Jippiiiiiie!!!

Älsklingsgubben ljög lite för mig och kom hem lite tidigare än vad han sagt. Och då hade han redan varit och hämtat min nya telefon. Din lilla buuuuse! Hihi! Men så glad blev jag i alla fall. Telefonen var till och med bättre än jag trodde. Jesper upptäckte nämligen att den har tv-out, hahaha!! Och vad är det? Inte en aning egentligen. Koppla den till tv:n? Och så har den ju turbo-3g och jag kan spela upp videofilmer i DivX-format. Oh herre, vad ska jag med allt detta till? Hihi.

Nu är min tågresa till Piteå bokad, betald och klar. Den 6 april kommer Jesper att släppa av mig på tågstationen i Herrljunga. Kommer ju sakna han hur mycket som hellst!! Vi har faktiskt aldrig varit ifrån varandra mer än MAX en helg. Så det kommer kännas väldigt konstigt att vara ifrån han en HEL vecka..hujja. Men vi klarar det nog. Det är nog bra att vi får sakna varandra lite, hehe. Ska i alla fall bli skönt att få komma hemmifrån ett tag, bara ta det lugnt och hälsa på lite släktingar. Och självklart äta lite goda baguetter från subland, hihi. Och självklart en burgare från sunes! Ska ha den bärbara datorn med mig på tåget med. Lite synd nu att man inte har mobilt bredband, då hade jag ju kunnat surfa från tåget. Men men, jag ska i alla fall ha lite filmer och så med mig. Har ju liggvagn så det kommer nog gå bra.

Nu är jag väldigt hungrig så det får nog bli lite frukost snart faktiskt.
Skriver mer en annan gång..
Ha en superfin blöt dag.....

Skönt!

Jobbar sista dagen imorrn. Sen ska man gå hemma hur länge? Vet inte, så länge det bara går i alla fall. Nu börjar det verkligen kännas att BF närmar sig med stormsteg!! Usch vilken ångest jag får. Känns som att jag inte kommer hinna med allt som jag vill hinna med. Och nu ska vi flytta också mitt upp i allt ihop!? Hur fanken ska detta gå?? Vi kommer ju stå med dubbla hyror en månad. Vart ska vi få dom pengarna ifrån egentligen? Usch vilken pengaångest jag får. Huvudsaken är att vi får leva väldigt fattigt INNAN bebisen kommer i alla fall. Sen har det nog löst sig någorlunda i alla fall. Hoppas jag..

Nu har jag beställt och betalat mina tågbiljetter med. Beger mig uppåt i landet den 6/4. Ska bli roligt och mysigt att få komma upp till norrlandsluften igen, hehe. Träffa alla en gång till innan bebis kommer med. För efter vet vi ju inte när vi ska hinna, då vill man ju gärna vara hemma mycket. Så nu ska jag ringa runt till släkten och säga att jag kommer, hihi. Hoppas någon har en bil jag kan låna med. Men det löser sig alltid, det vet jag. TACK ÄLSKLING DU ÄR BÄST!! Du är min själsfrände och bästa vän!

Kan verkligen inte förstå en sak..hur kan en människa vara så snäll och förstående som du? Du gör ju livet värt att leva! Och nu ska vi få en sån stor gåva som vi ska dela tillsammans. Jag är nog världens lyckligaste även om det inte alltid märks. Du fick upp mig på fötter! Tack för allt darling!

Imorrn kommer nog min nya mobil med!!! GUD vad jag längtar, hihi! Har spanat på denna telefonen länge. Hoppas bara gubben hinner hem från Norge innan klockan 18 bara, för då stänger Vera. Och så hoppas jag att VI har lite gods imorrn. Skulle vara en perfekt avslutningspresent på jobbet, hehe. För jag jobbar SISTA dagen imorrn. Sååååå skööööönt!

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch tror jag bestämt!
Hoppas alla har det toppen! För det har jag i alla fall.


Förbannad!!

Allt som jag skrivit bara försvann!! Nu måste jag skriva om allt igen!! SUCK!! Funderar på att göra en egen hemsida och göra en blogg till den istället..kanske man inte får sånna här problem. För det är inte första gången som jag "sparar&publicerar" och skiten bara försvinner, blir ju trött på det.

Jag har i alla fall färgat håret färdigt nu. Det blev mellanbrunt. Tror det blev ganska bra, är inte matt och rött nu i alla fall. Men jag vill att mitt hår ska växa ut nån gång. Det växer ju alltid så himla långsamt när man väl vill att det ska växa *suck* Ångrar att jag NÅNSIN klippte av mig mitt långa hår. Men så funkar jag, när jag är less på det så åker det av! Och jag blir LÄTT less på saker och ting, tyvär. Och så är jag inte rädd för att prova nya saker..även om det innebär drastiska förändringar. Och bakom det sätter jag också ett stort TYVÄR. För hade jag varit liiiite rädd för förändringar hade jag nog inte varit korthårig och ful idag..tur att man tycker om sitt eget utseende så mycket...

Imorrn blir det i alla fall att först vänta på DHL, dom ska komma med en ny bordsskiva till skrivbordet. Sen ska jag och älskipälski till barnmorskan. Undrar om dom ska kolla mina värden då också. Hoppas blodvärdet har gått upp lite i så fall. För jag kommer aldrig klara av att svälja tabletter om hon tycker att jag ska börja med sånt. Men jag har börjat äta ganska mycket leverpastej också. Och det innehåller ju järn, plus att jag dricker ferronol varje dag, eller ja jag försöker komma ihåg att ta det varje dag, haha. Jaja, skriver väl mina värden imorrn när vi kommer hem.
 Och så ska jag försöka betala räkningarna imorn med, så jag ser hur mycket pengar det blir över denna månaden. Kanske har jag råd att slösa lite pengar på att åka upp till norr, hihi.

Nä nu ska jag titta lite tv, sen blir det nog sängen.
Ha en bra dag!


Så var påsken över.

Inte för att det har blivit att göra något speciellt bara för att det varit påsk. Men nu är helgen över i alla fall. Men ganska gott att det är en röd dag idag så man fick extra långledigt. På tisdag ska jag prata med min chef, jag har planerat detta nu. Jag kommer "gå hem" till helgen. Kommer jobba min sista dag på fredag. Så denna veckan kommer jag jobba tisdag, torsdag och fredag. För på onsdag har jag tagit ledigt för att åka till barnmorskan. Ska bli ganska skoj för Jesper har ju aldrig varit med och lyssnat på hjärtljuden tidigare. Så nu kan jag börja andas ut och börja shoppa, hahaha!

Vad ska man göra idag då? Har lite dålig fantasi faktiskt. Men man kanske hittar på något till slut. Funderar på att lägga mig i ett bad och mysa lite, hihi. Skönt för ryggen med.

Inatt har det kommit mer snö. Det var vitt på asfalten, suck!! Och det ska tydligen bara komma mer och mer denna veckan. Jag blir så trött på denna snön alltså!! Vart tog våren och värmen vägen??? Jag som trodde att jag kunde sluta använda jackan nu, men icket, snöööööööö. Blääää!!!

Nä nu ska jag gå och rengöra öronen på mina katter, låter trevligt va?
Ha en niiice dag!

Helt sluuuut!

Fy sjuttsingen vad duktig jag har varit nu! Har tvättat 3 maskiner tvätt, eller ja den sista är klar om några minuter. Jag har STORstädat inne i toaletten, stått och skrubbat badkaret och allt. Och så har jag bytt ut vårat gamla duschdraperi och den gamla ruttna mattan (den såg verkligen pissaktig ut, missfärgad) mot det nya vi köpte på IKEA i lördags, kommer lägga upp bild på det på http://misslundgren.bilddagboken.se sen, det blidde jättefint! Och nu är jag helt slut. Ont i ryggen, nu är det bara resten av lägenheten kvar, men det får bli någon annan dag. Nu har jag i alla fall påbörjat vad jag ska göra innan bebisen kommer.

Gick ju in i ny vecka idag med. Vecka 28 (27+0). Kan verkligen inte fatta vart tiden tar vägen?! Det var ju nyss jag stod där med testet i handen och bad Jesper komma in på toaletten, visst var där ett plus! Och vilken lycka sen! Då ville jag att tiden skulle gå fortare så att magen började synas. Men nu förstår jag vad alla menar med att tiden SPRINGER iväg. Men får inte jag mina papper från FK nästa vecka så kommer jag ringa till dom. Men vart ska man ringa? Dom fattar ju nada när man ringer till deras "kundtjänst" i alla fall. Kanske måste försöka få prata med någon på lokalkontoret här i Uddevalla? Vill som sagt veta NU!

Var hos Jespers pappa idag och åt lite mat. Kyckling, ris och bearnaissås. Mumma var det i alla fall. Och gott att slippa tänka på maten själv, hehe. Och nu är Jesper hos en kompis och grejar med hans vapen. Han hade egentligen velat att jag skulle följa med, men jag orkade inte. Det blev ju mer gjort hemma i alla fall, hehe. Ett litet städryck, hade nog kunnat städa lite mer om min rygg hade orkat, men nu blir det inte så.

Ser inte ut som att det blir något Elmia imorrn, men det är strunt samma känner jag. Vi kan lika gärna vara hemma. Kanske får ett städryck imorrn med? Nja vi får väl se. Efter att ha jobbat såhär hårt brukar jag vara näst intill sängliggande dagen efter. Men det kan ju hända att det är rakt tvärt om också.

Nä nu ska jag ta lite bilder på magen med. Sen ska jag slappa i soffan!
Ha en bra dag och PÅSK om vi inte ses igen före!

En skär torsdag..

Tycker inte världen ser så himla skär ut, ser mest vit och grön ut..och väldigt grå och dyster, suck. Ny snö väntas komma också. Inget roligt alls tycker jag! Det ska ju bli våååååår och sommar nu! Men men jag får väl ta den smällen att vintern kände för att komma lite sent. Men till juni längtar man i alla fall bra mycket, hihi.

I måndags fick i alla fall jag en liten kusin. Min kära moster Nina fick en son. Så himla roligt! Grattis igen! Har sett en bild på han, supersöt verkligen! Detta gör ju inte att man längtar mindre efter sin egna lille som ligger i magen och rullar runt som tusan. Juni, juni, juni, 20 juni är den beräknad. Vill ju träffa den lille nu!! Men det är ju bra om den stännar där inne ett tag till, tills den har vuxit färdigt. Men det är värsta sprattelgubben/gumman där inne. Man får knappt en lugn stund. Den sparkar till och med när jag ska sova och när jag vaknar igen på morgonen sparkar den igen, hehe. Men det är skönt att veta att den lever i alla fall. Sparkarna blir bara hårdare och hårdare med och det känns i revbenen, haha! På onsdag ska vi till barnmorskan igen, undrar om dom ska ta blodprov igen då. På nått sätt hoppas jag det för att veta om mitt blodvärde har gått upp nått, har ju blivit liiiite bättre på att ta järnmedicinen i alla fall. Har ju lagt in påminnelse varje dag samma tid, hehe. Jaja, nog om det..

Jag har ju fått hem mina "nya" hängselbyxor också. Superfina och supersköna! Är såååå nöjd!

Vad händer annars i helgen? Inte en susning faktiskt, vi har lite beslutsångest. Vet inte om vi orkar åka till Elmia. Men OM vi åker så åker vi på lördag i alla fall. Och så har vi massa annat att göra också. Tänkte att jag skulle tvätta lite i alla fall, sockarna börjar ta slut hahahah! Och så ska jag tvätta upp våra nya badlakan och lite sånna saker. Kanske man kan orka börja vårstäda lite med, men vi får se. Ikväll blir det då inget speciellt, om ingen kommer med något bra förslag? Men det brukar inte hända så ofta..

Jaja nu ska jag kika vidare.
Have a nice one!

Ni går mig på nerverna!!!

KATTJÄVLAR!!! Freya fräser åt Turbo så fort Turbo är i närheten, hon kan ge honom en käftsmäll också om han kommer för nära. Hon skiter i badkaret fastän BÅDA lådorna är helt nybytta. Casper och Turbo slåss fastän dom har varit bästa kompisar i hela sitt liv! Baileys går det knappt hålla i för han bara sprattlar och rivs. Någon som vill ha en kattjävel?? Just nu ger jag f-n bort dom gratis!! GRR!!

Och så vaknar man upp till värsta j-vla snöstormen = NU kommer den förbannade vintern!? Den skulle ha kommit i december, när man ville ha den! INTE nu, våren var ju på god väg! Fy fanken! Tur att man är på så bra humör idag menar jag..kan väl bara vara glad att jag slapp jobba i alla fall. Nu saknas bara att Jesper ska köra i diket med lastbilen och inte ta sig hem..grrr!!!

Vi fick i alla fall monterat ihop det nya skrivbordet igår. Ruskigt fint blev det. Nu väntar vi bara på den nya bordsskivan också eftersom denna var trasig. Det är så jäkla trist att man aldrig kan köpa nånting på ikea utan att nånting ska vara trasigt..men men, antar att man får vad man betalar för?! Katterna gillade i alla fall sin nya korg och sitt nya "tält", bild på missarna i korgen finns på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Nu ska jag försöka hitta på något att fördriva tiden med här hemma. Men vad? Vet inte om jag orkar städa idag..får se.
Ha en bra dag i alla fall!

Ikea :D

Dagen började lite segt med att kliva upp ur sängen. Satte oss och pratade lite om när vi skulle åka, sen klädde vi på oss och åkte för att hämta jobbarkompisens skåpbil som vi skulle få låna. Sen bar det iväg till ikea! Eller ja, vi stannade till i Kungälv vid "göteborgs kex" innan och köpte en hel påse godsaker, hahaha!!! Sen till ikea. Började på övervåningen, gick igenom den ganska snabbt faktiskt, längst tid tog det nog på "barnens ikea", hehe. Men jag bestämde mig (Jesper bossade över mig annars hade vi inte haft råd att åka därifrån) ganska snabbt för att vi nog skulle behöva ta en tripp till lite senare. Men fick köpt lite till den lille som var nödvändigt i alla fall, så får vi väl åka innan eller strax efter han/hon är född också. Detta köpte vi:

Till bebisen:
2 filtar
ett paket tvättlappar med 10 st (mjuka)
1 skötbädd
2 skötbäddsöverdrag
Till oss:
1 badrumsmatta
1 duschdraperi
1 dataskrivbord+tillbyggnad
1 kabelupphängare
2 musmattor
2 pappershållare i plast
1 toalettborste och toalettrulleshållare i ett
2 stora badlakan
batterier
glödlampor
Till katterna:
4 nya matskålar
1 matskålsunderlägg
1 korg+pläd
1 filt
1 "sovtält"

Tror jag fick med allt, hehe. Det blev endel grejer i alla fall. Ska ta kort på allt sen, men orkar inte riktigt nu. Är helt slut i hela kroppen nu. 
 
Efter ikea åkte vi till eklunds bil och provkörde den nya mazda 6 kombin. Den var ruskigt skön att köra, men jag vet inte om jag kanske gillade 5an bättre. Men vi får se, byta bil är nästan ett måste i alla fall. Kan hända att vi köper den gamla modellen av den istället. Vi får se vart vindarna vänder..haha!

Efter eklunds åkte vi till The Phonehouse på backaplan, det hade ju hänt en "liten" olycka med Jespers telefon, hehe. Bild finns på http://MissLundgren.bilddagboken.se Så nu går han här hemma med fulaste lånetelefonen och funderar på vilken telefon han vill ha istället. Det lutar nog åt sony ericsson w890i i alla fall, tror jag.

Men men, ikväll blir det nog till att se melodifestivalen. Det är ju grand finale ikväll. GÖTT att Carola inte kom med till globen i alla fall. GÅ I PENSION KVINNA!! Men i alla fall..jag vill höra alla bidragen en gång till innan jag säger vilken jag tycker ska gå vidare. Så det kommer nog imorn!

Jag börjar bli hungrig..igen..inget ovanligt..*suck* Jag blir så trött på mig själv alltså..
Aja, ha en bra dag/kväll allesammans!


Fruktansvärt!

Har så fruktansvärt ont i ryggen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hade velat hitta på någonting, men hur kan jag? Jag kan knappt gå. Jag ska försöka byta kläder snart och hoppas värken vill gå över. Hungrig är jag också och min kära boyfriend har precis idag fått hem sitt nya spel till PS3an, så han sitter ju klistrad och helt borta från omvärlden. Hungrig är jag också ifall någon missade det. Men det är jag ju jämt så det är väl ingen nyhet? Och va fan ska man äta idag? Inte en j-vla aning...inte sugen på nått!! Denna dagen känns bara så piss. Den började bra med strålande solsken och värme..men sen kom spöregnet och kylan igen..

Jag vill ha en ny mobiltelefon. Min är CP. Joysticken har börjat krångla nu med och så är den fruktansvärt seg. Vet inte riktigt vad det är med den. När en kompis ringde till mig i förra veckan så kunde jag inte ens svara. När jag tryckte på "svara" så blev det bara ljudlöst. Bra, väldigt bra.

Nu ska jag sluta klaga och ta mig härifrån!

[19:35]

Nu har jag fått mat, vilket resulterade i liiiiite bättre humör, hehe. Har fotat magen lite också (http://misslundgren.bilddagboken.se/). Gick in i vecka 27 idag med, tiden ruuuuusar iväg. Fan lite fööör fort går den nästan. Men så kan det ju vara. Vi ska i alla fall till IKEA i morgon. Ska bli sååå roligt. Det ska inhandlas massa nyttigt till bebisen. Och ett nytt databord så jag får bort datorn från köksbordet!!! Äntligen!!
Jaja nu har inte jag tid att sitta här mer..

http://www.tradera.com/Hangselbyxor_for_gravid_strl_L_-auktion-60436040

Näst intill bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig..nästan i alla fall. Jag kommer nog bara jobba mars ut, mer kommer jag aldrig orka i alla fall. Sjukt ont i ryggen och foglossning så jag dör!!! Så jag ringde till försökringskassan idag, men hon kunde inte se några beslut eller någonting VIKTIGT i mitt ärende, hon kunde bara se om det fanns några registrerade utbetalningar, och det fanns det inga. Men när dom registrerar utbetalningar så är det typ, max, 1 vecka innan pengarna verkligen ska betalas ut. Men hon såg också att min SGI var klar och då brukar det högst ta ett par dagar (om jag ska tro på tjejen i luren) innan beslutet om HP kommer. Så det är bara att vänta, jag kan ju inte hota dem med pistol direkt..

Idag fick jag hem snusnäsduken som jag köpt. En svart som jag ska ha i håret. Visst den är ju bra till annat med, som till exempel dregellapp till bebisen när den kommer, hehe! Bild finns på http://MissLundgren.bilddagboken.se Kanske köper fler ifall jag behöver det. Så nu väntar jag bara på en sak till, och det är mina hängselbyxor. Men dom skickades igår så förhoppningsvis kommer väl dom imorrn eller nått. Hoppas det! Har man blivit beroende av tradera eller? Haha! Det är ganska sjukt vilka bra saker, till väldigt bra priser man kan komma åt. Oj vilken reklam jag gör nu, men vadå då? Det är ju sanningen.

Föresten, det är ingen som känner sig manad att vara kattvakt hela påsken? Till 4 monster? Jag och gubben hade nämligen velat åka upp till norrland, men det går ju inte ifall vi inte får någon kattvakt. Och våran personliga kattvakt ska ju upp till norrland hon med, hehe. Så det blir lite svårt. Men men, känner du dig sugen är det bara höra av dig!

Nä nu ska jag ta och göra nått vettigt. Jag vet inte vad, men nått kommer jag väl på, hehe.
Ha en bra dag!

Börjar bli jobbigt..

Nu börjar det, seriöst, bli pissigt jobbigt att jobba. Har vaknat flera gånger inatt av att jag knappt kan röra mig för att jag har så ont i ryggen. Och det lär ju inte bli bättre av att jobba och slita. Mummel! Bara en månad kvar nu...jag får bita ihop! Ska i alla fall försöka få ledigt den 26/3 för då ska vi till barnmorskan igen. Och denna gången ska Jesper äntligen få följa och lyssna på bebisens hjärtljud, hihi. Det är lika roligt varje gång att höra det där hjärtat slå!

Ikväll hade vi kanske tänkt gå och käka på Harrys och sen dra vidare på bio. Hade verkligen varit välunnat! Vi har inte hittat på nått så, bara han och jag, på hur länge som hellst känns det som. Så det hade varit trevligt. Dock får vi se om vi hinner..Jesper fick åka och lasta om och böka på nere i Göteborg för att det finns klantiga terminalarbetare!! Grr! Blev så arg! Så vi får se om vi hinner, mat blir det nog vilket fall som hellst och det är inte illa det!

Nu har det blivit lite fler saker från tradera, haha! Jag har köpt en snusnäsduk i svart, dock så är den till mig. Fast den kan ju vara bra till bebisen också. Och så går en till auktion ut om ca. 1 timme. Ett par hängselbyxor till mig. Nu jävlar ska jag vinna dom!!! Hehe! Sen ska jag lugna ner mig lite. Har blivit rätt mycket handla för mig denna månaden. Massa kläder och så beställde jag en hel del från Oriflame förra månaden så räkningen kom ju denna månaden. Och så ska jag nog beställa lite ur denna katalogen med, hihi. Om någon är sugen på att kika i katalogen är det bara höra av sig. Det finns mycket fina saker i den och bra erbjudanden!!

Känns bra att ha nästan alla smågrejer klart till bebisen nu. Alla kläder är färdigköpta och så har jag badolja, shampo, talk och så en jättefin badponcho (som vi fick av svärmor). Barnvagnen är inköpt, likaså bilstolen. Nu väntar vi på besked om spjälsängen. Täcke och kudde till sängen har vi fått, och lite sängkläder. Ska dock köpa lite mer sängkläder men det är ju ingen brådska än. Så det är bara lite småplock kvar. Vi ska ju till IKEA snart så då blir det till att köpa resterande, kanske. I alla fall ska skötbädd inhandlas och lite nya sängkläder och mattor, vill ha det mysigt och fint när den kommer. Vi har ju skrivit upp oss på en ny lägenhet nu, som vi förhoppningsvis får också! Var inte så många i kö. Så nu håller vi tummarna!!

Nä nu har jag nog skrivit lite för mycket. Men det blir lätt så när man sitter och funderar, hehe.
Ha en bra dag i alla fall!

Helt ensam

Nu är man lämnad helt ensam. Inte som ni nu tror, Jesper är bara borta denna helgen. Han är med några kompisar på ett spel i Nässjö eller nått sånt. Så han åkte tidigt as hell imorse, vid 3-4 tiden eller nått sånt. Så vad ska jag hitta på idag då? Funderar på att åka en sväng till torp, sen ska jag till svärmor på hennes jobb. Sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt.

Igår var det "Centralen-fest" på Buddys i Trollhättan. Det var faktiskt riktigt trevligt. Bowling med priser och massa tjöt blev det. Det gick ganska bra att bowla, trots magen var lite ivägen, hehe! Jag slog Jonas i alla fall, hahaha! Men han försökte skylla bort sig på ölen, haha! Men icke! Sen var det vissa som blev lite vääl fulla enligt mitt tycke, haha! Somnade i baksätet påväg hem, och då var klockan inte ens 22.00, hahahaha! Ganska skönt att vara nykter själv faktiskt. Det var ju endel där som inte visste om min graviditet heller, så det var roligt att se deras reaktion.

Gick ju in i vecka 26 igår med, så jag ska ta lite bilder sen och lägga upp dom på http://misslundgren.bilddagboken.se/ och http://lillamalin.pixbox.se/

**********************************

Uppdatering (13.30)

Nu har jag nästan precis kommit hem. Fick ett litet shoppingil så jag åkte iväg till Trollhättan, helt själv. Gick och kikade i lite affärer, fick köpt hårshampo och hårspray och lite sånt nödvändigt. Sen käkade jag och sen gick jag till H&M. Där gick jag mest omkring och strövade, stannade till vid ett pyamasställ för bebisar och hittade en supersöt pyamas med pluto på, kunde ju inte låta bli, så jag köpte den faktiskt, hihi. Bild på pyamasen finns på bildgalleriet. Jag har ju inte köpt några som hellst pyamaser ännu så jag har inte dåligt sammvete. Fasst jag kanske har lite för mycket kläder, men det var ändå värt dom små pengarna, hellre för mycket kläder än för lite! Sen får man väl ta det som det kommer antar jag. Lite roligare att köpa kläder när man vet vad det blir för kön! För det vet vi ju inte än..

Nu ska jag springa ut i köket och hämta min chokladkaka, hihi.
Ha en bra dag!

Jag saknar min älskling..

***********************************'
[19:30]

SHIT alltså! Jag har precis gått igenom hur mycket kläder och vad för kläder jag egentligen har till bebisen. Det var ju på TOK för mycket, fasst dom var ju billiga så jag får väl se det positivt! Tacka vet jag tradera! Hade jag köpt alla kläder nya hade jag varit ruinerad nu :P Här kommer i alla fall listan på hur mycket jag har..idiotförklara mig inte eftersom det mesta kommer från ett jättestort klädpaket som jag vann på tradera ;)

Storlek 50/56
1 sovpåse
2 pyamaser
2 hjälmmössor
6 (!!) par strumpor
1 par tossor
1 nallemössa (med små öron)
2 sparkdräkter
4 byxor
13 (!!!) bodys
5 tröjor (både kort och lång ärm)
3 omlott tröjor

Blir inget mer handlande i den storleken i alla fall! HAHAHA!! Sen har jag ju lite i storleken större också..inte lika mycket tack och lov :)
Storlek 62/68
1 fleeceoverall
4 omlott tröjor
2 hoodtröjor
6 bodys
1 kortärmad tröja

Så i den storleken får jag väl köpa liiiite till åtminstonde..typ några byxor..ifall att bebisen skulle vara för stor eller nått :) Sen blir det inte till att shoppa mer kläder..kommer ju få endel också! Fick ett badlakan med huva idag :) Eller ja det var mer en poncho av svärmor, jättefin! :D

Nu ska jag byta dator..sen blir det till att se/höra på melodifestivalen..sen vet jag inte riktigt vad som händer..något bra förslag? Jag är ju ensamen hemma :/

Jaja ha de gott!

Kläder

Nu har jag fått hem ännu ett klädpaket som jag vunnit på tradera. Billigt och bra att köpa kläder där tycker jag, hihi. Och så slipper jag springa i massa affärer också. Fasst jag kommer nog köpa liite nya kläder sen ändå, lite roligare så egentligen. Och så har jag vunnit en sovpåse också med texten "Godnatt min skatt" dock var texten i rosa, men det spelar ingen roll. För klädpaketet gav jag 16kr+frakt och för sovpåsen gav jag 10kr+frakt. Hur billigt är inte det? Och kläderna var i superfint skick! Bilder finns på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Idag hade jag med mig en "medhjälpare" på jobbet, hehe. Eller rättare sagt var han väl med mest som upplärning. Men det var i alla fall gött att slippa bära så mycket. Så jag kan inte påstå att man slitit ut sig idag. Vilket är väldigt skönt eftersom min rygg håller på att ta död på mig. Fick sån jäkla magknip nu på kvällen också. Jag har ju fått hålla inne alla gaser idag, hahahahahah!! Skönt att komma hem, svar JA!

Fick ändrat tiden för kissemissarna med. 11.30 så ska katterna lämnas in på uddevalla smådjursklinik. Sen kommer dom nog vara ganska groggy kan jag säga, hehe. Ska bli spännande att se ifall Baileys blir något lugnare eller om vi får slänga ut en annons om omplacering. Och så får vi se ifall Freya och Turbo börjar komma bättre överens, annars får nog den förre ägaren ta henne om hon fortfarande vill. Dom kommer i alla fall vara kastrerade, vaccinerade och ID-märkta när dom "försvinner". OM dom gör det vill säga.

Idag har bebisen verkligen levt rullan där inne, hehe. Sparkat och gjort kullerbyttor. Mysigt är det i alla fall. Vaknade ett EX antal gånger inatt eftersom bebisen sparkade så mycket, hehe.

Nä nu ska jag ge Casper sin medicin, sen blir det titta på tv.
Ha en bra dag :)

Barnmorskebesök och inbrott..

Då har man precis kommit hem från barnmorskan. Idag var det dags för blodprov igen, hemska sprutor. Nu har jag faktiskt ajaj i armvecket, hehe. mina blodvärden var ok i alla fall.

BT - 100/65 tror jag det var
HB - 106
Hjärtljuden - 140
SF - 26 cm
Vikt - 75 (stadigt uppåt haha!!)

Barnmorskan sa dock att min livmoder var ovanligt lång och stor för att vara i vecka 25?! Jag blev skitorolig men hon sa att den formodligen skulle sjunka. Men om den inte gör det då?? Jaja, får väl se hur det blir vid nästa besök. För den var också smalare än vanligt, den brukar tydligen vara mer rund. Jaja, jag får väl leva med att vara onormal. Så länge det inte är någon fara för bebis så är det bra. Den sparkar och lever runt där inne så jag tror inte det går någon nög på h*n.

Sen så har det varit inbrott och vandalism på craftern, igen! Denna gången stod den borta vid Rimnersvallen. Skärmen till backkameran väck, likaså GPSen som jag så snällt lämnat så att han som ska köra istället för mig idag skulle hitta. Alla papper och pärmar låg utspridda över hela backen, dyblöta. Passagerarfönstret sönderslaget, en stor sten kastad i framrutan så den krossades och stenen studsade på huven så även en fin buckla i den. Sen hade dom också roat sig med att sparka i förardörren så det var en buckla i den med. Sen hade dom gått upp på flaket och slängt ur säckkärran. Fint så fisken! Typ andra gången den bilen står i Uddevalla och det är andra gången det blir inbrott i den. SKOJ! Eller inte..får väl se hur det blir imorn. Chefen skulle ringa mig i kväll så får vi väl se vad han säger.

Nä nu får det bli en kik på tv i alla fall.
Ha en bra dag!

Sover dåligt..

Fasen vad jag har börjat sova dåligt på nätterna. Vaknar typ så fort jag vänder på mig. Och så drömmer jag taskiga drömmar också! Och så har jag börjat få sån ångest. Jag fattar inte hur jag ska hinna köpa allt jag ska köpa och göra iordning allt jag ska göra iordning. Städa, tvätta, greja och torka fönster..*suck* Hur får alla tiden till att räcka till? Jag fattar verkligen inte det. Och så skulle vi behöva flytta också, samtidigt som vi hellst ska byta bil nu också eftersom att det var så trögt att få ur och i barnvagnen i bagaget. Hur fan ska man hinna allt egentligen? Men nu ska jag verkligen börja shoppa ordentligt! Har dessutom vunnit ett klädpaket i storlek 62/68 på tradera nu i alla fall. Kostade 16 kronor, hihi. Så lite duktig är man väl som hittar lite fynd ibland? För jag fattar inte varför allt måste vara nytt?! När det finns lika fina kläder begagnat? Jag är stolt i alla fall. Så nu väntar jag på att det ska komma. Det var ändå hela 11 plagg! Gode bra alltså! Och så har jag bjudit på lite fler kläder, fasst i andra modeller och storlekar, även en sovpåse. Och så har jag bjudit på ett par hängselbyxor åt mig. Tycker det är fint med hängselbyxor på gravida, hihi.

Vad händer ikväll? Ja det blir väl till att se melodifestivalen, sen kanske jag följer med Jesper och hans kompisar ut på krogen en sväng. Får se hur det blir men jag känner att jag behöver komma ut lite. Annars kanske man stannar hemma och städar, fasst det är så tråkigt, plus att jag har svinont i ryggen. Fasst det är ju i och för sig inget ovanligt nu för tiden, så jag får nog vänja mig, bita ihop och greja i alla fall! Men socialt umgänge skulle verkligen inte skada i alla fall. Käka nötter och dricka alkoholfritt, hehe.

Klippt mig har jag också gjort idag. Blev lite väl kort kanske, men tur att håret växer så fort då, hehe. Jag hade ju inte tänkt klippa mig förens efter bebis kommit, men jag såg faktiskt FÖRDJÄVLIG ut i håret..så det fick bli en klippning i alla fall. Slänger upp en bild på det på http://MissLundgren.bilddagboken.se

Nä nu ska jag spela lite på mitt nya spel, haha! Sen blir det mat..
Nästa gång jag skriver blir nog efter jag har varit hos barnmorskan på måndag. Skriva in lite värden och så..hoppas dom inte är allt för kassa bara..är så dålig på att ta mitt järn. Glömmer bort det och så kommer jag på det morgonen efter, fan jag har glömt det igen, jaja jag tar det ikväll istället då..sen kommer kvällen och jag glömmer bort det likt förbannat, smartooo!!

Jaja ha en bra helg i alla fall!

RSS 2.0