Inskrivning

Idag var man på inskrivning. Tog blodprov i armen..uscha mig jag gillar inte stick! Men det gick ganska bra. Vägde mig också, hade inte gått upp nått, men det var normalt ändå sa hon. Sen frågade hon massa om sjukdomar inom släkten, vad vet jag? Har inte hört något speciellt i alla fall, så det var vad jag sa också. Älsklingen var med hela tiden, han tyckte nog det var spännande. Men nu ser vi fram emot nästa besök, vilket är ultraljudet. Kommer bli i början/mitten av januari troligtvis. Barnmorskan skulle skicka en remiss och sen får vi en tid hemskickat i brevlådan. Ska bli såååå spännande. Men jag hade ju gärna velat se minin nu. Fasst man får väl hålla sig antar jag.
 Som alla säkert förstår så är jag gravid, nu i vecka 12. Har inte velat skriva någonting tidigare eftersom det är sånna "kritiska" veckor eller vad jag ska säga. Men nu är ju värsta perioden över i alla fall, det känns bra. Men nu till en sak till..det är inte sååå många i min släkt som vet om något än..så skulle ni träffa min pappa eller så på stan behöver ni inte springa fram och gratulera att han ska bli morfar..för han vet inget..tänkte att det skulle få bli en STOR julklapp. Är fortfarande osäker på hur han kommer reagera..jag är ju hans lilla flicka..som alltid kommer vara liten ungefär. Vissa hade ju redan förstått att det var såhär det låg till i mitt liv med tanke på vad jag skrivit i andra inlägg..(nej Potkin jag syftar inte alls på dig, haha!!) Men nu är det alltså "in the open".

Ja jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva egentligen..mer än att man börjar känna sig som ett fetto eftersom magen har blivit ganska svullen..illamående? Mest på lördagar faktiskt..vet inte riktigt varför men så är det..och så fort jag försöker äta varm mat..*ryser*

Nä nu kallar tv:n på mig!
http://www.minbebis.com HELT underbar sida!

Hade varit roligt!

Satt precis och läste en kompis blogginlägg. Hennes söta pojkvän hade överaskat henne med att sätta henne i en frisörstol och låtit frisörskan förga och klippa hennes hår, tror minsann att det blev fint! Jag har själv länge funderat på att klippa mig jag med..och nu blev jag ännu mer sugen! Bara ge frisörskan fria händer med både färg och form..undrar hur det skulle bli..blev sååååå sugen. Får väl bara försöka övertala MIN kära pojkvän eftersom jag är relativt korthårig nu och han vill att jag ska spara ut det..och det har jag lovat..men EN sista gång kanske..hihi får väl fjäska extra mycket. Han är ju inte helt omöjlig i alla fall.

Igår var det bröllop. Jespers mamma och hennes sambo gifte sig. Riktigt mysigt och fint, trots att bruden höll på att skratta ihjäl sig under ceremonin. Kanske var det för att Jesper och Frida satt och asgarvade åt prästens talan om att uppfostra deras barn i kristen tro, eller var det något annat? Haha! Sen blev det 3-rätters middag. Förrätten var än räkröra med avocado i en tunnbrödskorg, gott? Kan jag inte påstå eftersom jag inte tucker om räkor, men andra tyckte om den. Varmrätten var ganska god, synd bara att det var svampsås till. Det var i alla fall fläskfilémedaljonger med potatisgratäng och kantarellsås och wokade grönsaker. Till efterätt var det vaniljglass och varma blåbär, gott gott!! Och sen efter det var det ju även dags för den berömda bröllopstårtan! Den var verkligen fin! Ska se om jag ka lägga upp någon bild på den sen. Så jag ser det som en riktigt lyckad kväll, och jag mådde bra hela kvällen! WOOO!

Nu får det vara bra för denna gången!
Ha en bra dag!

Gråter!!

Satt precis och tänkte boka min resa till Piteå..och egentligen blev jag inte förvånad men det fanns inte en enda tågbiljett kvar! Varesej i liggvagn, sittvagn eller egen kupé. Och flyg är inget alternativ..om jag inte hittar ett ruskigt billigt..för det senaste flyget jag tittade på skulle kosta 12000:- för 2 pers..jag menar..det är inte utomlands jag ska heller! Och det är inte j-vla lyxhotell inbokat. Hur kan man göra så? Så nu har jag 3 alternativ. Hitta någon som skulle kunna åka hit och ge katterna mat och övertala Jesper att vi får ta bilen, hitta ett billigt flyg (hur nu det ska gå till) eller så måste jag helt enkelt stanna hemma. Vilket jag verkligen verkligen inte vill! Jag vill till norrland denna julen! För sen kommer det antagligen inte gå...Vad ska jag ta mig till?

Inatt har jag verkligen sovit kasst! Har vaknat flera gånger..och alla gångerna så låg min söta pojkvän bredvid mig och sussa så gott! Förutom sista gången, då var han spårlöst försvunnen. Kände mig riktigt ledsen innan jag kom på var han var. Han är ju faktiskt på en viktig kurs! Så nu är jag inte lika ledsen längre.

Våra katter har varit totalt galna hela dagen, sprungit runt runt runt som yra höns. Och den ena är starkare än den andra så då skriker den andra katten rakt ut så det låter som att jag misshandlar dom eller nått. Starckarn..

Nä nu ska jag sätta mig och leta efter flygbiljetter..hoppas detta inte ruinerar oss bara. Vi har ju bara ALLA julklappar kvar att köpa..*suck*

Ha en toppendag!

Gillar inte...

Har nu kommit fram till att jag verkligen inte gillar måndagar! I alla fall inte denna måndagen..
Eller egentligen började allt i fredags..när vi kommer till terminalen och ska lasta bilen så kommer det fram att vi inte får ut några kvittenslistor. Nähä? Vad ska vi göra..det var bara vända och åka hem igen. Jahapp..sen var det inget mer med det. Vi åkte ju hem..vilket var ganska gott. Sen kom måndagen..då kom ju hela h-vetet rent ut sagt! Eftersom vi nu idag måste köra ut fredagens gods..suck!!! Det gick inte sådär jättebra kan jag påstå..missade lite, struntade i lite, stängt på vissa ställen..men men jag kunde ju inte göra så mycket eftersom jag visste att jag inte skulle hinna. Vi får ju inte köra ett enda paket efter klockan 16. Så jag var väl tillbaka i uddevalla vid 16.30-tiden eller nått, då käkade vi på dunken (efter mycket övertalning från killen) och sen åkte vi hem och där lade jag mig på soffan..heeeelt död..sen lade jag mig i ett bad i typ en timme..det var nog det skönaste jag gjort på länge!

Och så har jag börjat få lite ont i ryggen också..det är verkligen inte bra..men jag ska härda ut..får börja ta med mig en säckkärra på turen..slipper man bära så mycket..dock tar det väl lite längre tid eftersom man måste köra liften upp och ner hela tiden! Och liften är riktigt ruskigt seg..dock inte lika seg som Jonas lift som sitter på renaulten! Haha det är ju nästan pinsamt.

Som sagt och som säkert många märker så har det verkligen inte varit min dag idag..
Nu ska jag se på cityakuten sen är det sängdags! Det vill jag lova! :)
Ha en bra dag!

RSS 2.0