Längtan!! :D

På torsdag får vi hämta nya bilen. F-N va roligt!!! Längtar så jag håller på att spricka!

I övrigt har jag inte så mycket att skriva idag. Imorgon ska min mamma komma hit och hjälpa mig att packa det sista inför flytten i helgen. Det vi kommer ha kvar i våran lägenhet är en madrass, datorn och tv:n. Tror jag, sen får vi väl se om vi behåller nått mer i lägenheten också, lite kläder och handukar och sånt givetvis. Idag skickade jag även ut några flytt-sms. Om det är någon som jag missat att skicka till får gärna höra av sig.

Jag var på arbetsförmedlingen idag med. En kille från smögens havsbad var där. Det var ett informations-/rekryteringsmöte så vi får väl se om jag kanske kan få jobb där. Det jobbiga är bara att jag måste åka buss, vilket tar 1h 45min. Eller så får jag bo där ute för 60:-/dygn. Det har jag egentligen ingen lust med, men vi får se vad som händer och fötter.

Och nu mina vänner...så ska jag försöka lägga mig och sova en stund innan jag måste kliva upp igen.

Have a nice day everyone!

Sicket j-vla liv då!

Jobbade idag på Harrys. Det var rätt dött som vanligt på en torsdag. Men sen kom det ändå ett gäng glada gubbar (3 stycken). Dom var hur trevliga som hellst, dom spelar och jag tänkte "yes nu har jag iaf så jag kan plocka ut lönen." Och allt har varit frid och fröjd hela kvällen fram tills klockan blev 00.45. Då brakade helvetet lös! Folk började slåss som galningar, glas föll i golvet och lilla Malin ringer polisen. En kille blev nockad bakifrån, han fick ett slag mot halsen och damp i golvet. Han såg helt livlös ut, helt död såg han ut att vara så jag fick springa fram och känna pulsen om han levde, men innan jag hann känna pulsen så såg jag att han hade ögonen öppna och att han pratade. Men det var hur äckligt som hellst, för han låg ner i säkert 6 minuter innan han kom på benen. Folket fortsatte slåss och jag fick springa in och vakta BJ-bordet igen så ingen snor alla mina marker. Och där blev jag fast, för folk flög in i bordet så jag kom ingenstans, och ingen polis***** syntes till heller. Tillslut kunde några hjälpa till och gå emellan och bråkade stannade. Vi hade lite tur att en av vakterna var ute och drack öl på sin lediga dag så han hjälpte till en hel del också. Klockan blev 01.00 och då hade vi lyckats få ut allihop. Klockan 01.05 dök polisen upp.... Dom frågade oss om allt var lugnt nu, om vi hade blivit skadade o.s.v. Och så fick dom lite skäll för att det tog sånn tid. Då hade dom tydligen varit i munkedal och ingen annan bil var ledig heller. Vad är det för j-vla sätt då? Dom måste väl för f-n ha någon som finns i Uddevalla och så kan åka? Men jag har ju aldrig tyckt att svenska rättssystemet har varit sådär jättebra direkt. Jag skyller verkligen inte på alla poliser och sådär, men prioriteringarna kunde varit bättre ibland...

Oj vad mycket text det blev där. Jaja skit samma, jag kännde att jag var tvungen att skriva av mig i alla fall. För jag har fortfarande otroligt mycket adrenalin, jag har precis slutat skaka, och klockan är nu ca. 02.15.

Något roligt som har hänt idag? Jo, jag och Jesper har varit och provkört bilen som vi nog ska köpa. Fy fan vilken underbar bil! Oooh jag ryser i hela kroppen när jag tänker på den. MUMS!

Nää nu får jag nog kolla vidare så att jag kanske kan få lugna ner mig någon gång. Så jag kan få sova inatt också..om det går..

Have a nice day!
Kram Malin

Kommentarer och jobb

Jag har fått en fråga här på blogg.se om vad jag jobbar eftersom jag inte fick ut lön direkt jag var där. Och då kan jag säga att jag jobbar som croupier på olika krogar här runt om kring i Uddevalla med omnejd, och eftersom jag inte fick ut lön den kvällen var för att jag gick plus minus noll. Så istället får jag plocka ut dubbla löner nästa gång jag jobbar. Så nu fick jag svarat på det också.

Nu sitter jag på jobb nummer två, The Phone House i Uddevalla. Vi har väldigt mycket att göra just nu det är därför jag har tid att skriva några rader. Eller kanske inte så mycket ändå. Det är typ stendött om jag ska vara helt ärlig. Men det kanske kommer en rusch (hur fan nu det stavas) där vid 16.30 tiden, när alla normalt slutar jobba. Fasst egentligen är inte det heller någonting att hoppas på för det är ganska långt in i månaden och direkt efter jul/nyår, hur många är det egentligen som har kvar pengar till en ny mobiltelefon? Inte jag i alla fall.

Jag blev så besviken igår. Jag brukar kolla på serien Sex and the city på vardagarna (nätterna). Men igår visade dom inte programmet! Jag blev arg på tv3. Kanske skulle skicka ett argt mail till dom. Hahaha! Nädå men jag får väl överleva denna tragedi också. Jag funderar faktiskt på om jag skulle köpa boxarna som kommer. För den serien är väl inget annat än underbar? Nää jag tror inte det faktiskt. För ibland är det ganska kul att kunna skratta åt andras missöden när det inte händer en själv. För om man tänker efter så är det ganska ofattbart att folk kan leva som dom gör. Jag menar, Samantha kan ju ha sex med 4 olika killar, PÅ EN KVÄLL!? Sånt är både ganska äckligt och ofattbart. Nu är ju inte serien verklighetsbaserad eller så men det finns nog folk som verkligen lever så. Jaja nog om detta.

Nu ska jag avsluta med en vis mening. Och kanske lite till.
"No problem is solved by denying it´s existense"

Vad handlar livet om egentligen?
Mvh Malin

Lite funderingar..

Ibland sitter man bara och tänker, funderar och filurar på allt och ingenting. Ibland är det på roliga saker och ibland är det på mindre roliga saker. I mitt fall är det tyvär det sistnämnda. Jag funderar på så många saker som jag vill, men som aldrig händer. Jag funderar på väldigt mycket som jag inte vill att någon ska veta. Jag funderar på hur mycket jag egentligen saknar kompisarna i norrland. Cissi, Jenny, Jonas, Krutte, Crille, Säl, Patrik, Tommy...jaa jag kan inte ens nämna alla. Vi var ett så j-vla gott gäng där ett tag. Men men livet förändras, vilket betyder att folk förändras. Däribland jag. Vissa tycker väl att det har blivit till det sämre kanske, och några tycker att det har blivit till det bättre. Men vad vet jag? Jag kan ju bara fortsätta vara jag..

Idag har varit min absoluta otursdag tror jag fanemej! Först började dagen med att jag kom på att jag hade tvättid. När jag väl skulle ner till tvättstugan gick tvättsäcken sönder, kläder flög över hela golvet, så jag fick gräva fram en ny. När jag kommer ner till tvättstugan är ena tvättmaskinen trasig, så jag fick ta en annan. Då kommer Jesper precis hem, när jag fått slängt in allt i tvättmaskinerna och vi bestämde oss för att käka en kebabrulle. Vi ringer och beställer hemkörning, men då var deras bil trasig så då fick vi åka iväg i alla fall. Halvägs ner till parkeringen kom jag på att jag inte har låst lägenheten så vi fick vända. Halvägs ner till pizzerian så kom jag på att jag inte grävt ur fickorna på jeansen och i jeansen låg min 500:ing, i tvättmaskinen. Snacka om tvättade pengar. Men tur i oturen så klarade sig 500lappen och det var nog det enda som varit tur idag. Sen bar det i alla fall av till jobbet, jag tänkte att "detta kommer gå åt h-lvete!" Och det gjorde det också, gick back, ingen lön att plocka ut så jag får ta det nästa gång. Nu ska jag snart sova så jag får slut på eländet!

Ledig imorgon, sen är det dubbeljobb på lördag! Göttans!
Natti natt!

RSS 2.0