan kände hur mycket öppen jag var. Bara 1 cm på alla dessa timmar!! Förbannad blev jag. Men eftersom jag sovit så lite så fick vi stanna, kanske skulle jag kunna somna bättre där? Men värkarna tilltog så jag kunde inte somna. Klockan 22.20  frågade barnmorskan om jag ville bada, JA TACK! Fick komma till ett förlossningsrum med en fin jacuzzi i hörnet. Jesper åkte iväg och käkade lite. Innan jag hoppade i badet fick jag ett lavemang och sen låg jag i badet till ca. 23.30 då Jesper kom tillbaka. Då undersökte hon mig igen, nu var jag i alla fall öppen 4 cm och hade bara en liten kant kvar av tappen, SKÖNT! Nu var det ju i alla fall på gång! Men huvudet var fortfarande väldigt högt uppe.

Klockan 01.30 sattes en nål eftersom jag kände att jag ville ha någon bedövning. Nu var jag öppen 6 cm. Då tog dom även hål på hinnorna så att vattnet gick. Dom satte en skalpelektråd på hennes huvud eftersom att hjärtljuden rusade iväg upp emot 210 slag/min, men direkt efter elektråden sattes så gick hjärtljuden ner, dom började till och med förbereda för akut snitt eftersom att hjärtljuden var så höga. Men dom gick ju ner så det var skönt. Egentligen ville jag inte ha ryggbedövning men jag bad om den ändå. Efter ett tag kommer barnmorskan in igen och säger att narkosläkaren är upptagen med någon operation så jag skulle få en annan bedövning. Jag är verkligen glad att barnmorskan kunde ta det beslutet, för jag var inte kapabel till det själv! Klockan 02.00 så fick jag en bedövning som kallas västerviksmetoden. Dom bedövade livmodern på 4 ställen runt barnets huvud, den gjorde ONT att få men värkarna kändes inte lika mycket, den tog dock inte bort trycket neråt som bara blev kraftigare och kraftigare. Klockan 03.00 började det trycka på VÄLDIGT mycket och jag kände att jag ville krysta, då undersökte hon mig ännu en gång och nu var jag fullt öppen och det var fritt fram att börja ta i. Efter några krystningar, klockan 03.24 föddes våran underbara tjej som vi valt att döpa till Tindra. Hon vägde 3110 gram och var 48 cm lång. Hon fullkomligt FLÖG ut sa barnmorskan, hon tyckte att jag var gjord för att föda barn, men jag vet inte riktigt. Jag har i alla fall en positiv upplevelse av förlossningen, inte fullt så positiv av bb-vistelsen, men men det känns skönt att vara hemma! Lite lugnare miljö och sådär. Nu gäller det bara att försöka hitta lite rutiner och sådär. Men det ska nog gå bra!


En flicka

Det blev tillslut en liten tindra. Det finaste som finns. Bild finns på misslundgren.bilddagboken.se :) skriver mer när vi kommer hem.

Har ont nu..

Eller inte bara nu, har haft ont hela natten så jag har inte kunnat sova nått nästan. Har kanske sovit allt som allt 1 timme..och då är det med avbrott typ var 6e minut. Värkarna som kommit igång? Jao jag tror det. Ont som fan gör det i alla fall. Så nu har jag legat i badet en timme och tagit alvedon. Värkarna blev lite glesare men när dom kommer så kommer dom med samma kraft, d.v.s AJAJAJ!! Jaja, vi får väl se, ännu sitter jag ju hemma i alla fall. Men kanske får åka till förlossningen ikväll? Hoppas det, för nu är jag less, men gosch vad ont det gör! Jag vill inte vara med längre!!!

Vila vila vila!
Kanske skriver sen innan vi åker.

Besatt! (Och tävling!!)

Jag har kommit fram till att jag är besatt av mobiltelefoner, haha! Har precis sålt min LG viewty till min kära lillasyster och så har jag beställt hem en annan telefon till mig. Det blev en väldigt enkel mobil denna gången, inte massa funktioner som man egentligen inte ens behöver. Och så har jag ju fastnat för sony ericsson, tack vare min gubbe. Så det blev en sony ericsson w380, en lila. Ingen supertelefon men den har det jag vill ha, mp3-spelare som är enkel och bra och bra hörlurar följer med. Så den förväntas dyka upp i början på nästa vecka, gött!

Det blev ju ingen bebis idag heller, nu vågar jag säga det eftersom det bara är ca. 25 minuter kvar av den 20/6. Men jag känner mig verkligen skum i magen. Bebis är inte lika livlig och mina sammandragningar har börjat kännas rejält! Dom gör till och med ganska ont, dock inte tillräckligt ont tror jag. Men nu känns det i alla fall att det börjar hända någonting. En sammandragning jag hade förut gjorde RIKTIGT jävla ont, men det var bara 1. Men här kommer den uppdaterade "tävlingslistan".
18/6 - Sophia
19/6 - Jennifer (lillasyster)
20/6 - annyman, Emelie (lillasysters kompis)
21/6 - Gentiana, Betty, Marcus, Helene89
22/6 - Jessepesse, Stefan
22-23/6 - Anki
23/6 - Nina, Malin K
23-24/6 - Pelle
25/6 - Jag själv, gun-britt
25-26/6 - Elin
27/6 - Jennyli
28/6 - Elin

Det var i alla fall en trevlig midsommar måste jag säga. Blev först lite grillning, riktigt gott! Sen blev det godis och film och massa jordgubbar, så nu är jag så mätt så jag vill spricka, hehe. Filmerna som sågs var Robotar (tecknad), den var väldigt skoj tycker jag. Sen såg vi någon film som hette Extreme dateing, den var..jaa..inte värst bra alltså, helt sjuk bara. Men men, det var trevligt ändå.

Nu sitter vi här och ska snart gå och sova. Blir nog KANSKE en sväng till lysekilscruisingen imorrn, om inte värkarna startar på riktigt inatt alltså. Får väl se vad som händer och fötter.
Sov så gott!

Inget igår heller!

Eftersom ingen bebis kom igår heller så får jag uppdatera listan ännu en gång. Och jag kan säga att det verkar inte bli någon bebis idag heller. Men jag började undra lite igårkväll. Vi satt och åt middag, jag smällde i mig en STOR portsion makaroner och köttfärssås, blev skitgott by the way, sen åt vi massa chips och sånt till en film, jag var så mätt att jag nästan rullade fram! Sen när vi kom hem så var jag fortfarande lika mätt, tills jag lade mig i sängen och skulle sova, då blev jag plötsligt skithungrig!! Men jag orkade givetvis inte gå upp, men det kanske är ett tecken på att jag måste äta mycket för att bygga upp energi till förlossningen? Haha ja, man blir ju knäpp på allt detta! Man letar tecken som inte ens är riktiga tecken eller nått. Äsch! Här kommer nya listan i alla fall!

18/6 - Sophia
19/6 - Jennifer (lillasyster)
20/6 - annyman, Emelie (lillasysters kompis)
21/6 - Gentiana, Betty, Marcus, Helene89
22/6 - Jessepesse, Stefan
22-23/6 - Anki
23/6 - Nina, Malin K
23-24/6 - Pelle
25/6 - Jag själv, gun-britt
25-26/6 - Elin
27/6 - Jennyli
28/6 - Elin

Vill ni vara med och gissa så är det bara skriva en kommentar med vad du tror för datum! Ni kan även fortsätta gissa vad det är för kön på bebisen!

Så idag blir det väl att ta ännu ett kort på magen, trodde ju att förra veckan skulle bli det sista, men nej då! Seg bebis detta! Till och med barnmorskan sa det i onsdags, "jag trodde ALDRIG att du skulle hinna gå alla 4 gånger på föräldrautbildningen". Gud vad glad man känner sig att man fortfarande sitter här med bautamage! NOT!

Aja, idag, innan vi åker till dingle ska vi, jag i alla fall, greja lite. Tänkte sätta på en till diskmaskin så att all disk är borta sen och så ska jag vika lite tvätt. Ingen kraftansträngning med andra ord, men innan vi åker ska jag försöka komma ihåg att starta en tvättmaskin också så kan jag hänga upp den när vi kommer hem ikväll.

Har fått tavegyl utskrivet nu med, men jag vet inte om jag orkar hämta ut det. Klådan är hemsk men tavegyl är tabletter och alla som känner mig vet att jag inte kan svälja tabletter. Det finns en orsak till att jag PINAR i mig alvedon sugtabletter och brustabletter. Jag vet inte varför det är så men jag har lärt mig leva med det. Så vi får väl se.

Nu ska jag sluta skriva! Kanske skriver mer ikväll när vi kommer hem.
HA EN TREVLIG MIDSOMMAR!

Äntligen lite planer!

Ja nu har vi äntligen fått lite planer inför morgondagen. Eftersom inte bebis verkar vilja komma ut så ska vi åka till Dingle. Grilla och äta jordgubbar lät verkligen inte som en dålig idé! Mumsfillibabba! Känns skönt att ha något planerat så att man inte bara sitter hemma och försöker vänta ut bebisen, skulle aldrig palla det alltså. Jag har så dåligt tålamod att det nästan inte finns.

Nu ska jag tömma diskmaskinen, sätta på en ny diskmaskin och sen ska jag glo lite på tv. Sen måste jag hänga upp tvätten med, kanske man kan starta en till tvätt innan klockan blir för mycket.

Tänkte att jag skulle försökt få klippa Jesper med. Han börjar bli lite långhårig, hehe. Bara fram med trimmern! Och så blir det att trimma ner han skägg kan jag lova! Han ser ju snart ut som en uteliggare, haha. Nejdå så allvarligt är det nog inte, men ändå. Aja, detta blev väl lite onödigt tjöt bara.

Nu har dom varit här och kollat på lägenheten i alla fall. Dom gillade den! (??????) Men M står ju som 2a så hon ska få komma hit och kika på den och sen får hon bestämma sig. Annars tar nog denna människan den. Nä nu får jag sätta lite fart..

Ska bli trevligt imorrn i alla fall.
Ha en bra dag!

Tävlingen fortsätter!

18/6 - Sophia
19/6 - Jennifer (lillasyster)
20/6 - annyman, Emelie (lillasysters kompis)
21/6 - Gentiana, Betty, Marcus, Helene89
22/6 - Jessepesse, Stefan
22-23/6 - Anki
23/6 - Nina, Malin K
23-24/6 - Pelle
25/6 - Jag själv, gun-britt
25-26/6 - Elin
27/6 - Jennyli
28/6 - Elin

Ja tävlingen fortsätter! Nu har 1 person missat chokladkakan, hehe. Och ska jag vara ärlig tror jag inte att bebisen kommer idag heller, men idag har jag fått liiiite extra energi som jag ska tillägna lägenheten liiite i alla fall. Sen får vi se om jag går ut och går eller nått, springer upp till högsta våningen (tror det är 16) i trapporna, haha! Jag vill ju ha ut denhär ungen nu! Men men, jag känner mig i alla fall piggare och gladare idag än igår, det är huvudsaken.

Jaa, och så imorgon så är det "stora" dagen. Dagen D. Dagen för beräknad födelse. Men jag lovar, det kommer ingen bebis! Den kommer komma den 25e! Jag känner det på mig, haha. Nää men vi får väl se, övertid kommer jag då gå på i alla fall. Och könet? Jaa, såhär har folket gissat:

Flicka: 8
Pojke: 9

Det är jämnt måste jag säga, hehe.

Nä nu får jag nog ta och börja med städningen så att jag kan käka lite frukost snart!
Ha en bra dag och jag lovar att jag skriver här det sista jag gör innan jag åker in, om jag har tillgång till dator det vill säga, haha!

Depp

Just nu känns allt verkligen depp! Skulle kunna sitta och gråta i timmar känns det som. Och så måste jag kliva upp tidigt imorrn och plocka undan här hemma för att det kommer en och kollar på lägenheten, orkar då fan inte städa mycket. Förhoppningsvis tar inte hon den för då får Jespers "lillasyster" den istället, hade varit toppen! Jag har ingen som hellst lust att visa någon lägenhet men jag kunde inte med att säga nej heller. Så jag får springa omkring här hemma lite imorrn. Hoppas bara att jag har en bra dag med höfterna och ryggen, annars kommer det gå åt h-vete!

Nu har jag börjat oroa mig så. Inte inför förlossningen eller så men över allt annat. Ekonomiskt och allt sånt. Men men, jag får nog lita på min gubbes ord, att allt kommer att lösa sig till slut. Men hur?

Nä nu skiter jag i detta och går och lägger mig istället tror jag minsann!

Extra diskkraft! HAHAHA!!

Haha vi satte precis in lite disk i maskinen. Disken var ganska äcklig så vi tänkte att vi kunde slänga in lite extra diskkraft från yes, alltså inte maskindiskmedel utan vanligt diskmedel. Såhär kan det se ut då, hahahahaha!!!

 

Snyggt va? HAHAHA!! Casper är väldigt intresserad av vad det är som händer, Turbo blev mest rädd och gick omkring alldeles ihopkrupen. Haha, ja ett gott skratt förlänger tydligen livet! OOOPS!

Very nice!

Humöret INTE på topp!

Nä idag är verkligen inte humöret på topp! Har knappt sovit nått inatt p.g.a ont överallt och så kliar det så förbannat mycket att jag vill skära av mig skinnet, salvan hjälper inte ett jäkla dugg!! Vad fan ska man göra åt det? Jag vill bara att det ska vara över. Kommer säkert gå till barnmorskan nästa fredag (27/6) med magen i vädret och inte en enda känning förutom det förbaskade kliandet och ont i alla leder i hela kroppen! BLÄ säger jag!

Morgonens humör: Förbannad!
Morgonens mående:  Ont i ryggen, höfterna, fogarna och så KLIAR DET!!!
Morgonens borde: Jävlat ingenting!
Morgonens frisyr: Uppsatt i en turban efter duschen.
Morgonens klädsel: BH och trosor, sexigt I know!
Morgonens planer: Hade tänkt åka till vbg, men stannar nog hemma.
Morgonens vill ha: BEBIS SÅ KLART!!!
Morgonens längtan:  Att få ett slut på det onda..
Morgonens fundering: Varför kan det inte sluta klia??
Morgonens beroende: Allt som har med mat att göra.!
Morgonens tråkigaste:  Att behöva dra sig upp ur sängen p.g.a att man har ont
Morgonens tidning: Har ingen tidning
Morgonens låt: Ingen där heller, lyssnar på datorns sus och katterna som leker, försöker koncentrera mig på annat..

http://tequilarose.blogg.se/2008/june/tavling.html <--håller fortfarande på ;)
http://tequilarose.blogg.se/2008/june/gissning.html <--gissning?

Nu orkar jag inte sitta här mer, måste försöka tänka på annat än kliandet. HJÄLP MIG!!!

Barnmorskebesök och salvor.

Ja då har man precis kommit hem. Var hos barnmorskan förut, kände mig inte så pigg idag faktiskt, blev snurrig i huvudet så fort jag låg på rygg. I alla fall så var mina värden rätt ok. Har ju verkligen varit jättedålig på att ta min järnmedicin så jag var riktigt chockad att det låg såpass högt. Här kommer mina värden.
HB - 118
BT - 110/75
Vikt - plus 17kg (gått upp 2 kg på 2 veckor..VATTEN!!)
Hjärtljuden - 140
SF måttet vet jag inte riktigt, hon sa ingenting.
Hon hade fått in alla mina blodprover från förlossningen men inga anteckningar, så hon var lite less på dom, haha. Men blodvärdena därifrån var tydligen inte så bra som dom sa till mig att dom var. Det var sänkningar där det inte skulle vara sänkningar och dittan och dattan. Men eftersom ingen hade skrivit någon anmärkning på det så tog hon det som att allt var lugnt, precis så som jag tolkade det själv i fredags. Jaja, vi får väl se, värst just nu är den förbaskade klådan! BM skickade iväg mig till apoteket för att köpa hydrokortison, ska tydligen hjälpa något. Har nu smörjt in magen men det har då inte hjälpt hittils, nästan tvärt om, men jag får försöka ha lite tålamod tror jag. Kanske hjälper i det stora hela. Annars skulle hon prata med någon läkare som kunde skriva ut Tavegyl tror jag det hette. Men men förhoppningsvis är detta snart över..!

Till lunch idag blev det i alla fall en stor skål med jordgubbar! Såå jäklarns gott! Men jorddgubbarna var inte dom fräschaste, så jag blev lite besviken faktiskt. Men men några gick ju ner i alla fall. Var hemma hos Niklas och Susanne och käkade dom. Det var trevligt med lite sällskap för en gångs skull.Lite annat än att sitta hemma och stirra in i väggarna. Men vad gör man när man inte har någon ork i kroppen? Nä fy bubblan!

Här får ni fortsätta chansa på vilket datum bebisen kommer: http://tequilarose.blogg.se/2008/june/tavling.html
Här får ni fortsätta gissa könet: http://tequilarose.blogg.se/2008/june/gissning.html (min barnmorska chansar på en flicka)

Aja, nu ska jag fortsätta vänta på att gubben ska komma hem, han är visserligen inte så långt borta nu. Men jag börjar bli hungrig. Får väl se om det blir grekiska grillspett eller tacos, beror på orken och andra saker. Ha en bra dag i alla fall!

Gissning?

Tänkte att när vi ändå håller på med datumtävlingen så kan vi väl lika gärna köra igång en liten könsgissning? Här kommer senaste bilden på magen, både frammifrån och från sidan.

  

Så vad tror ni? Flicka eller pojke?

Såhär har folk gissat:

Pojke: 9
Flicka: 6

TÄVLING!!!

Nu ska jag starta en tävling! Det man kan vinna är nog mest ära och berömmelse, haha! Dom som bor i närheten av mig vinner en chokladkaka! Jag orkar inte springa in på posten det första jag gör när bebis har kommit för att skicka en chokladkaka, det hoppas jag ni förstår, haha! Okej, såhär går tävlingen till. Ni ska alltså lägga in en gissning om vilket datum min bebis kommer att komma. Kan säga att den är beräknad att komma på självaste midsommarafton, alltså den 20/6-08. Har redan fått några gissningar så jag skriver upp dom här. För att gissa så lämna en kommentar om vilket datum ni tror och vem ni är. Här kommer listan på dom som redan gissat:

18/6 - Sophia
19/6 - Jennifer (lillasyster)
20/6 - annyman, Emelie (lillasysters kompis)
21/6 - Gentiana, Betty, Marcus
22/6 - Jessepesse, Stefan
22-23/6 - Anki
23/6 - Nina, Malin K
23-24/6 - Pelle
25/6 - Jag själv, gun-britt
25-26/6 - Elin
27/6 - Jennyli
28/6 - Elin

Kommer fylla på denna listan eftersom fler gissningar kommer in. Vinnaren meddelas så fort bebisen kommit, hihi. Good luck everyone!

PUPPP?

Ja detta har man då tydligen råkat ut för. Det är en slags nässelutslag som man kan få i bristningarna när man är gravid. Läkaren trodde att det var detta i alla fall och då finns det tydligen ingen salva som hjälper heller. Man ska hålla det torrt och luftigt bara. Så jag springer här hemma utan tröja och känner mig riktigt sexig med knallröda ränder på magen som kliar så man håller på att dö! Ska till barnmorskan imorn så jag ska höra med henne om det finns något man kan göra. Kan ju inte sova på nätterna bara för att jag ligger och kliar så. Det och höfterna, bra blandning.
  Jag har haft en SÅ lätt graviditet om jag tänker efter. Jag mådde inte speciellt illa i början, har inte gått upp extremt mycket i vikt och har inte haft några konstiga cravings eller nånting. Har haft lite ont i ryggen och nu på slutet har jag fått mer foglossning och höftproblem, thats it! Så jag bara går och väntar på att någonting ska gå fel, för någonting måste ju hända! Men nu har jag ju fått "puppp", det kanske är det som får bli det jobbiga i min graviditet, plus alla sammandragningar jag har utan anledning. Eller ja, någon anledning är det väl säkert men jag blir så matt i kroppen efter alla dessa sammandragningar som inte gör ont.

Jag blir tokig, det kliar och kliar och kliar!!!
Nu måste jag gå och smörja in resten av kroppen! Sen slänga in lite disk i diskmaskinen.

ELLER HUR??!!

Nä, sammandragningarna avtog, jag gick och lade mig och vaknade relativt pigg. Så jag oroade min stackars sambo helt i onödan. Han låg i sängen igår och var nervös över att nu kanske bebisen kommer snart, hehe. Han är så söt. Ska bli spännande att se hur han hanterar situationen när det VERKLIGEN gäller. När vi var inne på förlossningen i fredags så var han bara trött och grining och jag började undra om han skulle vara lika trött och grining när det verkligen var dags. Men som han visade sig igår tror jag nog han kommer ha alldeles för mycket adrenalin och vill träffa den lilla så mycket att han kommer inte kunna somna i den där sköna skinnfotöljen, haha!

Dagens lista:
Ros:
Vädret! Svalt, mulet och SKÖNT!
Ris: Mina utslag på magen, dom KLIAR!!!
Humör: Ganska ok
Att göra: Ta mig en LÅNG varm dusch, ligga på soffan och slappa sen..
Väder: Mulet, ser ut att bli regn
Hår: Flottigt, ska snart duscha ;)
Kläder: Trosor och BH. Senare blir det bara mjukisar och en t-shirt
Smink: Nothing at all!
Saknad: En icke-gravid kropp
Mat: Ska äta ostmackor och en kopp the
Vill ha: VÄRKAR!!

Nu ska jag nog äta lite frukost och sen ska jag duscha.
Puss HEJ!

Sweet little "Kissie"?

Har precis suttit och läst hennes blogg. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, hahahaha!! Hon har skrivit i ett inlägg hur mycket hon hatar ammande mammor på stan/i tunnelbanan o.s.v. Hallå eller? Jag måste bara säga att det var nog det fjantigaste jag hört på länge. Hon tyckte att man skulle vänta med att amma sitt barn tills man kom hem. Huu? Den personen kanske hade jättelångt hem, 1-2 timmar kanske? Ska ungen få gallskrika och näst intill bli omhändertagen av socialen för att fjortisar som du inte gillar att se när så små barn får mat? Nä det var det mest korkade jag hört i hela mitt liv! Ska man skratta eller gråta? Kissie, kan inte du skriva en liten berättelse till mig när du själv har fått barn och tala om för mig hur du gör då när du är ute på stan och ditt barn blir hungrigt, låter du det skrika eller sätter du dig någonstans och faktiskt ammar? Tror ju på det sistnämna. Tycker inte att ungdommar i din ålder (som inte fått barn) ens har en rätt att yttra sig i en sådan sak. Kom igen om några år...

Själv sitter jag här med en liten obehagkänsla i magen, kan det vara nått på g snart? Dom flesta sammandragningarna är väldigt obehagliga, känns som väldigt kraftig mensvärk, men ändå såpass svagt att jag kan andas normalt, förstår ni? Förmodligen är det bara ett falskt alarm, som vanligt. Men tänk vad roligt ifall bebis ville komma ut innan midsommarafton? Kunna vara hemma och mysa med en liten plutt. Nåja, det är nog som vanligt bara önsketänkande. Jag lovar, den kommer den 25e, det har jag sagt länge nu.

Nä nu ska jag lägga mig på soffan lite tror jag. Äta upp min chokladkaka, haha!
Hörs imorrn!

Handlat

Vi tog oss i alla fall iväg till affären idag. Trodde jag skulle gå av! Hade inte tackat nej till en rullstol alltså. Men det gick relativt bra, fick gå myrsteg bara. Så nu har vi handlat till middagen idag som ska bli kycklingfärs i tomat&basilika-creme fraishe med pastapennor till, ska bli spännande att prova. Och så köpte vi lite kött och sånt som vi frös in, alltid bra att ha hemma. Och nu har vi nyss ätit varsin stoooor skål med jordgubbar och grädde, mumma!!! Det är ju så gott så man kan sjunka genom jorden, haha!

Dagens väder: Regn och mulet, ibland kikar solen fram
Dagens craving: Jordgubbar och grädde, det har jag redan fått :D
Dagens middag: Kycklingfärs med tomat&basilika serveras med pastapennor

Var på bio igår föresten. Såg filmen "the happening". Den var faktiskt ganska bra. Lite långdragen men ganska spännande. Sällskapet var trevligt i alla fall. Lite störande var att jag hade sammandragningar hela filmen igenom! Kanske ska ta Jennylis råd och fråga min bm om hon kan kolla om jag är något öppen på tisdag när jag ska dit. Känner ju att man faktiskt vill veta om alla sammandragningar ger någonting eller om jag har så täta och ganska kraftiga sammandragningar helt i onödan. Fasst sen är ju frågan om man är beredd att bli besviken också och bm säger, näpp här har det inte hänt nått. För bebisens huvud är ju inte ens fixerat, kan man öppna sig något ändå? Jag är ju newbie på detta område som sagt, haha!

Fick ju även hem ett termometerset av märket philips som jag vann på tradera. En napptemp, en vanlig temp och så var det en extranapp. Ganska praktiskt set faktiskt, titta själv.



Jahapp, nu ska jag kika vidare lite sen blir det nog lite tv eller film.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Ingen bra dag!

Nä idag är en sån dag som man bara vill springa och gömma sig..verkligen! Blir så trött och besviken!
Nu måste vi snart iväg till affären och handla lite mat, men jag har ingen lust. Gud, tror jag sätter mig ner och gråter en skvätt..

Morgonens humör: Ledsen
Morgonens mående:  Ont i ryggen, höfterna, fogarna och lite molvärk i magen..detta sätter aldrig igång :(
Morgonens borde: Tvätta och fixa..
Morgonens frisyr: Står åt alla håll, borde ta en dusch..
Morgonens klädsel: Grå mjukisbyxor och ett vitt linne
Morgonens planer: Laga mat, kycklingfärs och pasta
Morgonens vill ha: Polarkaka, ost och en kopp the
Morgonens längtan:  Att få ett slut på det onda..
Morgonens fundering: Varför det kliar så mycket på min mage..
Morgonens beroende: Allt som har med mat att göra..
Morgonens tråkigaste:  Att behöva dra sig upp ur sängen p.g.a att man inte kan sova
Morgonens tidning: Har ingen tidning
Morgonens låt: Ingen där heller, lyssnar på datorns sus och katterna som leker, försöker koncentrera mig på annat..

Kan det inte hända något?

Nu sitter man här med sina sammandragningar. Inga som gör jätteont men vissa känns mer än andra, som vanligt med andra ord. Kroppen är helt slut, det känns som att den aldrig får någon vila. Även på nätterna så jobbar ju kroppen för fullt med sammandragningar. Känner mig helt tom i huvudet. Men vad gör man? Man kan ju inte tvinga ut ungen heller..eller ja det kan man men inte jag. Men ska ju till barnmorskan på tisdag, då ska jag klaga extra mycket. Kanske hon kan ha lite inlfytande med dom där sakerna på näl, haha!

Ikväll blir det nog ganska lugnt i alla fall. Måste försöka vila lite. Får se om vi skulle hitta på något med Niklas och Susanne. Nu ska jag i alla fall kika lite till sen lägga mig på soffan.

Kanske uppdaterar sen..

Förlossningen

Ja då har man fått vara inne på förlossningen en sväng. Har inte haft ont eller så men började må askonstigt förut. Det flimmrade framför ögonen, kunde knappt läsa någonting och så fick jag ont i huvudet. Yrsel och det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som hellst. Ringde till förlossningen och bm tyckte att vi skulle komma in på kontroll. Under tiden jag gick hemma och väntade på gubben så fick jag även känselbortfall i 3 fingrar på högerhanden + på höger sida av näsan, skitläskigt. Mådde illa gjorde jag med. Funderade ju direkt på havandeskapsförgiftning. När vi kom in satte dom ctg, barnet mådde prima och jag hade några sammandragningar. Urinprovet visade att jag hade äggvita i urinen (vilket för den delen är ett tecken på havandeskapsförgiftning) och blodtrycket låg på 100/80. Fick även se den lille på ultraljud en gång till, dom kollade så att h*n verkligen ligger med huvudet neråt och det gjorde den. Så nu är det bara till att sammandragningarna bli kraftigare och ungen ska ut! Haha! Nu mår jag i alla fall lite bättre, ska gå och lägga mig nu, tänkte bara skriva vad som hänt här i kväll. Men som sagt, det är ingen fara med varesej mig eller bebis. Bara att jag är väldigt otålig, haha!

Nä nu blir det nana kudden.
Sov gott!

Trötter? Javisst!

Fy sjutton vad trött jag blev. Jag lade mig på soffan för att kolla på våra bästa år, som vanligt den tiden på veckorna. Vad hände? Jo jag såg MAX 10 minuter sen stensov jag. Det var väldigt skönt måste jag säga. Jag brukar aldrig kunna somna sådär mitt på dagen. Men efter att ha dammsugit och knappt sovit nått i natt så kanske det är förståeligt att jag somnade. Skönt var det i alla fall. Skulle behöva städa toan nu innan visningen imorrn, men jag dammsuger nog bara lite och hoppas på att den människan INTE vill ha denna lägenheten så att fröken M kan få den.

Vad ska man göra nu då? Hade fått ett medelande av Fia som undrade om vi kunde ta en fika, men jag känner inte för att gå utanför dörren just nu, så vi får ta det en annan dag. Börjar bli lite hungrig dock, har druckit ett halvt paket yohgurt med smultron och jordgubbssmak, det var mumma men inte speciellt mättande. Men Jesper är ju snart hemma så jag kanske skulle vänta på han. Eller ja, snart och snart. När jag pratar med honom för typ 20 minuter sen så hade han 4 mil kvar till svenska gränsen, sen ska han ju till hamburgsund och parkera lastbilen och hämta personbilen.

Nä skit samma. Har i alla fall hittat en supersöt klänning jag vill köpa, titta här.

 Får väl se om jag åker ut till torp någon dag och handlar den. Hade gärna haft den på mig på midsommarafton. Inte för att vi har något planerat men man kan väl vara fin ändå? Vi hade ju som planerat att vara på förlossningen och föda barn på midsommarafton, men något säger mig att så är inte fallet. Så är det någon som har något bra förslag så är vi öppen för förslag.

Nu ska jag se om jag inte kan hitta nått att småäta innan Jesper kommer hem, hehe.

Tjockismagen!

Tänkte bara visa vad som KAN bli den sista bilden på magen. Det är i alla fall vad jag hoppas. En vecka kvar till BF nu och jag hoppas att jag inte hinner fram, haha! Men det är nog bara önsketänkande skulle jag tro. Kommer nog få ta bilder på bf-dagen i en fin sommarklänning med magen rakt ut i vädret, tyvär. Hade gärna sluppit magen nu. Den är tung och jobbigt. Och så har jag fått nått jävla utslag som kliar så inni..jaa..så nu ser det ut som att jag har försökt klösa ut ungen på magen. Snyggt. Aja ni vi väl ta er en kik på bilderna. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Laga mat?  Ork..

    

Snart klart.

Nu är lägenheten snart färdigstädad, tack vare Alex! Ska föra över pengarna till henne imorrn. Blev lite sent att dammsuga och skura så det kan jag ta själv imorn. Ska även försöka rensa lite kläder och packa ner sånt jag vet att jag inte kan ha även efter förlossningen. Och så ska jag försöka städa toan, men det får Jesper hjälpa mig med efter han kommer hem från jobbet. Det har han faktiskt lovat. Sen tror jag att jag ska försöka renbädda sängen också, börjar bli lite väl mycket katthår på täcket igen, hehe. Så är det. Undra vad man kan göra åt att katterna löser hår. Alla löser ju lite men Turbo löser hur mycket som hellst. Drar man handen över ryggen på han så har man halva pälsen i handen. Det är inte normalt, men jag vet inte vad jag ska göra. Får nog ta och googla lite..

Kan inte sova. Har så himla ont i ryggen och höften. Hur jag än vrider och vänder på mig så hjälper ingenting. Då är det ju ingen idé att ligga kvar i sängen heller. Men jag går nog dit och försöker sova snart igen. Det är nån kass film på tv som jag ändå inte orkar se. Men jag börjar bli hungrig också, men jag orkar fan inte laga mat nu när klockan är 2 på natten! Glöm det!

Hittade en såååå söt klänning idag på torp, funderar på att köpa den. Men vi får se. Får övertala gubben, haha! För jag orkade verkligen inte stå i kön som var där ikväll, hade säkert fått köa en halvtimme! No way! Då lägger jag hellre den hundringen som man hade fått i rabatt för att slippa kön, haha! Nåväl..ska ju upp tidigt imorrn för att hjälpa alex iväg till tåget. Hon och några kompisar ska till Liseberg. Hade gärna åkt till Liseberg jag med, men ork..för stor mage och då får jag ändå inte åka någonting, nä får vänta till lillen är ute.

Uscha, har fått nått slags utslag på magen med. Kliar som faaan och svider, ser ut som att jag klöst sönder hela magen. Rödflammigt och inte alls vackert. Aja, har smörjt in magen ännu en gång nu, får väl se om det hjälper.

Nä nu får jag nog försöka sova igen.
Ha en bra natt..

Är det tillåtet?

Känner på mig att detta kommer bli ett lååångt inlägg, så ni som inte orkar läsa kan lägga ner med en gång. Ett långt och gnälligt inlägg kommer det att bli.

Är det tillåtet att gnälla egentligen? Jag känner verkligen såhär. Jag går hemma hela dagarna, har tråkigt och känner mig rastlös. Jag har ingen bil hemma och jag har ingen som är "ledig" att hitta på något. Så vad kan jag göra? Eftersom jag går hemma borde jag ha tid och ork att städa, för jämnan. Hallå, jag går ju bara hemma? Det får jag höra ganska ofta. Jag vågar inte ens börja gnälla för jag får den kommentaren "men du går ju ändå bara hemma"!? Men jag orkar inte. Det är bara jag som försöker städa och hålla rent men vi är 2 som stökar ner. Måste alla karlar få en smäll på käften för att orka hjälpa till? Nu har jag till och med dragit på mig en inflamation i höften. Det är i alla fall vad jag tror för det kändes exakt likadant förra gången jag fick det, fast i andra höften. Jag kan knappt gå och nu MÅSTE vi städa inför visningen på lördag och innan bebis kommer. Så vad ska vi göra, jag kan inte lyfta ett finger!? Jo jag har löst det såhär: jag ringde min lillasyster som är i vargön, frågade om hon ville tjäna lite pengar och idag klockan 16.26 kommer hon med tåget. Så enkelt var det. Men nu MÅSTE vi verkligen skärpa till dethär. Det kan inte se ut såhär. Vi måste hjälpas åt. Men speciellt du måste hjälpa MIG eftersom jag nu har ännu ett handikapp, höften. Jag känner mig så dum när jag bara sitter stilla, men vad ska jag göra? Jag kan ju inte tvinga min kropp till att göra någonting den inte orkar, eller hur? Eller kan jag det? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag VILL ju INTE gnälla, jag HATAR att gnälla, jag är en dålig "hemmafru"...Förlåt Jesper...

JAG HATAR ATT FLYTTA OCH JAG HATAR ATT STÄDA OCH JAG HATAR ALLT JUST NU!!!

Har aldrig vaknat såhär

Jag har aldrig vaknat av att vata såhär kissnödig i hela mitt liv. När jag sen satte mig på toa gjorde det nästan ont, fick kramp i nedredelen av magen, skitobehagligt och det gjorde ONT! Och nu sitter jag här och har så jävla ont i min högra höft så jag tror jag ska gå av. Jag måste ju städa lägenheten, vi ska visa den på lördag. Och hur i hela friden ska jag klara av det..? *gråter en skvätt*

Igår kom äntligen det efterlängtade regnet, det var härligt men blev lite kyligt så jag höll inte vad jag lovade. Jag lovade att jag skulle dansa i regnet, men nä..får bli en annan gång, haha! Nu är solen framme igen men jag vet inte om det är lika varmt som de senaste veckorna, hoppas inte det i alla fall.

Idag är det föräldrautbildning igen, men om inte Jesper hinner hem till 14.30 så skippar jag det idag, för jag kommer aldrig klara av att GÅ ner för backen för att ta bussen upp till dalaberg. Har så sjukt ont.

Nä nu måste jag se om jag kan ligga på något sätt som inte gör så ont. Det strålar ner i hela högerbenet, vad ska jag göra????

Min feminina sida!

Ja nu har man gjort en kraftansträngning att försöka bli lite mer feminin, haha! Ja det gick väl sådär, väldans massa kladd och utanför. Kinky? Nä jag har bara försökt måla naglarna på både händer och fötter, haha! Det gick väl sådär. Men det var värt ett försök, funderar på att köpa ett till nagellack i lite mer ljusrosa färg. Denna färgen var mer brons-aktig. Dock var färgen bra för det syntes inte sådär JÄTTE mycket när man målade utanför. Här 2 dåliga bilder på resultatet, ska se om jag kanske kan ta en bättre bild i ljuset imorn, hehe.

    

Jaja vi får väl se. Ska i alla fall lägga 1 beställning i period 9. Så om någon är intresserad av att köpa smink eller nått sånt är det bara höra av sig. Katalog 9 hade massa mums mums och massa fint smink, bara så ni vet!

Nu ska jag kika vidare lite innan sängdags.
Night night!

Förstört

Jag hade ju tänkt åka med gubben och byta lastbil, men då hade han fått massa farligt gods på bilen = jag får inte åka med och så skulle han ha med sig någon snubbe från hamburgsund för att hämta en annan lastbil. Så jag får snällt stanna hemma. Men jag funderar på att gå ner till stan snart, hämta paketet och köpa en glass eller nått. Sen kan jag åka ut till torp och sätta mig där och vänta på gamlingen. Hellre sitta där och kanske läsa en tidning eller nått än att sitta hemma. Jag vill bara bort härifrån, orkar inte med mitt eget hem! Men snart är det över, snart får vi en ny fin lägenhet, snart..gud vad jag längtar! Pratade nyss med vasabron och dom hade i alla fall fått vårat kontrakt, känns skönt! Det hade tagit några dagar extra bara för att deras gamla adress stod på kontraktet, dom har precis flyttat dom också så p.g.a eftersändningar och sånt hade det tagit lite längre tid, men nu skulle hon skicka kopian imorrn. GÖTT!

Hade så gärna velat köpa en liten present åt min darling, men jag vet inte vart jag ska få pengarna ifrån. Varför ska livet handla så mycket om pengar?  Usch vad tråkigt allt känns. Ingen som vill köpa ett playstation 2? Häpp.

Nu får det bli ännu mer tv-tittande och sen innan klockan 18 måste jag vara nere i stan. Så ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

En ny lista!

Hittade en till rolig lista när jag satt och läste lite andra bloggar, denna listan lånade jag ärligt från http://aamaziing.blogg.se/ *hehe*


Morgonens humör: Tom
Morgonens mående: Huvudvärk
Morgonens borde: Städa lägenheten
Morgonens frisyr: Flottigt men tvätten hänger ivägen så jag kan inte duscha nu
Morgonens klädsel: Hemglass t-shirt och mammatrosor
Morgonens planer: Städa, tvätta, hämta paket, shoppa, handla mat och gå på bio ikväll.
Morgonens vill ha: Nya lägenheten
Morgonens längtan: Att det kommer hit någon städhjälp
Morgonens fundering: Kommer jag klara av föräldraskapet?
Morgonens beroende: JORDGUBBAR OCH KANELBULLAR!!! HAHA!
Morgonens tråkigaste: Frukosten som bestod av rostade mackor med ägg-kaviar på
Morgonens tidning: Ingen
Morgonens låt: Snugglebunny - The snuggle song

Det dånar i huset, undra vad dom håller på med, och vem är det? Vad är det som låter? Låter som att det är någon som har en harley davidson i vardagsrummet ungefär. Hmm? Nåja, nu ska jag snart göra mig iordning tänkte jag. Göra mig iordning för vad? Jo jag ska gå ner till stan och hämta ut ett paket, sen ska jag till torp och möta min älskipälski!

Imorrn är det föräldrautbildning igen. Får väl se om jag orkar gå. För då måste jag åka buss hela vägen upp dit och det vet jag inte om jag orkar. Och är Jesper det minsta sen från jobbet så måste jag åka buss hem också. Så jäkla tröttsamt, hatar att åka buss. Det är bara varmt och äckligt och det är alltid någon som antingen har för mycket parfym på sig eller så är det någon som luktar svett, blandingen av dessa dofter gör mig illamående! Blä!

Sen blir det i alla fall till att köpa jordgubbar och sånna där kanelbullar!
Nu ska jag göra mig lite lunch.

Dålig natt

Har sovit dåligt även inatt. Undra varför egentligen. Kattjävlar *muttra*. Vaknade även idag med huvudvärk. Inget skönt alls. Jag hatar att ha huvudvärk. Och kroppen känns mer otymplig än vanligt. Känns inget bra alls faktiskt. Men jag funderar ändå på att försöka ta mig ut till torp en sväng. Se om jag kanske kunde få köpt mig en BH. Har ju bara 2 som jag kan ha, känns inte i det stabilaste laget. Men får se hur mycket jag orkar. Tror i alla fall att jag ska köpa sånna där bullar i frysdisken som man bara kan slänga in i ugnen. Verkar vara ett bra sätt att baka bullar på, hihi. Och så köpa mjölk då, iskall mjölk..mmmmm..

Nåväl, nu ska jag ringa till vasabron (våran nya hyresvärd) för att kolla så att dom verkligen har fått vårat hyreskontrakt. Hade tydligen blivit lite tjorv med en annan kille då inte hans kontrakt kommit fram. Så känns bättre att ringa och kolla läget. Men förhoppningsvis ska det inte vara några problem.

Sen får det bli lite frukost och sen får vi se när jag orkar gå utanför dörren.
Humöret känns i alla fall liiite bättre idag än igår..

Veckans och dagens.

Veckans cravings
Kanelbullar
Jordgubbar
Plommon (mest för magens skull)
Värkar
Bebis
Svalka

Dagens lista
Ros: Blåsten
Ris: Allt, har ingen lust eller ork till någonting!!
Humör: Trött och less, känner mig nere..
Att göra: Städa, tvätta, gå ut och gå..men jag ORKAR inte..
Väder: Sol, moln och väldigt blåsigt.
Hår: Morgonfrisyr
Kläder: Trosor och BH, får hitta något mer innan jag går ut
Smink: Ingenting, orkar inte.
Saknad: Lite hjälp
Mat: Lasagne till lunch, sen vet jag inte.
Vill ha: Hjälp med städning, tvättning och allt annat. Sen vill jag att bebis ska behaga komma ut så att man kan börja leva som normalt folk igen..!

Visst låter jag otroligt positiv idag? Nä, jag orkar inte vara det idag. Tjänar ingenting till. Vill bara försvinna härifrån just nu. Kan ingen dela med sig av lite glädje? I och för sig tror jag inte att någon annans glädje skulle glädja mig idag. Och så är jag ju grymt sugen på nybakade bullar och iskall mjölk. Men jag kan inte baka. Jag misslyckades till och med med chokladbollarna jag gjorde för några månader sen, hade i för mycket socker. Fy farao. Vad ska man göra en dag som denna? Den kommer ändå bara sluta med att allt är mitt fel...

Hade tänkt göra ett jättepositivt inlägg om kärlek, men det orkade jag inte det heller. Tjänar ingenting till..
Nu ska jag gå och försöka hitta lite kläder. Dock så har jag tvättat mina enda par byxor som jag kan ha. Så jag får nog leta upp något annat.

Hej då..

Helt fel sida

Känns som att jag vaknat på hel fel sida även idag. Vad ska man göra åt det? Finns det något man KAN göra eller får man helt enkelt bara leva med det? Funderar i alla fall på att göra iordning lite frukost, om jag orkar. Känner inte för att göra någonting egentligen. Det positiva med dagen är väl att det blåser ute idag. De är inte lika varmt. Men nackdelen med det är att det blåser FÖR mycket så att man inte kan ha öppet för att vädra. JAG ORKAR INTE MED DETTA!! Lägger mig nog på soffan och försöker sova bort dagen, då kommer jag vakna med världens huvudvärk istället...gosch..

Nä jag ska inte förpesta tillvaron mer..ha en bra dag..

Känner mig skum

Jag känner mig lite smådeprimerad idag. Vet inte riktigt varför. Men livet känns inte riktigt så enkelt. Har en miljon saker jag borde göra istället för att sitta här och sura, men nä, jag orkar bara inte. Vill bara sätta mig och gråta. Jag är inte ens nervös inför förlossningen längre, vill bara att allt ska vara över. Och så är min hud så torr över hela kroppen så det bara kliar och svider överallt, jag orkar inte mer!! Hudsalvan jag har är totalt värdelös, men blir bara flottig.

Nä jag får nog gå och slänga in lite tvätt i tvättmaskinen sen sätta mig och glo lite tv, finns inte mycket annat att göra..


Såhär såg det ut på himlen utanför mitt fönster igårkväll, vackert inte sant?


Oh my god, säger jag bara!!

Det har snöat i norrland inatt. HAHAHA!! Jag tror minsann att jag lägger mig på marken och kreverar! Haha kolla här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2639643.ab man kan ju bara skratta.

Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag..så jag hoppar nog över det. Kanske kommer på något vettigt senare idag.
Nu blir det frukost!

Snusk!

Nja, tänkte bara kika in och säga att filmen var kass. Eller ja, den var väl ok men inte värd pengarna..eller nått sånt. Kanske blir bio på onsdag med, men då hoppas vi på en bättre film!

tjing!

Bio

Idag tänkte vi "lyxa" till tillvaron lite med att gå på bio. Hallå man får ju passa på medan man kan? Bebis verkar inte behaga komma ut ändå. Så vi tänkte gå och se "Varg". Det var någon svensk film, verkade ganska bra faktiskt. Inspelad i norrland så man kanske får känna sig lite hemma, haha.

Alltså jag håller på att bli tokig. Det kliar som fan i mitt ansikte och på armarna. Vet inte varför. Och så kliar det på mina vackra bristningar också. Blir fan tokig! Och så sitter man här med sammandragningar som inte alls gör ont men som gör att man bara svettas ännu mer. Man får som en värmebölja som går genom hela kroppen och upp till ansiktet som blir knallrött och varmt. Snyggt? Eller hur!! Fan nu börjar jag bli hungrig också..igen..gaaah!

Kan inte sitta här mer. Måste göra mig sysselsatt med något innan bion.
Skriver antingen senare eller imorrn hur filmen var.

Äntligen!

Det ska äntligen komma lite regn och kyla! På tisdag skulle det börja regna och så skulle värmen sjunka till 17 grader eller nått. Fy fan vad jag längtar dit. Känns så knäppt att säga att man längtar efter regn och svalka, men jag gör verkligen det. Kanske man äntligen kan få sova på morgonen. För nu vaknar jag flera gånger innan jag till slut ger upp och kliver ur sängen. Vaknade alldeles överlycklig imorse, kände hur svalt det var i hela sovrummet och jag tänkte "yes!! Nu börjar svalkan", kollade på klockan och den var bara halv 6. FAN! Det blev varmt idag med *suck*. Hade kunnat slå ihjäl en mammut för att få åka och bada någonstans. Men jag har inte ens några badkläder som jag kan ha. Och sen är jag inte så sugen på att visa upp min kropp heller.  Massa bristningar och skit...

Nog om detta. Vad ska man hitta på idag då? Jag börjar bli hungrig. Men man är ju då inte sugen på någon varm mat direkt. Blev sugen på en baguette från cactuz. Dom hade en sån god romsås som passade så bra till deras ost och skinkbaguette. Kanske skulle försöka övertala gubben att gå dit och käka. Sitta på uteserveringen i skuggan! Gud vad skönt det låter. Hoppas gubben går med på det, hihi.

Hittade en låt på youtube, frondas egna em-låt eller? Den var rätt bra ändå, haha! http://www.youtube.com/watch?v=_egHMBTQ7SQ&feature=related

Nä nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan.
Ha en bra dag allihopa.

Dagens fina outfit

Haha kände mig verkligen råsnygg idag. Håret stod åt alla håll och kanter och klänningen var väldigt ostruken. Hade ju tänkt förfina min outfit lite med ett par guldiga ballerinaskor. Hade ju sett någorlunda ut då, eller hur? Men nej det var bara att ta av sig ballerinaskorna igen för det såg ut som att jag hade 2 fötter på varje fot. Mina fötter har alltså svullnat endel. Så det fick bli mina absolut vackraste skor, rosa foppatofllor, dom tittar till och med fram lite under magen (kortet). Ser ju så väldigt vackert ut, eller hur?



Nu har jag och gubben precis sett en film, under hela filmen har jag haft några oregelbundna sammandragningar som gjorde relativt ont. Dom gjorde tillräckligt ont så att jag kände att jag ville spänna hela kroppen och hålla andan, vet inte riktigt varför jag ville hålla andan men jaa, ont gjorde dom. Jag har fortfarande sammandragningar, men alla gör inte ont. Så det är säkert bara falskt alarm, igen. Gosch!! Jag blir så less på detta nu.

Funderar om jag kanske skulle ta mig en liten dusch. Hade varit skönt att få lite svalka. Hrm..tittade mig just över axeln och vad ser jag då? Jo min gubbe har somnat på soffan. Men jag förstår han, man blir helt utmattad av värmen. Men jag får väl väcka han, kanske efter duschen.

Nu bara jag tjatar om denna duschen så nu ska jag nog ta den alltså.
Ha en bra kväll.

Olidligt!

Kan man säga. Jag tror jag kokar upp snart. Så varmt så jag håller fan på att dö! Känns som att jag inte skriver om annat än värmen just nu, men den är så hemsk. Man kan knappt gå utanför dörren om man inte springer till bilen och sätter på AC:n på full effekt. Men man kan ju inte sitta och åka bil hela dagarna, speciellt inte med AC:n på full effekt, då blir man ju ruinerad ännu mer. Vad ska man göra åt saken?

Blir nog så att vi åker och grillar idag med. Det var så gott igår så vi tänkte att vafan vi grillar idag med. Men idag ska vi prova det där grillspjutet, haha! Vi hittade det igår men det var alldeles för stort för bara mig och Jesper. Köttbiten var ju fan en meter lång! Men Potkin sa att han kunde dela med oss, så då blir det nog ganska lagom tror jag.

Skulle verkligen vilja göra nått åt mitt hår nu. Men jag har lovat Jesper att inte klippa det fören i september, hehe. För jag önskar mig en hårförlängning i present. Vet inte om jag kommer få det, men det kanske är värt en chansning? Frågan är alltså, eller om jag bara ska spara ut mitt egna. För nu är håret så ojämt och fult så jag ser fan ut som en ovårdad kille i håret. Jaja, får väl bearbeta gubben lite, haha!

Nä nu tänkte jag bjuda på en till bild faktiskt. En liten mysbild från igår. Jag vet att horisonten blev väldigt sned, men jag satt så konstigt när jag tog kortet, hehe. Jaja, here I go!


Mysigt!

Ja det var riktigt mysigt att sitta och grilla nere i skeppsviken idag. Blev lite kallt mot kvällen dock. Men nu är vi ju hemma i värmen igen. Köttet blev mumma och så spelades lite kubb med. Tänkte bara skriva och bjuda på en härlig sommarbild innan sängen kallar! Sov gott! (Min lilla gubbe är lite törstig)


Dagens

Ros: Till Potkin som kom på idén att grilla :P
Ris: Värmen och skinnstolarna i våran bil
Humör: Trött och less
Att göra: Städa, men jag orkar inte..
Väder: Sol och åt h-vete för varmt, lite regn tack!
Hår: Uppsatt i en tofs, ser ut som en kille i håret..
Kläder: Svarta addidasshorts och en gul STOR t-shirt
Smink: Bara lite mascara
Saknad: En bikini som passar..
Mat: Grillade fjärilskotletter med stark potatissallad :D
Vill ha: Så himla mycket..

Jag mår fruktansvärt illa nu. Kanske är på G för den lille att komma? Nä tror inte det. Håller nog mitt datum som jag satt, den 25e. Tror inte den kommer en dag tidigare. Men hade inte klagat om den hade velat komma. Ska ringa förlossningen/bb imorrn och kolla om det är ok att min lillasyster följer med till bb. För hon kan ju inte vara hemma hos oss ensamen i 2-3 dagar. Hon kommer ju ändå från Piteå så det kanske kan gå, dom släpper ju in bebisarnas syskon så då kan dom väl släppa in min lillasyster? Jaja ska som sagt kolla upp det, annars får hon väl vänta tills efter bebis kommit.

Nu ska jag kika vidare, sen bär det iväg till grillningen. Ska försöka ha kameran med mig också.
Kommer kanske förbi med lite bilder senare om jag orkar.
Ha en bra kväll!


Soligt och varmt även idag.

Ja det är då soligt och varmt även idag. Så sviiiinigt varmt alltså. Och så är det ju sveriges nationaldag idag med. Kanske skulle spela "du gamla du fria" på högsta volym och väcka alla grannar, haha! Fasst då kommer väl farbror polisen hit och säger att vi är rasister eller nått. Det är fan tabu att spela nationalsången till och med på nationaldagen. Det är fan hemskt!

Idag kanske, kanske det blir grillning. Hade varit gott i alla fall. Ska se om jag hittar dom där "grillspjuten" dom gör reklam om på tv, dom ser grymt goda ut. Och så blir det ju potatissallad och JORDGUBBAR till det då! Hehe.

Nä jag rinner bort i denna värme. Nu måste jag ha mat!!
Återkommer senare.

Shoppingsugen!

Jag är så ruskigt shoppingsugen nu! Hittade ju massa fina kläder igår på torp, men jag måste hålla fingrarna i styr. Vi har ju lagt undan 5800 kr till flytten. Då är det dubbel hyra inräknat och så en massa flyttavgifter och sånt. Men jaa, en kjol och ett linne kanske man hade kunnat unna sig? Jag vet inte, får väl disskutera med min revisor (Jesper).

Sitter i alla fall hemma just nu. Har hängt upp tvätten och gett katterna mat. Vette faaan vad jag ska göra nu. Blir väl till att sitta hemma resten av kvällen kanske. Har varit så sjukt varmt idag! Och så har man fått knö med en jävla massa folk med. Jag hatar verkligen studenten. Men fick i alla fall hängt saker runt halsen på folk. Titta här vad vi hängde runt halsen på S.



Haha, söt va? Hon heter "Lena" och har en mjuk och fin "sugmun" och en ölhållare i huvudet, haha! Vi satte till och med ner en ölburk. Hon är ca. 1 meter hög eller nått sånt och hon kan stå helt själv. Är någon form av sand i fötterna på henne så hon kan hålla balansen, hahahaha!
  Tog lite andra bilder på folket med, lägger upp dom på http://lillamalin.pixbox.se

So what to do now? Jag vet inte. Funderade på att åka och handla lite jordgubbar och en tidning och åka och sätta mig någonstans och smaska och läsa. Fan vad många "och" man kan använda i en mening, haha! Tur att jag är så bra på svenska. Jesper är och hjälper sin bror med en telefonväxel tror jag. Han pratade på att kanske ta någon öl med dom också, så jag är helt fucking alone nu. Jippie! Har så dålig fantasi med så jag kanske lägger mig på soffan och slumrar eller nått.

Nä nu orkar jag inte skriva mer, svettas som en gnu.
Ska lägga upp bilderna sen får vi väl se vad som händer!
Have a nice one!

Sjung om studentens lyckliga daaar..

Ja, idag är det studenten. Dock inte min egen, det var ett par år sen, haha! Nej, det är några andra kompisar som tar. Så vi ska ner till stan och hänga lite saker runt halsen på dom och sen är vi bjuden på studentkalas med. Fullt upp hela dagen med andra ord. Det är bara synd att jag ska ha så ont. Men jag ska hopppa in i duschen alldeles strax, kanske hjälper något. Ska bara slänga undan tvätten som hänger ovanför badkaret.
 
Ros: Till alla fulla studenter ;P
Ris: Till alla fulla studenter som slänger glasflaskor på vägarna ;(
Humör: Ganska bra
Att göra: Duscha, sminka mig och klä på både mig och gubben, haha!
Väder: Soligt och varmt *SVETTAS*
Hår: Ska försöka sätta upp det på nått sätt..
Kläder: Ska ha en svart kjol och ett krämvitt linne
Smink: Blir nog nån ljus färg idag
Saknad: Min kropp innan graviditeten..
Mat: Det får bli ett senare bekymmer..
Vill ha: MIN BEBIS!!!

Shoppat och sånt

Ja idag har jag varit på en liten shoppingrunda. Blev ett par skitsnygga shorts till gubben. Snäll flickvän han har va? Hade tänkt kolla om jag hittade några linnen till mig själv, men hoppade över det idag, fick sååå ont i ryggen. Eller jaa, jag har haft ont i ryggen hela dagen men det blev ju inte bättre direkt. Sen gick vi och käkade på Briggen, det var helt ok men lite snålt med bearnaissås dock.

Var ute och fotade några få "naturbilder" med, resultatet finns på http://lillamalin.pixbox.se/ Var och fotade medan Jesper satt och grejade med internet i lokalen som hans bror hyr till företaget. Jag orkade inte sitta stilla.

Sen var det ju barnmorskan idag igen. Allt var bra även denna gången, nästan för bra. Men dom tog inget blodprov idag, kanske var tur så att dom inte såg att mitt järnvärde var dåligt, haha! Nu måste jag skärpa mig alltså. Här är resten av värdena:
BT - 110/70
Vikt - +15kg
Hjärtljuden - 145 (efter ett bra tag, haha)
SF - 36
H*n låg fortfarande med huvudet neråt men är inte fixerat. Hon sa att det antingen beror på att mitt bäcken är såpass "stort" att huvudet inte riktigt vill fastna eller så är bäckenet för "trångt" så att huvudet inte får plats, hmmm. Får väl se, fick en ny tid till den 17/6 i alla fall. Hoppas ju dock att den kommer före, men tror inte det. Jag håller mig nog till den 25/6 ändå. Det är datumet jag tror den kommer ut!

Happ, nu har jag hittat en såndär lista igen, sånna som jag älskar, haha! Snodde den av http://aprillos.bilddagboken.se/

Om dig:
Vad heter du? - Malin
Vilket år och datum är du född? - 860916
Vad är du för stjärntecken? - Jungfru
Vart bor du och vart är du uppvuxen? - Bor i Uddevalla, kommer ursprungligen från Piteå, flyttade till vänersborg 2003
Vad går du i för skola/utbildning? - Ingen
Vad vill du bli i framtiden? - Trucker!! :D
Vad har du för drömmar? - Att glida runt i en välpolerad stor lastbil *drömmer*
Vad är din mardröm? - Att stöta på min egen mamma
Vad är din favoritmat? - Tacos eller någon god köttbit kanske.
Är dina föräldrar gifta? - Nej, har aldrig varit

Insidan:
Har du lätt för att kunna lita på folk? - För lätt...
Har du lätt för att kunna bli kär? - Ja
Är du kär? - Ja!!
Är du öppen att prata om dig själv inför andra? - Ja
Är du kristen? - Jag är döpt och konfrimerad, räknas det?
Har du tvångstankar? - Nja, kanske..vet inte..
Är du bra på att ta åt dig komplimanger? - Komplimanger? Vad är det?
Har du bra självförtroende? - Nä..
Är du lycklig? - Väldigt!
Tror du på ett liv efter döden? - Jag var en ko i mitt förra liv..
Hur tycker du att en pojk/flickvän ska vara?  - Kärleksfull, ärlig, humoristisk och snäll


Utsidan:
Hur ofta duschar du? -  Ungefär varannan dag, ibland varje dag, speciellt nu när det är såååå varmt!!
Använder du smink? - Ja
Använder du hårprodukter? - Ja
Har du tonat / färgat hår? - Ja, men nu syns det inte längre..
Hur ofta shoppar du? - Sällan till mig själv
Följer du alltid det senaste modet? - Nej jag klär mig i det jag trivs i. Sen om det är "moderiktigt" eller inte kvittar.
Hur ofta motionerar du? - Ingenting alls men kommer börja promenera väldigt mycket när bebis har kommit!

Har du nånsin?
Blivit hemringd av din lärare p.g.a misskötsel? - Nej
Skäms över ditt namn? - Nej
Gjort någon tatuering eller piercing? - Navel 2 ggr (inte kvar), tungan 1 gång och så öronen, tatuering kommer nog efter bebis.
Skrattat så du trillat av stolen? - Ja, haha!
Blivit förföljd? - Inte vad jag vet.
Blivit rånad? - Nej
Åkt ambulans? - Näpp
Gjort något du ångrar? - Japp
Dansat i regn? - Ja, ensamen
Badat naken? - Japp
Varit nära att drunkna? - Nej
Drömt att du faller ner i från ett stup? - Ja
Blivit inlåst och drabbats av panik? - Ja, i en garderob.
Snubblat över dina egna skosnören? -  Ja, haha!
Hoppat bungyjump? - Nej, men skulle gärna vilja
Laddat hem musik/film från internet? -  Jadå
Blivit tagen/hämtad av polis? -  Nej
Ljugit för en kille/tjej om din ålder? - Ja, hahahaha!!!
Varit kär i en kändis? - Nej


Nä nu ska jag snart klä på mig igen och åka och hämta gubben, ska passa på att handla nått gott till senare också. PUSS!

Ännu en dag.

Ännu en dag som är alldeles för varm känns det som. Det blåser knappt nånting och det är så varmt i lägenheten att man inte kan sova. Så det känns som att värmen kommer uppstiga till ca. 30 grader idag med. Det är inte ens skönt, inte om vinden står stilla. Vad ska man ha för kläder på sig idag då? För att inte rinna bort? Får se vad man hittar i garderoben.

Nu när gubben ska kliva upp ska vi åka till hans bror, Jesper skulle hjälpa dom med någonting som har med datorer att göra. Ovanligt menar jag, datanörd nummer 1, haha! Efter det ska vi i alla fall till barnmorskan, sen ska vi på föräldrautbildningen och sen kanske vi åker till torp en sväng. Ska se om man kan hitta något mysigt. Annars går vi där ute en sväng bara för att det är svalt där inne, haha!

Nu måste jag få upp min gubbe ur sängen! Sen ska jag skriva ett mail och sen får vi åka.
Ha en bra dag everyone!

Fanny vs. Kissie

Haha söta brudar det där. Då och då går man in och läser deras bloggar och vad upptäcker man? Värsta bråket alá fjortisar som dom är, haha! Det är ju nästan roligt. Och det var någon brud som skrev i hennes blogg om detta bråket och POFF så hade hon 300 miljoner läsare. Tycker verkligen folk att detta är intressant att dom måste läsa om det överallt? Vem fan bryr sig om vem fan det var som startade bråket? Verkar ju som att Fanny villa låtsasbråka med Kissie och allt gick över styr. Men Fanny ville bara ha fler läsare, och det fick hon ju uppenbarligen. Dom fick båda två extra mycket läsare och extra mycket uppmärksamhet. Dom borde ju vara överlyckliga båda två vid dethär laget. Fan vad underbar, haha! http://fannu.blogg.se/ - snyggast i stan YEAH RIGHT!! http://kissie.blogg.se/ - gossipgirl? Eller hur, vad? Lägg ner båda två. Det är ju patetiskt att ni inte har bättre saker för er än att sitta och blogga 24-7. Eller rättare sagt, har ni inget bättre för er än att vara PÅ varandra 24-7? Hehe, ja men man får sig ändå ett gott skratt. MER FJORTISAR ÅT FOLKET!!!

PüsSaH!!

/M

Dagens outfit

Idag har jag på mig nått så enkelt som en svart klänning. Ovanligt att jag har klänning på mig? Nää, med tanke på att det är enda kläderna jag kan ha. Men jag ska väl inte klaga, det är ganska skönt att gå i klänning. Men man hade nog ändå velat ha lite mer variation. Jaja, det är snart över! Jag måste tänka så! Även om jag kommer använda de flesta kläder som jag använder nu så kanske jag kan få lite mer variation och lite fler alternativ. Vi får väl se hur mycket man går ner i vikt i sommar. Lägger in en gammal bild, det är ju ändå samma klänning. Har dock inte den lila tröjan under idag.

None

Nu har jag i alla fall fått tummen ur att börja tvätta upp säckarna som står överallt. Känns bra, även om jag nog kommer slänga ner de flesta kläderna i säckar lika fort igen. I alla fall mina kläder som jag inte kan ha. Sen när vi har flyttat ska jag rensa garderoben ännu mer. Slänga allt som jag inte använder och som jag inte kan ha. Testade även en bikini idag, en bikini som tidigare varit åt h-vete för stor. Nu är den mycket för liten. Så om jag ska vara ute i bikini i sommar så måste jag ha en ny sån med. Funderar dock på att strunta i det och köpa några linnen istället. Får se hur man gör. Skattepengarna har då inte kommit än i alla fall, men dom kommer nog innan veckan är slut.

Nu ska jag plocka undan liten och vänta på att gamlingen kommer hem.

Schyssta kläder!

Skulle jag gärna vilja handla NU! Men det blir ju inte kan jag lova. Får se om man kanske köper sig nått när skattepengarna kommer. Hade kanske behövt en ny, större bikini, men frågan är om jag kommer använda den. Vill man visa sig i bikini efter man fått barn? Jag har ju så mycket bristningar överallt. Tror nog jag skippar det, men hade varit skönt med några linnen och kjolar i alla fall. Aja, får väl se hur det blir. Kanske skulle beställa hem H&M´s katalog..

Vad ska man hitta på idag då? Det blåser ganska häftigt idag och det känns som att vindarna är lite svalare. Känns skööönt! Så jag hade velat komma ut lite. Man kanske skulle sätta sig på bussen och åka någonstans. Se vart man hamnar. Haha! Ta med sig en bok och lite lunch och bara sitta och sola och ta det lugnt. Men får väl se om jag orkar. Det är ju ändå inte så roligt att åka själv menar jag.

Ikväll ska i alla fall min gubbe hjälpa sin bror flytta några möbler med sin mammas bil. Så jag ska följa med, men jag stannar nog hos svärmor och visar oriflamekatalogen, hihi. För det blir en liten beställning för mig med denna gången. Ska beställa lite babyolja och nagellack åt mig, tänkte för en gångs skull göra mig lite sommarfin på tårna, haha! Får väl se hur det går.

Imorrn ska vi i alla fall till barnmorskan igen, får väl se hur bebis ligger. Huvudet är då fortfarande neråt, tror jag. Får hoppas det. Däremot är jag lite rädd för vad hon ska säga om mitt järnvärde, har inte tagit nått tillskott sen jag var där sist *skäms lite* Men får väl försöka få ta lite extra varje dag fram till förlossningen sen.

Näpp nu ska jag försöka hitta någon som vill hitta på något.
Ha en bra dag!

Uttråkad

Jag är så uttråkad att det finns inte! Jesper har gått och lagt sig och själv börjar man precis piggna till eftersom det börjar bli svalare i lägenheten nu. Önskar att lägenheten kunde vara isolerad MOT värme så att inte värmen kommer in i lägenheten. Men sånt isoleringssystem finns väl inte ens? Det var ganska svalt nere i källaren, man kanske skulle flytta ner dit, haha.

Nä fan, jag tror jag skiter i detta och går och lägger mig istället. Kanske jag inte hinner piggna till så mycket att jag inte kan somna.

FUCK THIS!!

Snyggast i stan!

Ja det är jag just nu. Kom precis hem efter infoträffen på försäkringskassan. Ångrar att jag ens gick dit för tyckte inte den infon var nått att ha, inte blev man klokare i alla fall. Men i alla fall så hade jag ju ingen bil hemma. Resultat: jag gick ner till stan, tänkte "ja jag kanske kan ringa den och den personen så kanske någon har lust att skjutsa mig hem sen". Önsketänkande var det för resultatet av mina tappra försök (hann skriva 1 sms) var att min mobil dog, suck!!! Det var bara att knalla hela vägen hem också. Låt mig bara säga att det tog 20 minuter för mig att gå NER till stan, i vanliga fall tar det 10. Men hem, ujujuj...i denna värme, höggravid och fruktansvärt ont i höfter och rygg (eftersom jag redan gått ena vägen) så tog det 45-50 minuter!!!! Så nu sitter jag här med svettringar under armarna och alldeles pluffsig och ska alldeles snart hoppa in och ta en SVAAAAL dusch! SNYGGAST I STAN ELLER HUR!?! Men kanske kommer det något gott efter det. Dom säger ju att man ska vara ute och gå mycket om man vill att bebisen ska komma ut fortare. Och visst trycker det neråt och jag får tätare sammandragningar, men jag tror fortfarande att bebisen kommer komma ut runt den 25 juni. Får se om jag har rätt. Någon kanske har en gissning?

NUUU ropar duschen! Sen ropar tv:n och den skööööna mjuka soffan!

Vågar man?

Vågar man gå ut idag? Har ju anmält mig till en info-grej på försäkringskassan om föräldrapenningen, kanske man kan förstå det lite bättre, hur man ska anmäla och skriva in, hur man ändrar och om man kan ändra? Jag fattar typ ingenting om detdär. Så det hade nog varit bra att gå dit. Det värsta är väl att jag inte har någon bil, så jag måste gå till stan, VARMT!!! Hoppas bara jag klarar av att ta mig hem också. Annars får jag väl sitta där och vänta på att gubben kommer hem från norge.

På onsdag ska vi till barnmorskan igen. Ska bli kul att se ifall hon kan känna om bebisen har fixerat sig ännu. Det hade den ju verkligen inte sist! Och jag har varit jättedålig på att ta min järnmedicin så mitt hb har säkert sjunkit rejält. Suck vad jag är dålig på allting!

Och så är jag förtvivlad! Hur fan kan man lära katterna att dom inte får vara i spjälsängen? Jag har ju bäddat klart den, men katterna älskar att vara i den så nu ligger det ett lager katthår på sängkläderna. Jag får alltså renbädda. MEN hur ska dom lära sig att där får dom INTE vara? Jag skriker och gapar och skäller på dom, men den metoden hjälper ju inte bevisligen. Har slängt ner dom flera gånger men det hjälper inte heller. Den som har något tips kan ju höra av sig. Annars får vi nog göra oss av med allihopa, för jag kommer ju inte våga somna med bebisen i spjälsängen om katterna skulle hoppa upp. Aah! Jag vet inte vad jag ska göra..

Äsch. Orkar inte skriva mer nu. Kika in på http://www.lillamalin.se

Dagens lista

Dagens:
Ros: Min gubbe får dagens ros..han är bäst helt enkelt! :)
Ris: Vet jag faktiskt inte..
Humör: Varken bra eller dåligt.
Att göra: Handla de sista småsakerna till bebis
Väder: Soligt och varmt *SVETTAS BORT* NU klockan 23:48 börjar det bli svalare.
Hår: Hade 2 toffsar och luggen uppsatt, nu ser det bara hemskt ut.
Kläder: Grå klänning
Smink: Ingenting faktiskt.
Saknad: Palt!
Mat: Kycklingpastasås och pastapennor
Vill ha: MIN BEBIS!!!

Det drar ihop sig!

Ja nu börjar det ju verkligen dra ihop sig för bebis. Idag är det 19 dagar kvar tills den lille ska komma. Hoppas ju dock att den ska komma NU, idag men hellst igår liksom. Men tyvär är det nog så att man får ställa in sig på att få bebisen senare än beräknat. Jag har i alla fall börjat packa BB-väskan nu. Har packat ner bebiskläderna, en filt, mobilladdare (jag har 2 st), laddaren till kameran, mvc-journalen, tandborstar till både mig och gubben, tandkräm, pyamas till mig, en amningströja och ett par byxor till mig, patientbrickan och en filt till lillen. Kameran packar jag ner sist, eller ja, den packas inte ner, den får följa med i separat väska. Det var nog det viktigaste. Sen är det ju lite saker man får packa ner i sista minuten. Typ lite energigivande snacks och dricka och sånt. Undra om man skulle köpa färdigt allt till skötväskan? Ska man ha med sig den till BB? Det är väl bara onödigt? Vi ska ju inte direkt åka på en shoppingrunda det första vi gör när vi åker från BB. Utan det blir ju att åka direkt hem, så det är nog onödigt att packa skötväskan. Allt får ju plats i den lilla sportbagen som jag packar nu. Jaja, det är ju ingen brådska men det känns ändå bra att ha börjat. Jag kommer hänga upp "packnings-listan" så att Jesper kan packa ner det sista ifall att inte jag själv klarar av det. Så det löser sig alltid på nått sätt.

Funderar på att åka till torp på onsdag eller nått. Köpa en sängmobil, nagelvårdset och lite sånna småsaker som är kvar att handla. Vi kommer ju faktiskt få skattepengarna snart så vi kanske skulle passa på att unna oss något själva med, hihi. Får väl se.

Nä vet ni vad? Nu ska jag gå ut och slänga min trasiga dammsugare! Containern står ju faktiskt kvar här ute än. Vilken bra idé! Ha de gött!

Jippie vad glad jag blir!!

Har så ont idag med, kan knappt sitta på stolen. Vad ska jag ta mig till? Och värmen gör det bara sämre. Det är säkert över 30 grader varmt i lägenheten. Sitter i bara trosor och håller på att svettas ihjäl. Hade gärna åkt och badat!! Men finns ingenstans här i närheten som både jag och Jesper gillar att bada på. Jesper hatar att bada i sjöar och jag hatar att bada tillsammans med en jävla massa äckliga maneter och skit, alltså inget saltvatten för oss heller. Vi är inte riktigt kloka va?

Blev för övrigt helt chockad igårkväll. Tittade mig i spegeln och såg att jag hade fått märken av min klänning. SOLBRÄNNA!!!??? Hur gick det till? Vi var ute hur länge? MAX 1 halvtimme i solen och det syntes? Då kan vi snacka att solen är stark! SHIT alltså.

Nä nu ger jag upp..får försöka lägga mig på soffan så gott det går, för sitta klarar jag inte av.
Får väl uppdatera senare om jag orkar.

Aktivitet!!

Ja nu har man nästan precis kommit hem. Har varit på aktiviteter hela dagen. Eller ja, nästan i alla fall. Åkte till trollhättan vid 16-tiden och tvättade bilen och träffade massa folk sen bar det iväg till cruisingen. Där fanns ju både vackra och mindre vackra människor, haha! Ja det var väl ungefär samma för bilarna iofs. Men har i alla fall fått upp lite bilder på www.lillamalin.se från både dagen och kvällen.

Har så ont nu så jag kan knappt röra på mig. Ska nog gå och lägga mig snart bara för att jag inte orkar sitta. Att man ska få så ont bara av att stå och gå lite..

Äsch, bjussar på en liten naturbild här med. Se och njut, haha!
God natt!


RSS 2.0